37

Pошко

преди 11 години

До 30Бе те САЩ бяха се събрали и в Черно море по време на Грузинската война, ама лекичко си подвиха опашките.

36

Guest

преди 11 години

До АнонименНасилието поражда ново насилие, като цикълът се затваря и от него (почти) няма излизане. Ако толкова много желаете да видите ужаса на този цикъл, моля, купете си някоя от компютърните игри, които са достатъчно... натуралистични. Или потърсете документални филми за ВСВ, конфликтите в Корея, Виетнам, Афганистан (СССР), Египет, Израел, Ирак, Афганистан(САЩ)... Да не забравяме и локалните конфликти на Балканите.

35

Анонимен

преди 11 години

RUSSIA BI VLEZNALA VYV VOIANA SAMO AKO NAPDNAT SEVERNA KOREA , KUBA ILI BULGARIA TE MNOGO DYRJAT NA TIAH

34

NIKO11111

преди 11 години

Ако Русия не се опълчи на злостната ционистка машина, значи и тя се управлява от същите ционисти.Ще и лъсне дупето този път.

33

Мамантос

преди 11 години

За съжаление Путин се превръща в новия Горбачов. Предателството спрямо съюзниците е предателство и спрямо интересите на собствения народ. Това поведение дава силно самочувствие на враговете на Русия, и те много скоро ще се възползуват от нейната пассивност или слабост. Мисля си, че не е толкова от слабост и страх, колкото именно поради предателство на руската върхушка. Дано да не съм прав! Перифразирайки Аристотел, ще кажа, че Русия ми е приятел, но истината ми е по-голям приятел...

32

Валя

преди 11 години

Интересно ми е в момента в Сирия какво се случва - протестират ли хората срещу удари на САЩ, подкрепят ли президента си, защитават ли страната си или просто животът си тече и чакат да ги ударят. Пълно информационно затъмнение..... *** медии.

31

Анонимен

преди 11 години

BUSH GO KAZA PREDI GODINI CELTA NA AMERIKA E DA POD4INI VSI4KI MYSULMANSKI DYRJAVI ,MUSULMANITE BIAHA NAPRAVILI PRTET NA ZEMIATA NA BUSH STARSHI I VSI4KI GO TYP4IHA OT TOGAVA SE ZAKANI I TAKA STAVA IRAK , AFGANISTAN , SEGA SAMO SIRIA I IRAN SE OPYL4VTAT DRUGITE MYSYLMNSKI DYRJAVI VECHE SA POD4INENI NA AMERIKA

до коментар 32 - ру. терора - Ха ха ха ха ха......... Ти определено си доста просто парче , пич!!! По горе добре са ти го казали....... явно наистина играеш доста военни компютърни игри...... ха ха ха ха :)))).........

Какъв "сблъсък" Русия - САЩ бълнувате?!?! Ако искате да "стряскате" хората... има и по добри начини.... примерно огромен астероид на име АПОФИС приближава Земята!!!.... Всички си гледат финансовия интерес и далаверата и едва ли ще влезнат в "битка" от която със сигурност няма да има победители... а само губещи!!! От едната страна - Русия,Китай,Иран,Сирия... от другата- НАТО,начело с "господарите" от САЩ... То само Китай биха смачкали НАТО! Но на каква цена? НЕ трябва и НЯМА да се стигне дотам!!!

28

до 32

преди 11 години

Попрочети малко. Нито една от технологиите, които се използват в момента по ракетните щитове не предлата сто процентова защита. Говориш все едно си седнал да играеш Command and Conquer, дума не може да става за такъв конфликт. От това губи цял свят/.

27

ru. teror

преди 11 години

Aмерикa имa ядрен потенциaл дa ликвидирa русия и китaй зa минути. Нaд ЕС и СAЩ се изгрaждa ПРО щит, през който и пиле не може дa премине. Скоро ядрените сили ще сa безполезни руснaците ще ядaт хиляди томaхaвки. Иде видов ден зa червения терор нaд светa.

26

Така...

преди 11 години

Русия, ще помрънка малко, основно защото продава оръжия на Асад и има финансов интерес. Американците от своя страна продават на бунтовниците, пък и оръжейните империи реализират невероятни обороти по време на военни действия. И двете страни са човеко-ненавистни империи, за които така наречените хуманитарни каузи са само претекст. Разликата е, че Америка го облича в по-красива опаковка а Русия дори не си прави труда да го прави, те си карат по стария начин.

25

:)

преди 11 години

престанете с сравняването какво има Русия и какво има САЩ, факт е че САЩ са с Средиземно и Чено море, точно под носа на ***.... а те с техните гранити и S-400 и s-500 седят и чакат, факт е че Сащ не се интересува от мнението на *** и това ще го разберете и вие скоро след като нанесат удар в Сирия, а *** пак ще седят и ше се ваикат и ще чакат доклади от ООН, в Ирак дадоха дупе на САЩ а знаете мъжко дупе се *** един път има ли втори, си си жив ***.Поздрави!

24

judas

преди 11 години

Fighting for peace is like fuc*ing for virginity...

23

анонимен 101`

преди 11 години

Според вестника Post Oklahoman, позовавайки се на американски военни източници, че F-22 Raptor се разби в северната част на Йордания, източници казват за възможността да е свален F-22 Raptor от сирийски ракети. всичко се е случило в близост до сирийската граница , докато военен експерт Джон Blu Reed пред вестника казва,че сваления F-22 Raptor потвърждава,че Сирия има защита от актуализирана система на S-300, S 400 ракети или ракети L. "САЩ Експертът също така заяви, че САЩ - Рсия се обтягат отн

22

EUSSR

преди 11 години

Ал Кайда си има нов Асама, казва се Обама.

21

лудия

преди 11 години

браво адаш и аз съм иван добре им го каза

20

Edin

преди 11 години

Руснаците няма да се намесят. Те са продали достатъчно ПВО на сирия така, че ракетите да не паднат. Ако обаче американците ползват най-съвременните си технологии това е перфектният момент руснаците да ги проучат. Така да се каже тези кораби са с изследователска цел :)

19

Узернейм

преди 11 години

Русия продава оръжия на правителството , Америка продава оръжия на бунтовниците . Всички са на печалба , е ... почти всички.

18

:)

преди 11 години

I kato q imat GRANIT kakvo, vlizat li Amerika v Siriq vlizat, a kakvo pravi *** CHAKA KITAI sluchaino da ne vzeme da se nasere...