105

Аззз

преди 10 години

Смешници

104

muzaka

преди 10 години

През живота съм гласувал за 2 патии:1.Зелената -91г.2.Бирената партия-94г.Сега като гледам всички са се нароили да правят партия.Та аз имам предложение към колегите от форума и ние да основем партия с абвеатура:,,Ай сиктир,,Моля без цензура и всякаква дискриминация.Пишете си мейла и колко кг. тежите.

103

Богдан

преди 10 години

Божее-еее-е няма да я бъде тая нашата държава, от *** по *** се опитва да ни управлява и краде.. сега и този си повярва че е фактор.. аман от ***!

102

Kick

преди 10 години

Първо да минат през съда за справка, после медицински прегледи за психично здраве и злоупотреба с наркотични вещества , следва обезпаразитяване и тогава да си мислят да правят партии, недоказалите се политически субекти.

101

Honorik358

преди 10 години

До Радост РадостНов филм "300" ли ще направите?300 "интелигентни" столичани свалят правителство с танци,кафета,вувузели и *ирки...Ха-ха-ха...

100

Иван

преди 10 години

Червените и тук намериха алчни хора,после ще бъдат политически трупове.

99

Honorik358

преди 10 години

Минусчета и "лайкчета" цъкат децата и пуберите в социалните мрежи.И да ви харесва и да не ви харесва,герб няма да управлява отново,пък вие ако щете танцувайте на жълтите павета и 1001 дни и нощи. :D

98

сайт за възрастни

преди 10 години

Дайте линк за по.но с Деница и Волен Сидерови.Ден без Волен и съм болен...

97

Ли

преди 10 години

Ние не искаме партии, те пък се множат като мухи....

96

Радост Радост

преди 10 години

Подкрепата за г-н Орешарски и Станишев расте. Вече няма ***, която да не подкрепя това правителство.Сега очакваме и г-жа Кунева по някакъв начин да декларира своето съпричастие към БСП и ДПС и небивала радост и щастие ще залее в България.Само че, скоро картината ще е по-лоша от 1997 г., но сега няма да ги оставиме да се измъкнат.Когато падне това правителство и този парламент, първото нещо което тлрябва да се направи е да се затворят границите -- никоя гад да не се измъкне ненаказана

95

Honorik358

преди 10 години

До АнонименЗа вечеринката на плевнелиев във Пловдив с турците,на която нямаше допуснати български журналисти,какво ще кажеш?

94

Honorik358

преди 10 години

герб и чук да върви на майната си!Да се разцепват на партийки и боко да си ходи при "тигърчетата " от Бистрица да рита мачлета!

93

Анонимен

преди 10 години

Задкулисните ченгета купиха и хора от ГЕРБ с цел разцепване на най-големият им конкурент. Така направиха преди време със СДС. По-мръсни от бспарите няма. Долни крадливи интриганти. Само *** племе не разбира игрите им и продължава да ги подкрепя. А те предадоха България на турците. Само затова им деяние трябва да бъдат ликвидирани като партия.

92

hahaha

преди 10 години

На ГЕРБ бих поставил две минус за управлението.На тези пък какво им остава...

91

Иво-000

преди 10 години

До ХмЕ тези са клоуни с цирка са......

90

Червена Зора

преди 10 години

То както е тръгнало ,да взема и аз да си направя партия , ще я кръстя ОСРАХСА !

89

Хм

преди 10 години

е, сигурно е майтап. Баш па толкова да са ***??Сигурно ще има турне на цирк. Няма начин да е нещо сериозно.

88

КРАДЛИВИЯ СЪСЕЛ

преди 10 години

/B/Hasta la vista, baby!!!

87

НЕ БАСТА

преди 10 години

Не баста, имам пхредложение да се кръстят РЕЗИЛ. Като чета имената особено в Хасково, ужас смех смех смех и простотия от всякъде.

86

megi 55

преди 10 години

Каквито сте вие такова ви е името на партията ви! Или по точно БАСТА ОТ ВСИЧКИ ВАС!