33

Влади-Мир

преди 10 години

Шопе, кефиш ме(упорит си;), ще те открехна. Има два цитата: Единия е целта "Той призова САЩ да представят доказателства за използването на химически оръжия в Сирия пред съвета за сигурност на ООН."А другия, средството за постигане на целта-(бъзик, тънък намек)"Той прикани американския си колега Барак Обама, който е Нобелов лауреат за мир, да се замисли за жертвите...."

32

do 34

преди 10 години

xodil e i znae kakvo gi 4aka turcia israel i usa

31

БГ

преди 10 години

Тоя отдясно ми прилича на бачкатор от Чистота - тури му една униформа на Чистота и ай ти още една *** работна сила!

30

Черен Петър

преди 10 години

Путин не е ли ходил при баба Ванга да му каже какво ще се случи със Сирия?

29

бъдин

преди 10 години

Двамата ако не се разберат, няма страшно!Идва генерал Б.Борисов който(след като оправи България) е майстор по потушаване на пожари, пък били те и световни!

28

Анонимен

преди 10 години

Абе то историята си го е доказала, където са стъпили руснаците само граждански войни, бедност и мизерия ..........Сирия, Афганистан, Абхазия, Приднестровието, бивша Югославия, Северна Корея, ...................

27

сигурен

преди 10 години

А откъде е СИГУРЕН ПУТИН?С какво ще докаже, че е НЯМАЛО или са от бунтовниците?"Изрази и увереността си, че сирийското правителство не е използвало химически оръжия и че става дума за провокация от страна на хора,"На това се казват "ОБЩИ приказки" Имало ли е ?Имало е. ДА каже КОИ са "ТЕЗИ ХОРА"???

26

Анонимен

преди 10 години

Путин иска разговор за Сирия, ами той Путин се прави 3 години на ощипана мома по отношение на Сирия, сега се сетил да иска разговр.............Късно чадо, отиде Ви воената база в Сирия на кино, до няколко дена 10-ина объркани томахоука по-погрешка и без да искат ще я заличат

25

Шoп

преди 10 години

До Влади-МирАми ти защо каза, че бил бъзикчия?Това на майтап ли го е казал?

24

Влади-Мир

преди 10 години

"Руският президент Владимир Путин заяви, че обвиненията, че сирийският режим на Башар Асад е използвал химически оръжия са напълно абсурдни, съобщи ИТАР-ТАСС.Той призова САЩ да представят доказателства за използването на химически оръжия в Сирия пред съвета за сигурност на ООН."Шопе, нещо цинично да виждаш в това?Смятам, че това искат всички нормални хора по целия свят.

23

Анонимен

преди 10 години

Eh Putin fashist takav *** malko vi e izbil vas ne 20 a 50 miliona trqbvalo neshtasnik imperialist

22

Шoп

преди 10 години

На фона на 100 000 жертви и над милион бежанци досега и никаква перспектива за мир, обръщението на Путин е най-банален цинизъм и простащина. И това при положение, че двугодишната гражданска война се води заради руския газов интерес.

21

стоян петров

преди 10 години

Аз съм на 50 години и не съм разбрал САЩ да се интересуват от мнението на Русия. И не трябва защото според Русия 100 000 жертви досега в Сирия са малко. И за Ирак така ска

20

Шoп

преди 10 години

Този вид бъзик се нарича цинизъм.Все по-ясно става, че химическата атака е работа на руснаците.

19

В помощ на асад

преди 10 години

Ето ти една история свързана с България. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези учения, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт?

18

Влади-Мир

преди 10 години

"Той прикани американския си колега Барак Обама, който е Нобелов лауреат за мир, да се замисли за жертвите на евентуалния удар по Сирия, предаде Ройтерс."Голям бъзикчия е;-))Няма нищо общо с клонинги с промити плоски мозъци, изгладени от дишането на седерастско лепило)пп "Нобеллу акбар"

17

ТHE Патриот

преди 10 години

Сирия гроб за западни империалисти!

16

Анонимен

преди 10 години

Голташка Русия да не се намесва. Смешна е на фона на САЩ и Великобритания.

15

ivan

преди 10 години

ne moga da povqrvam, che shte kaja podovbno neshto, tiu kato poprincip sum rusofob, no v sluchaq Putiv zaema izkliuchitelno silna i pravilna poziciq, ot koqto moje samo da specheli. Voinata nqma da reshi nishto...

14

ТHE Патриот

преди 10 години

американски скотове!