48

Одисей 1

преди 10 години

50 по простотията им ще ги познаете , ти да не и Лекето

47

АНТИМУТРА

преди 10 години

Обаче тук наистина е пълно с чалмари и русофили жива трагедия!И съвсем открито си заявяват, че в техните си държави можели да си избиват колкото си искат от населението си и да си правят каквото си искали!Чалмар и русофил му кажи и не го обиждай повече!

46

Одисей 1

преди 10 години

42 ти се опитваш да плашиш ли , до там ли стигна с аргументите

45

минотавъра

преди 10 години

Охх, Одисейо- ако си жена, отдавна да си разведена! Кой може да изтърпи такива водопади от словоизлияния?- Никой!Виж за онази поза върху лаптопа съм сигурен, че все още ставаш!)))

44

nerez

преди 10 години

Игнорирайте и не обръщайте внимание на Одисей 1 и разните червени ***. Уж се лаят един друг а позициите са им еднакво безумни. Тези спорове са безсмислени защото нормалните хора не вярват изобщо нито на световния престъпник САЩ нито на приказливеца Путин. Еднакво досадни сте и двете страни с беумните спорове и партизанщина. САЩ - престъпници , Асад и кликата около него-престъпници, бунтовниците-главорези ,***,престъпници, Катар и С.Арабия- негодници, Русия-газови интереси+шикалкавене

43

АНТИМУТРА

преди 10 години

Време е аятолаха на Иран да помогне на Башар АСАД :DДве в едно! :DМоже да извадим късмет да омиротворят и иран междувременно!

42

Анонимен

преди 10 години

Само мога да кажа, че Черният човек от Белият дом , ще гризне яко дръвцето от БРАТУШКИТЕ!!!Не ..аз не само казвам...аз го пожелавам! Защото трябва да се спрат тия долни ,нагли,искащи всичко,егоистични,измислени същества!!!!

41

Одисей 1

преди 10 години

Вместо да плямпате глупости отидете на площада и ги свалете онези разбойници докато не са направили маса поразии за които дълги години ще страдаме

40

Бай Он

преди 10 години

Гледам - екипа убеждаващи Ви, че трябва да има поня няколко хамерикански бази в БГ, които да отнесат ядрените удари на Русия, е добър.За няколко ракии ще ви кажат каквото са им написали.Това са същите, дето едно време пееха руски пляски.*** какво да очакваш от папагали неграмотни...

39

АНТИМУТРА

преди 10 години

Сирия е малко пършиво рибенце едвам дишащо!!! Ни на Русия ни на Китай им дреме за Сирия!!!Време е погледите да се насочат към терористичен Иран който е заплаха за човечеството като цяло!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Тия пък на всяка манджа мерудия.

37

ама че народ

преди 10 години

До Одисей 1Одисейчо, пиленце, много малко е вероятно, наистина нищожно малко е вероятно да те срещна някъде из България (1, 2, 10 години) и ще ти причиня всичките добрини, които САЩ причиниха на Ирак, Афганистан, Пакистан, Либия ... малко е вероятно, но въпреки това е възможно !!!

36

Бай Он

преди 10 години

До АНТИМУТРАГледаш прекалено мноо фолми, в които ти казват кой е добрия и кой - лошия...Не щеш да мислиш - явно ти е трудно.Но не ме карай да съм съгласен с теб.

35

От истинска Европа

преди 10 години

Браво на сената и Обама!Светът не може да търпи един диктатор като Асад, който избива милиони в Сирия. България е член на НАТО и ЕС и тези пъпчиви необразовани селски *** които са против да заминават при Путкинов или в Сирия да защитават Башар.

34

Одисей 1

преди 10 години

През 1918 г. водачът на болшевиките Владимир Ленин нарежда ненадеждните елементи да бъдат затваряни в лагери, като потенциални врагове на Революцията. Първият концлагер в Съветска Русия е създаден през 1919 г. в манастира на остров Соловки. Към 1921 година има осемдесет и четири лагера, като основната им цел е да се превъзпитат изпратените там хора. Обикновено това са благородници, свещеници, търговци, определени като буржоазия, но и много други врагове на народа от различни обществени

33

АНТИМУТРА

преди 10 години

СИрия беше ясна то там е една развалина държана нормална няма!!!Време е погледите да се насочат към терористичен Иран и Северна Корея!

32

Одисей 1

преди 10 години

34 онче бонче счупено пиронче , никой включително и Асад и руснаците не отричат че в Сирия има складирани най-големите запаси с химическо оръжие , такова има и бъди сигуремн че именно режима го е изплзвал .

31

Одисей 1

преди 10 години

Ловчанлии ни убеждаваха че нищо не са знаели за това което се е вършило в лагера край града , може и така да е но е цинично.

30

Бай Он

преди 10 години

До Одисей 1Бегай да си лягаш, че си прекалил с алкохола (или просто си си такъв)Освен Одисей 1 още колко Одисеевци си? хахаха...Я сега кажи що не намериха ядрено и химическо оръжие, като заради него почнаха войната?Сега оная ми работа ли ще намерят, като ще забомбардират Сирия заради химическо оръжие (пуснато от т.н. опозиция... платена с какви пари?)Ха да те видя, другарю Одисер.

29

АНТИМУТРА

преди 10 години

замина замина замина още един диктатор си замина!!1Сбогом не ще ни липсваш!!!!!АЛО СОЦИАЛИСТА!!!!!!!!!!!!!! За нищо не ставаш и ти си го знаеш!!!!!!! Египет е пример как народа и е проблема а не САЩ!!ЧАЛМАРИ И РУСОФИЛИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ЩЕ ГОВОРИТЕ ЗА ЕГИПЕТ НО ТОЧНО ТАМ Е ПРИМЕРА ,ЧЕ ЧАЛМАРИТЕ СА ПРОБЛЕМА А НЕ САЩ!!ВИЕ САМИ ВИЖДАТЕ ЩО ЗА ПЛЕМЕ И "ХОРА" СА ЧАЛМАРИТЕ!БРАВО НА САЩ, ЧЕ СЛАГАТ МАЛКО РЕД ПРИ ТИЯ АБИЗЯНКИ!