30

Шoп

преди 11 години

До АнонименРуснаците най-много реваха, че САЩ ги е страх да се намесят. Това си е чисто подстрекателство.Освен това само те могат да вкарат в Сирия такива оръжия през базите си.Винаги крадецът най-силно вика "Дръжте крадеца".

29

Spacer

преди 11 години

Ванга беше казала - 3та Световна ще дойде, когато Сирия падне...

28

Анонимен

преди 11 години

Нерез, *** блатска, ще изпиташ максимална наслада като те бодна на чевермето!ХАХАХАХАХАХА!п.п. Как можеш да се радваш на смърта на човешки същества бе ***?

27

tt2

преди 11 години

въобще не е ясно кой е пуснал химическото оръжие - напълно възможно е да е обама - тогава какво?

26

Анонимен

преди 11 години

Бенямин Нетаняху: "Ние не сме страна в сирийската гражданска война, но ако бъде направен какъвто и да било опит да ни нападнат, ние ще отвърнем и то ще отвърнем със сила"Айде бе, не били страна, затова САЩ и Великобритания търчат като пудели след вас...

25

Анонимен

преди 11 години

Стига сте говорили глупости и вярвали на тия западни марионетки! Асад не е използвал химическо оръжие по простата причина, че това би "драснало" клечката на войната и ООН биха нападнали Сирия. В Сирия не са толкова глупави! Сега, реално... Всичко отново е инсцинирано от САЩ, за да имат предлог да нападнат Сирия, както стана с предполагаемото хим. оръжие на Садаам Хюсеин, което не го намериха. Всичко е, защото, ако не влязат във война, САЩ фалират до края на годината! Всичко е пределно ясно...

24

Шoп

преди 11 години

Който има дървена кратуна, най-вероятно ще му се запали.

23

nerez

преди 11 години

Става интересно , ако американците ударят ще се види колко струва съвременното руско въоръжение. Най вероятно за няколко часа ще унищожат ПВО и и други военни обекти. Но ако руснаците имат някой скрит коз и свалят количество невидими самолети ще изпитам тотална наслада. Пак повтарям тезата си че в тая война няма добри и лоши. Просто всеки си преследва интереси.

22

Анонимен

преди 11 години

Ще разберем колко сме добри , като ни се запалят , дървените кратуни!

21

Шoп

преди 11 години

До Каква е разликата?Този, който използва химическо оръжие е лошият.

20

D

преди 11 години

hehehee, SMESHNICI... NE ISKALI POSHT OT NAS...:) ot nas samo edni carvuli mogat da poiskat :)) *** vicovete,*** chudoto.

19

Каква е разликата?

преди 11 години

Когато Асад убива деца и цивилни с химическо оръжие, той е лошият убиец! Когато Обама убива деца и цивилни с бомби и ракети, той е добрият убиец!

18

Шoп

преди 11 години

До кои са добрите?Добрите сме ние.

17

кои са добрите?

преди 11 години

Добре, де, Асад е лошият! А кои са добрите?

16

Шoп

преди 11 години

Асад и Путин са виновни за 100 000 жертви, не виждам как може нормален човек да ги защитава. Хим. Атака е руска провокация.

15

Е

преди 11 години

Е, че каква помощ да искат от нас, виж, ако беше нещо за крадене, далавери и т.н.т, ама то война...пък ние отдавна сме без армия.

14

гешев

преди 11 години

всъщност обикновения американец си мисли, че армията им бъка от рамбовци, патриоти като сегал, дето дето сам-самички трепят по цели полкове, ще смачкат сирия, ще въведат "демокрация" като в египет, или афганистан и ще се приберат в къщи за обяд! та, на тях им трябва война, ама в щатите, та да видят за какво става въпрос!

13

Анонимен

преди 11 години

Ние ако сме на страната на Сирия от сега можем да спретнем едно партизанско движение тук и да запукаме хамериканските военни бази...*** да не се правят на разсеяни ама да хващат гората...

12

lul

преди 11 години

"Никой не иска помощ от нас, засега..."помощ ? от нас ? Ха Хаосвен за пушечно месо, в момента нашата армия не става за друго.. да не говорим с кой ще воюваме рамо до рамо ...с новия така наречен сюзник на НАТО ----> АлКаида

11

NIKO11111

преди 11 години

Ционизмът и сатанизмът, скрит зад фасадата на някакъв измислен обществен строй, наречен демокрация, която никой не може да обясни какво представлява всъщност, се готвят чрез най- верните си слуги САЩ, Великобритания и Франция да наложат окончателна световна доминация и да скърши последните съпротивителни сили на разумните хора.Не се радвайте за това, световните евреи пъклено се готвят да превърнат 99% от населението на света в свои безгласни и бедни слуги.Ционизмът е малкият брат на комунизма