146

stoneg

преди 10 години

До Анонимен If i pay taxes i can strike i can want everything i pay taxes i give a money.

145

stoneg

преди 10 години

До Българин *** u man go and *** yourself

144

Анонимен

преди 10 години

Не разбрах за кой цар пишете? Сакскобургготски е немска фамилия и на тоя трябва да му се отнеме българското гражданство

143

KOKO

преди 10 години

Какъв цар ви гони бе...тоя стар пръч е немец братчед на Елизабет.Нали не сте прости като англетата да се кланяте на немците или на независимо кой човек...

142

Анонимен

преди 10 години

Още помня как 86-годишната ми баба го посрещна на крака този ***, само защото таеше надежди, че ще бъде като достойния си баща, а не долен предател! Ум.ри родоотстъпник гнусен!

141

Пурко

преди 10 години

Интелекцията!!! Никой не ми отговори на въпроса, царя ли ви доведе до това дередже? Той ли ни доведе до това да сме неграмотно, прости и крадливи и брутално гнусни та целия свят да ни се присмива? Докато всички тука пишат по тоя начин и търсят вината в някой си а не в него така ще сме на дъното на казана!

140

Българин

преди 10 години

Заклет републиканец съм ,но не мога да не се съглася със Симеон.Той показва на нашите "политичета" какво значи възпитание , какво значи толерантност.Той иска да каже на "протестиращите", че вече се ос..ха ,но с по -изискани изразни средства.Това ,че голяма част от "пишещите"тук яростно се мъчат да го оплюват показва ,че наистина той е прав.Единственото ,за което бих упрекнал Симеон ,че "изкара" на политическата сцена Б.Б.Това е човекът ,който раздели обществото ,който раздели българите.

139

цар пльх

преди 10 години

комунисти *** мръсни тоя *** не го сервирайте, вече го консумирахме и замина в канала! съвети от скапан крадец и чужденец не искаме! също и мнения от *** и платени ***! Сорос ли предложи Пеевски бе крадци? кой ще дава 50 лева на цингелче, Плевнелиев или Сорос, или вие ни крадете за да храните башибозука? *** ***, само лустрация ще ви оправи и конфискация по специален закон за комунисти, депесари и царски крадци!

138

Анонимен

преди 10 години

Има ли този човек морално право да дава съвети!? За пари се съюзи с убийците на собственото си семейство ! Нахален тип !

137

Анонимен

преди 10 години

Изпълзя,разбира се!Кричим,уговорките с братушките,които единствени се обръщали към него с "цар",както сподели самият той преди месеци....Изпълзява,ама да не се надява!

136

Анонимен

преди 10 години

кобурГЕБСКИ е отново в защита на крадливото червено мафиотско правителство....'Що ли?

135

цар Киро

преди 10 години

Ей изкуфяло и крадливо старче не давай съвети които не сме ти искали !!!

134

Анонимен

преди 10 години

До Име а бе льохман ако в България има по вече хора като Симеон а не такива *** като теб нямаше да ни е срам че сме българи

133

евлоги

преди 10 години

г-н сакскобурготски да ви кажа ли защо протестърите водят децата по улиците .за да вземат парите който се дават от сорос фондациите действащи в България.нали не е обществена тайна че за семейства се дават по вече хонорари.абе каквато ни е държавата такива са ни и така наречените протестъри ***.*** защото със малките си мозъци не разбират че ги манипулират и помагат на сорос, прокопиев,безуханува и гения на България боко тиквата да съсипят държавата за да могат да се гушат.

132

Име

преди 10 години

Откъде изпълзя пак бе гадна НЕбългарска твар!!!!!!

131

бъдин

преди 10 години

ЧИЧО, ЗАЩО КАШЛЯШ??

130

мен

преди 10 години

Един цар се държи като такъв. Има добри и лоши царе. Но всички те са се държали като царе за да ги нарекат така. Нашия само гори и резиденции са му в главата. Справки - други царства/кралства.

129

Шошо

преди 10 години

Гнусен крадлив папардак! Марш до банята, дръндьо! Ще стоиш мирно до сутринта за наказание, щото от теб точно започна разделението на българския народ!От твоето крадливо правителство тръгна цунами-вълната на грабежа по олимпийски!Какво изобщо правиш, хиено вмирисана все още тук?!Май чакаш да падне още нещо за крадене, а?Бягай от България, докато е здрав все още пърдялника ти, щото в най-близко време ще бъде наритан жестоко!

128

Симеон Горски Кобург

преди 10 години

Не бери грижа за децата Нафталинчо, що не си загрижен за около стотината изкукали дъртофели, присъстващи на комунистическите манифестации около пилоните на НДК, наречени "контрапротести" и то в летните жеги, че току виж се спомине някой от тях? Иначе разликата между предишната и сегашната тройна коалиция е, че преди единият от коалиционните партньори беше Испанско ***, а сега на негово място е Турско ***!

127

мен

преди 10 години

Че те децата така или иначе ще са неделима част от цялата помия, ако не променим статуквото. Не ги мисли нашите деца, твоите не сме ги мяркали насам, или те гори тук нямат.