134

Много вярно

преди 10 години

Бойко Борисов е проклятие за България , той докара : НАЙ- голямата безработица , НАЙ- бързо опоскания фискален резерв, НАЙ големия външен дълг, НАЙ голямото отчаяние на народа, НАЙ- много самоубииства , НАЙ- много самозапалили се , НАЙ- ниски доходи на населението, НАЙ- малко медали на олимпиада, НАЙ- малката раждаемост/ от 1947 насам/, НАЙ- много имигрирали , НАЙ- много съсипани бизнеси, НАЙ- много убииства, НАЙ- голяма контрабанда..... нямаааа край.

133

Go_

преди 10 години

До АнонименТо да бяха само апартаментите... Те ако му лъснат всичките масрафи на ЦЦ ще му дадат доживотна без право на помилване... А по неговите любими Щатски закони: 3-4 доживотни!

132

Мишо Бирата

преди 10 години

Тиквундера яха протеста... ...ми що да не го яха... Който плаща масрафа, той поръчва музиката...

131

optimist

преди 10 години

Протестиращите посрещнаха Борисов с възгласи "Бойко! Бойко!"!

130

Анонимен

преди 10 години

Очевидно е, че най ви отърва на всички да се противопоставяте един срещу друг! Това, което ще получите от всичко това е само едно! Отърва ви да определяте всички протестиращи като "платени" и да плюете срещу, който ви падне! Хората, от които имате нужда ви напускат и никога няма да ги видите повече! Вече ни убедихте, че бъдещето, което си ковете е цветно и място в него за нормалните хора няма! Пожелавам ви БСП,ДПС и ГЕРБ да ви управляват докато свят светува!

129

ИДИОТИ

преди 10 години

Престъпника ЦЕЦО се сля с купените продажни статисти,около него стояха 40 селски дупета ОХРАНА ,Пазят го от Народната Лубов.Само че никой не се пита до кога щe го пазят ,за какво го пазят ,нормално ли е да го пазят ,кой плаща , и колко струва на месец охраната на Престъпника Цвинокио , плаща народа над 100 000 на месец ,е сега Герберастки *** плюскаите депутатските кюфтаци и крещете Цецо ,Боко , но не забравяйте че и кюфтаците са платени от вашия джоб , ***.

128

Анонимен

преди 10 години

ей няма ли кой да го вкара в затвора тоя ЦЦ дори и само за апартаментите му.

127

Zoro S

преди 10 години

) Борисов беше избран за кмет през ноември 2005г., след кариера в МВР като главен секретар от 2001 до 2005г. От тази позиция той се катапултира към славата, след като лично предвождаше акции срещу наркотрафиканти и автокрадци и придоби почти героичен статус в медиите като най-големият борец с престъпността в България. Борисов, който веднъж описа себе си като "най-голямата придобивка на България" се харесва на публиката с обикновения си, но живописен език, непретенциозното си поведение и острат

126

fendera

преди 10 години

Трябват ви пари назаем ? Искаш да си купиш този продукт а нямаш пари? Бързо и лесно. Одобрение до 15 мин Превод на сумата веднага По личната Ви банкова сметка Без скрити такси Без поръчители Без запис на заповед Изцяло Онлайн Достатъчно е да кликнете на линка : nazaem.bg/?amount=280&time=25&code=10923

125

ооо

преди 10 години

боко и цоко, жалки сте,не ви е останал капка морал, защото ако го имахте отдавна да сте се изнесли, първият на майната си, а вторият към централния

124

Анонимен

преди 10 години

А, бе хора, той г-н Цветанов излезе сред вас да ви каже, че парите за протеста попривършват и че е време властта да се вземе както те са ги учили - със сила.Как да ви каже, бе хора, че 360 000 EUR от "народните" пари (партийната субсидия) отидоха за 2 чисто новички бронирани Audi A8, няма очи просто човека, а и жалко, че досега подкрепях протеста , смятам, че нарочно го опорочават за да могат повече, като мен да се почустват използвани и да останат "народните" избраници във властта по-дълго

123

jiko

преди 10 години

oshte kato prochetesh zqaglavieto , stava yasno koi plashta "statiikata" ;)

122

АЗ

преди 10 години

СТИГА ПИСАЛИ ТЪПОТИИ КАТО *** ! НЕКА ДА ОТИДЕМ НА ИЗБОРИ , НО БЕЗ НАМЕСАТА НА ГЛАВНИ МАЗНИ ПРОКУРОРИ И ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ И ДА СИ ДАДЕМ ВОТА . ХАЙДЕ ДЕ *** И ДРОГИРАНИ АТАКИСТИ БЕЗ 2 ГРАМА МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ ! ИЗБОРИ

121

Как

преди 10 години

няма да се слеят с протестиращите, като те са техните поставени лица! ГЕРБ мислеше, че днес вече правителството ще падне, но не позна!

120

наблюдател

преди 10 години

Ми то от Боко Тиквата кво друго може да се очаква? *** милиционерски номерца.Поне вече е ясно кой плаща и кой поръчва сценките на тези "протести" :))).Знаех си аз, че тези субекти Боце и Цоце са готови да запалят държавата, само и само да отърват собствения си кожляк.Айде сега да видим колко още баламури са останали, че да им се връзват на простотийте.

119

аз

преди 10 години

Е герберунгели кат казвах още преди месеци, че протеста е платен и аранжиран от тиквениците не, та не. Вече и на децата това е ясно - т.е. няколко стотин платени герберасляци се мъчат да подменят вота на народа и да се докопат пак до кокала.Сори, не фървите. Цуци в Затвора Боко в САЩ!

118

АЗ

преди 10 години

До АнонименЕ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА С ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ? ЧУЛИ НЕ ДОЧУЛИ РАЗБРАЛИ НЕ РАЗБРАЛИ ИЗПОЛЗВАТЕ ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО ИМ , А ОЩЕ ПО-МАЛКО КАК БИ СТАНАЛО НА ПРАКТИКА

117

ха-ха-ха

преди 10 години

Ха-ха-ха циркът поразително ми напомня татовото време - тато сред народа, но иначе се трошат милиони, че да го пазят от тая същата народна любов.

116

ТHE Патриот

преди 10 години

Предатели, *** герберастки !Не палки за вас а разстрел от упор право в *** ви герберски кратуни!

115

Анонимен

преди 10 години

Хахаха защо ли гипазят от народната любов, просто ГЕРБ-ерастите искат да яхнат вълната на недоволството и отново да са на власт. Няма кокал за Вас, ясно ли е, няма и за ***!Искаме истинска пряка демокрация, а не демагогия искаме личности и управленски кадри, а не кадруващи искаме свобода и достоен живот, а не лъжци и крадци!Цветанов скрий се в буса със СРС-тата!