23

Анонимен

преди 10 години

Сноудън е измислен герой на американците! Много мъгла има около досието му, но руснаците бързо разбраха истината.

22

tth

преди 10 години

До лолХеи не говори против Русия ,че ще те обеся на червата ти миризливи.

21

Одисей 1

преди 10 години

22 така спаси милиони и нещо много по важно намекна на чичкото със мустаците да не се надява че с Червената армия може да стигне до Ламанша .И едно въпросче и Иисус ли е човекоубиец .

20

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ПРОСТО ЯНКИТЕ СИ ПАДАТ ПО РУСКОТО ПОРНО.....

19

Йово

преди 10 години

До jojДа прав си лошото е, че само американците се оплакват от кибер атаките а те правят най големите атаки.

18

Анонимен

преди 10 години

Мръсното к..еле Путин пак се опитва да оправдае бездействието си и да излезе с чисти ръце от ситуацията. Знае много добре, че проблем съществува ама нека другите да ходят да се бият.

17

joj

преди 10 години

а русия и китай никога не са правили кибератаки :Д я малко по-сериозно, това е част от боричкането

16

план б

преди 10 години

Сноуден явно е разкрил плановете за унищожение на Сирия на руснаците, от там и войната взе обрат, но краварите се усетиха за това и спретнаха набързо план"Б"-химическа атака! С тоя Сноуден в ръкава, тов.Путин вече може да покаже доста фокуси....а Обамич нека се сърди и нека мисли!

15

С.С.С.Р

преди 10 години

До лолНе , скоро ще възкръсне ! (Евразийски съюз , мегапроекта на Путин)

14

Анонимен

преди 10 години

Ще им лъснат всички кирливи *** на САЩ. Тогава не знам какво ги прави целия свят. Защото докато хора биеха аларма, другите им викаха, че много се увличат по конспирациите...

13

Одисей 1

преди 10 години

Така изредихте ли се дежурните антиамериканисти , само се вижте каква дъжинка сте събрани на едно място . Може ли един въпрос : Как според вас се гради държавна сигурност с какво се гарантира и как се обезпечава.И още един въпрос : как ще реагирате ако служител на ДАНС избяга в Турция или някоя друга страна извън НАТО и снесе там информацията с която разполага , според вас не трябва ли да има класифицирана информация и съответни разрешителни подкрепени с декларация за достъп и неразпростран

12

лол

преди 10 години

империя на злото е наречен СССР от Рейгън, ама той умре...съюза де. та сега бг родоотстъпниците и руфилистически *** за пореден път се опитват да обърнат негативите в своя полза. то това ви е в гена ***, но колкото и да погребвате щатите и гнилия капитализъм, той съществува все още, за разлика от СССР.

11

Анонимен

преди 10 години

Смърт на САЩ!

10

Анонимен

преди 10 години

Да бе китайците и руснаците са света вода. Те никой не шпионират и на никой не изпращат вируси. За Володия не знам дали има и акъл за това де, неговите още през ключалките надничат, Ана Чапман и пр.

9

4321

преди 10 години

Само Топол-М и РС-24 "Ярс" за тия иззедници от САЩ!

8

АНТИМУТРА

преди 10 години

Всички добре знаем какви са САЩ!!!сега викаме да нападнат Северна Корея за да махнат диктатора масов убиец там!!После ще викаме що нападат Северна Корея!!!!

7

бъдин

преди 10 години

до 6:Хитрото при САЩ е , че ги командват евреи!Хитлер вместо да им извади очите на юдеите, им изписа вежди с това масово преселение в САЩ!

6

ТHE Патриот

преди 10 години

сащ *** ***!

5

С.С.С.Р

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Аз откога повтарям ,че съединените сатанински щати са империята на злото , между другото президентите им ходят ли още на поклонение пред Дявола в Бохемската гора ?

4

ето на

преди 10 години

До Анонимен коментар 2 ако си млад-прекалено тежък живот ,нещастен. Въпреки всичко *** ще си заминеш от този свят честито