14

Zhong guo

преди 10 години

Няма оттърване от тая *** терористична американска ***! Целия свят сътриха!п.с. чакам един ден да видя, как Китайските "миротворци" и "защитници на човешките права" ще влезнат с войските си в САЩ, за да спасят поробения американски народ от управляващите в САЩ дикатотри! Само това е спасението!

13

Анонимен

преди 10 години

Това за химическото оръжие намирисва на намеса на САЩ! Няма да се откажат значи докато не свалят светския режим в Сирия и не тласнат страната към радикален ислям! САЩ нямат полза тези страни да се развиват,те искат да бъдат бедни ислямски фанатици,които да стават терористи и да идват в Европа,така ще бъдат по по-полезни на еврейските мозъчни тръстове,управляващи в САЩ!!

12

Shop

преди 10 години

Вече беше доказано от един умен Шоп, че единствено руснаците имат интерес да въвлекат САЩ в нов военен конфликт. Това в политиката вече се разглежда като аксиома. Даже и на Гошо *** му увря главата.

11

Бургасч

преди 10 години

Абе тези американци уж са против алкайда, пък подкрепят ислямистките структури в целия район там.Че и война искат да водят. Срещу кого ли ?! Пак ли студена (или реална) война ще имаме ?!

10

БГ

преди 10 години

Прости въпроси: Защо запада в обвиненията си сочи само правителството, а не търси в общ план кой е извършил химическите атаки - защото са "демократични"Защо не вадят доказателства за обвиненията си - защото ги няматЗащо се борят против исляма, а подкрепят ислямистите в района - за париЗащо пренебрегват разказите на обгазените войници и руската теза - така им е удобно да разпалят войнатаИ т.н , и т.н. .....

9

sadf

преди 10 години

Всички знаем какво става в Сирия, дори и на децата е ясно. Хамериканците се чудят къде да изсипят бомбите си пак. Там игрите са на доста високо ниво: руснаците имат геостратегически интереси заради петрола и газта, които минават от там и няма да допуснат разделяне на Сирия.

8

Ф.С.В

преди 10 години

Най новият начин на водене на война е - терорът- граждански войни .бомби и психоза- На Израел вече не е нужно да удря съседите си - в Сирия няма останал един град - всички са рзрушени - В Ливан скоро ще стане същото - Египет се къпе в гражданска кръв- Глупавите араби се избиват взаймно и накрая ще бъдат превзети с десетина танка ) Голиатските възвишения скоро ще бъдат взети от Израел - След като решиха да не нападат Иран понеже има мощна армия -решиха да смажат съседите си - "Разделяй и владей"

7

Анонимен

преди 10 години

Асад посочи, че всички договори между Сирия и Русия, включително за доставка на оръжия, се изпълняват въпреки натиска..........Ключов остава въпросът с противоракетните системи С-300. Защото на Иран ги отказаха въпреки сключения договор и сега се съдят.

6

Debora1

преди 10 години

Башар Асад po profesia e doktor. ochen lekar diplomiran v Anglia. Razlikata v razbiraniata i glednata tochka mejdu obrazivan i neobrazovan v arabskia sviat e ogromna.

5

Бб

преди 10 години

Браво Башар

4

АНТИ

преди 10 години

Сирийските социалисти/БААС/, най-социалистическите социалисти в арабският свят!

3

Debora1

преди 10 години

Асад отрече режимът му да е извършил химическа атака**Sklonna sam da viarvam. Opoziciata se e prevarnala v kanibali. Tehnite izvrashtenia sa plod na bolni mozaci defornirani i promiti pod struiata na jestok religiozen natisk

2

анонимен

преди 10 години

Коя е тази петрана да и го... Аман от празноглав народ.

1

Анонимен

преди 10 години

Петрано, ти знаеш ли какво е "режим"?Ти ли реши, че ЗАКОННО ИЗБРАНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА Сирия е режим, или така пишат всички?А?