83

Shop

преди 10 години

Половината и повече сиройци са против Асад, но нямат никакъв шанс срещу редовна армия с тежко въоръжение. Нали виждате снимките, това е направено или с авиация или с тежка артилерия. И не е ставало въпрос за шепа терористи, минали през границата, а за масово въстание.

82

Киркорчо

преди 10 години

Знам много българи, те са е умни хора, в отличие от зомбирани ***. Мислете сами, кой уничтожава цели блоки? Можеби истина е друга, не знам. Но след раскази по телевизия за зварства на терористите, всеки разумен човек задава на себеси въпрос, как могат терористи да направят такива разрушения? Това е удари от тежко оръжие. И не расказвайте на мен за гуманна Сирийска Армия. Те убиват своя народ и трябва да отговорят за това.

81

Одисей 1

преди 10 години

86 в Истанбул не си спомням някой да е умрял от газа , но в театъра в Москва си отидоха няколкостотин човека май .

80

Shop

преди 10 години

До ЙовоИменно защото не е зарин. Затова.

79

Одисей 1

преди 10 години

84 Мариане всичко тръгна от онази лъжа на Колин Пауъл пред ООН както се разбра от ЦРУ са го подвели , но тахгава ставаше дума наистина за исмукано оот пръъстите обвинение , тук сега има хиляди свидетели , няма как да им запушиш устите освен ако не ги отсраниш , ше видиш след години колко оюе свидетелства ще изплуват от самите войници на Асад , в тази атака са участвали цели подразделения , иало си е запиведи , всичко това има следа то не може да се скрия нито да се изманиполира, ужасно е но е

78

Йово

преди 10 години

Интересно ми е защо никой не искаше да бомбандира Турция когато само преди 2 месеца разпръсна протестите с сълзотворен газ с изтекъл срок на годност(тогава този газ става токсичен). Тогава Америка не реагира. Ами използвания Газ против Кюрдите през 1996 или токсичния газ срещу тях преди 1 месец. Вярно не е Зарин но и този газ има трайни странични неблагоприятни последствия.

77

Мариан

преди 10 години

Цяла седмица не ги допуснали, а доказателствата чезнели. Сега пък щели да се връщат да разследват атаката от март месец, от която доказателствата явно не са изчезнали вече 5 месеца!

76

Мариан

преди 10 години

Одисей, цялата работа с химическата атака смърди. Трябва да си тотално мръднал за да извършиш такова изродско действие, знаейки че със сигурност ще се разбере за него, и това още повече ще насъска враговете ти. А пък разследващите експерти опищяха света че правителството не ги допускало до зоната на атаката (контролирана от бунтовниците), защото искало да заличи следите от атаката (в зоната контролирана от бунтовниците)...

75

Киркорчо

преди 10 години

След като виждам снимки и репортажи от Сирия ства ми един въпрос:"Кой уничтожи тези сгради и цели райони с блокове?" Сигурен съм, че не терористи, а армия с артилерия и самолети. И какво? Терористи още в разбити блокове и не се слагат оръжие. Какво прави Армия? Трябва да убие хора наилеко с газ, за това, че с "Калашников" и тъжко оръжие нищо не се получило. За мен ми е ясно -като бял ден, че само за уничтожаване на блоки и микрорайони Асад трябва да бъде обесен, като неговия колега Садам.

74

Одисей 1

преди 10 години

От 79 някой трябеаше да съчинява измислени събрания , мнения , изказвания , някой трябваше да конспектира тезисите на бай Тошо , да пише докладите на ЗКПЧ-то , нали знаеш каква измислена история беше социализма от една страна беше много смешен а от друга страшен , понеже на власт беше простащината . За това кавам че го познавам , преживял съм прекалено много не само там.

73

Влади-Миp

преди 10 години

Химическата атака на Башар е факт, пред който Запада не трябва да си затваря очите.

