34

Йорданов-Ямбол

преди 11 години

КИЕВ,бъркаш се приятел,само лека поправка през лятото на 99-та беше и аз бях в казармата тогава в поделение на БГ ВВС-ПВО на РТВ и коридора от АБ "Инджирлик"-Турция за ударите над Сърбия минаваше покрай поделението в което служих и от визуален пост съм откривал визуална цел "F-117A"

33

Ударът

преди 11 години

"Ударът изглежда неизбежен, но кога и как остава неясно".Ясно е едно-след удара американците пак ще могат да зареждат с бензин евтино.

32

Анонимен

преди 11 години

ЦРУ отново в действие и отново САЩ ще раздават справедливост, както в Ирак където се оказа, че не съществуват никакви ядрени и химически запаси и всичко беше една гнусна лъжа за да се оправдае агресията срещу тази страна. Тук отново няма абсолютно никакви кодазателства, че точно правителството е употребило хим.оръжие истината е, че някой трябва да спре световния жандарм САЩ.

31

Нострадамус

преди 11 години

Я да си видя записките: Хляб и сиренце за да ядеш,от Сирия далече беш!В Израил ще никнат гъби,Моше държавата отново губи!А Щатите, къде ли бяха?Анахилирани при Мешиаха!От НАТО нищо не остана,Ангела иска си при мама...Реджеп в компания с араби,Аллах акбар и танц със саби!Какво да кажа за Обама,оба му мама, веч го няма!

30

do trawes*tit 27

преди 11 години

Psihichno bolen oligrofe*n.

29

SS

преди 11 години

До 7 8Кое НАТО бе дето и ние сме в него ли.Ти наща армия как я виждаш в бой с Русия.Според мен в момента от НАТО само турците стават за войници , а да не разглеждаме случая на заблудените френски спецове дето ги биха селяните в Плевен.

28

Хасмукар

преди 11 години

Дрън, дрън, всичко отново е впрегнато да пази задниците на "богопомазаните" !!!

27

DO RASİST 2

преди 11 години

Psihochno bolen.

26

Киев

преди 11 години

След като сърбите свалиха няколко Стелт-а се извиниха: Не знаехме, че са невидими!Става въпрос за "невидимите"F-117, след унизителното им сваляне от ПВО-то на Югославската армия през 2008г.

25

Ивайло

преди 11 години

Ако започне война, бензина ще стане поне 3 лева. :( Жална ни майка на нас бедните и малки държави.

24

Анонимен

преди 11 години

До ЯсенИ какво казват, англофилче, дават ти държавност, Санстефанска България, която от Острова осакатиха наполовина, а относно 9-ти септември, ще му ядем главата, разбира се, като се надупихме на фашистка Германия, това е положението, когато се ширехме в Северна Гърция и безчинствахме в Сърбия и Макендония, беше добре, но идва и момент да плащаш. А Англия, драги ми англофилче, винаги са *вали мамата на българите.

23

Hitler

преди 11 години

Dano da izbiqt vsichki misiumani !!!

22

Големия удушвач

преди 11 години

Има и 4-ти вариант : Ако при първите три варианта - не се получи добър резултат в поражението на "целите" , какво ще правят нападателите ?!

21

Йорданов-Ямбол

преди 11 години

От Сирия и Месопотамия се е зародила цивилизацията и май от там ще бъде заличена...

20

www

преди 11 години

СИРИЯ ДА БОМБАРДИРА ЕВРЕИТЕ С ЦЯЛАТА СИ МОЩ ДОКАТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ...

19

Анонимен

преди 11 години

Всеки диктатор, който избива собствения си народ рано или късно си отива !

18

Анонимен

преди 11 години

Ванга е казала - "Края на света ще е след като Сирия падне"...е мисля че сме на финалната права

17

Ясен

преди 11 години

Много са ми странни русофилчетата, явно доста хора не са чели История на България

16

Монархист

преди 11 години

до 11Иди разгледай малко числа и си сметни нещата. Както се казва математиката е точна наука, а тя не лъже... за разлика от висшите военни в САЩ и Из(с)раел.

15

Анонимен

преди 11 години

До 7 8Аха,точно така! Затова "спечелиха"във Виетнам например...