15

БРАННИК

преди 10 години

Ни мъ кефиш, Цолова ев по-...

14

Анонимен

преди 10 години

Добре, че махнаха посредствената и неподготвена Ана и мрънкалото Виктор! Много дразнеха!

13

bo

преди 10 години

Ами почнах да гледам Нова и Първа....Това комуниста ,...удари му шамар без да го питаш, няма да сбъркаш! Толкова са нагли, че подобно дебелокожо животно в природата няма! Хора, то си е нормално да ги мразиш тези Руски ***...това е естествения ход на историята! Нали виждате т.н. контрапротест....Пенсионери, *** и ***....виждаме капацитета на тези които уж ни управляват. Че и имената им руски , *** тъпирщината!!!

12

krazu bull

преди 10 години

До АнонименБраво, Браво!!

11

Желева

преди 10 години

Виктор и Цолова не са журналисти за мен, не може да водиш блок в една от най-големите телевизии и да взимаш страна . Към едни гости се отнасяха добре и с услужливи въпроси а към други злобно и овтратително. Това е криворазбрана журналистика.

10

Анонимен

преди 10 години

Честно казано бТВ не гледам от както определиха протестиращите срещу *** и беззаконието в Катуница като "***". И няма да си потъпча мнението заради това че днес се опитват да се изкарат наши приятели(на протестиращите). Васил Левски също е организирал незаконни обири на турската хазна и в очите на османците може да е бил определян като "***" но в очите на истинските българи Васил Иванов Кунчев е ГЕРОЙ! Така е и в Катуница - хората които въстанаха срещу Киро *** са герои

9

До Нова телевизия

преди 10 години

Нова телевизия , ще си вкарате автогол с тези двамата протестиращи - Цолова и Николаев !Като бяха в Бтв, още сутринта като видех озверялата Ани Цолова и разбирах ,че Правителството не си е подало оставката :)Или дръжте да бъдат безпристрастни журналисти или ги махайте ,защото ще си изгубите аудиторията като Бтв.

8

Анонимен

преди 10 години

айде без нова тв

7

Васко

преди 10 години

Значи сутрин ще гледаме вече Нова телевизия!

6

пенсия

преди 10 години

Никой не е незаменим. ПП Само дякон Левски, но това е друга епоха. Сега сме в епохата на мекерета и ***.

5

Няма да ги гледам

преди 10 години

Значи повече няма да гледаме НОВА щом двамата слуги на ГЕРБ се преместиха там ,че и сутришния блок ще водят. Ужас. Не ми се гледа пак намръщената Цолова и намръщения Николаев!Да си вземат поне плакатите и вувузелите за първото предаване,вече всички знаем ,че са от протестиращите гербери.

4

bashkircho

преди 10 години

E vie pyk basi snimkata deto i slojihte :D

3

Анонимен

преди 10 години

Ами тази не е ли сериозно грозничка, та да ни се блещи всеки ден от телевизора ?Ами Бойко има пари, има си Нова телевизия (инкогнито) и "дърпа" кадрите на Босфор ТВ !

2

barry8

преди 10 години

Добре че я махнахте изпращялата Хвани Цицолова! Успех на Генка Шикерова и Константин Караджов!

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ейй,не се..изтъркаха тези...лица.Дайте нови образи,че да видим малко...промяна.Те и НОВА,без акъл,с киселата Ани и дечкото Виктор;до там я...докараха в борбата за...зрители.