72

Лала

преди 10 години

Хората живеят както мислят. В Сирия и другите мюсюлмански държави живеят с ислямски принципи да се размножават и да мразят прасетата християни. Това че те сега се избиват не е християнска отговорност. Идва от тяхните нрави и манталитет. Докато бяха добре ни нямаха за нищо. Пример е Либия! Така че да си *** сливите. Не са добре дошли тук. Също и африканците които са толкова агресивни и примитивни и използват дискриминацията като оръжие да получават каквото си искат до като всъщност те дескримини

71

Одисей 1

преди 10 години

Абе,Одисей 1--Ти да нямаш двойник в сайта!Нали си беше признал че си бивш комсомолски секретар и че никой освен тебе незнаел какво е истинския комунизъм?Сега пък комунизма бил рецидив!.... -------71 бре как се сети , да бях в казармата в Строителни воиски по време на Възродителния процес, свидетел съм на това как се проведе поне в армията ,а ме направиха такъв понеже нямаше кой друг , нямаше с такова образование и някой трябваше да съ

70

Анонимен

преди 10 години

ГОСПОДА - ДРУГАРИ, НЕ МИ ПРОБУТВАЙТЕ НОМЕРА - ВИЖТЕ КАКВО Е КАПИТАЛИЗЪМ, В БЪЛГАРИЯ КАПИТАЛИЗЪМ НЯМА, ИМА САМО ЗА ВАШИТЕ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ И ОЛИГАРСИ. А КАТО СТЕ СИ ЖИВЕЕЛИ СПОКОЙНО ПРИ СОЦИАЛИЗМА, КАКВО ВИ ПРЕЧИ, УЧЕТЕ КОРЕЙСКИ И БЕЖ ЗА ТАМ, ТАМ Е СПОКОЙНО И МОЖЕШ ДА НЕ СИ ЗАКЛЮЧВАШ КЪЩАТА. В КРАЕН СЛУЧАЙ КУБА, НО ТАМ НЯМА ДА Е ЗАДЪЛГО И ЗАТОВА ХУКВАЙТЕ.

69

Ф.С.В

преди 10 години

За да пристигнат в нашата бедна България сирийците трябва да минат голяма част от Турция и после Босфора или Дарданелите за да се отзоват на границата с БГ - как става така ? ) ами явно е факт че най слабата европейска граница е нашата - защо не бягат в Гърция ? Утре от Кения Зимбавве и Конго ще се окажат бежанци пресекли БГ границата - вече е ясно - Европа ни прави един голям бежански лагер с ислямисти в бедната *** страна наречена България -

68

Влади-Миp

преди 10 години

До С.С.С.Р Глупости. Всички тези работи си ги имаше, даже заради дефицита и затворената икономика хората измисляха какви ли не *** схеми, за да купят на децата си дънки от Кореком. Поне има филми от онова време, може да гледате каква снобария ни беше подгонила. Аз вече се отказах да лъжа, няма да защитавам комунистическите ***.

67

Одисей 1

преди 10 години

75 къде видя лъжата , в цитираните номера на военни части , в точния час на химическата атака , в използванитте боеприпаси , в числото на убитите , включително в числото на убитите над 400 деца , къде я видя многознайко.

66

Анонимен

преди 10 години

Тук играта е друга-да не може да се осъществи евроазиатски голям съюз,така да се каже и да не могат тия евроазиатски *** да обявят какъв го искат,да седнат да се договорят с твърди правила,как да се ръководи,или ако искат да бъде такъв то според играта на световния социалистически интернационал чиято централа е още стара и е от америка,тя финансира,финансирала е войни и революции дори и граждански сблъсъци,та нали сирийския,либийския,аракския бяха социализми,изрекетираха ги според правилата.

65

Одисей 1

преди 10 години

73 Сложих ти плюс , че ти и такива като теб малка ли дрога сте .

64

Анонимен

преди 10 години

"Безпочвени лъжи" на Джон Кери е много меко казано. Това са нагли, гнусни, долни лъжи, които искат да оправдаят поредната нова война на САЩ. Аз най-много недоумявам защо се говори за въздушни удари, операция в Сирия и т. н. От кога вече думата война не съществува в речника. Ами то по тази логика не е имало Втора световна война. Германия е нанасяла въздушни удари и е провеждала сухопътни операции в Европа. Нали така.