59

Анонимен

преди 10 години

Не разбрахте ли , че целия проблем в Сирия е за газопроводите. Англия, Франция искат евтин газ по техния Набуко и не им пука че ще изтребят цяла държава Сирия и населението и.САЩ нямат никакъв интерес, но са натискани от Англия техния представител - продажник в Европа.Освен това щатите искат слаба Русия и техните енергийни проекти.Това е. Интереси.Жертвите са само статистика.А приказките за демокрация и хим.оръжия,човечност са за да баламосват будалите като ВАС.

58

Анонимен

преди 10 години

Статията е написана в духа на "виновен без доказване на противното". Сутринта имаше подобна статия за Северна Корея. Нещата отново намирисват на война.

57

вирджиния

преди 10 години

///Една от възможностите, различна от военна атака, е снабдяването с оръжия на съпротивата///Ха..хаа и какво, ще има дадат Меча на крал Артур ли?)))

56

Гошо... Tъпото

преди 10 години

Башар...трябва...да отстои позицята. Няма място за...отстъпление, за нами... Кривунделово!

55

dimitar

преди 10 години

vietnam,granada,panama,irak,libiya i kade li ne oshte sa braknali amerikancite i ne sa sasipali milioni choveshki jivoti.po lajlivi i falshivi politici ot tehnite nyama.zashto vaobshte sashtestvuva OON kato organizaciya sled kato ne se spazvat osnovni zakoni.jalko za siriiskiyat narod nevinna jertva na evreite i tehnite slugi amerikancite.

54

Част 3

преди 10 години

Третото е вътрешнополитическите проблеми които Обама си навлече с разкритията, че е подслушвал целият свят. Някак си много съвпаднаха нещата и циниците биха се сетили за случая Люински и атаката срещу Югославия на Милошевич. Освен това какво стана с тези командоси които на 17 навлезли в Сирия през Йордания Възможно е и нещата да са точно така както се представят, но ще си позволя да не приема обясненията на едно лъжливо овчарче като САЩ за чиста монета.

53

Част 2

преди 10 години

Второто нещо според мен е, че до колкото чета западни медии Асад в момента е в стратегическа офанзива. Успява да консолидира силите си и изтрасква бунтовниците с помощта на Хизбулла и Иран. Ислямисктият уклон, който революцията започна да взема принуди (според писанията на западните медии, не руските) част от светски настроените бунтовници да сложат оръжие. Подобно клане в такава благоприятна във военно отношение обстановка е необяснима.

52

Част 1

преди 10 години

Имам няколко забележки относно коментара. Първо трудно е да се предположи, че точно в деня на предварително съгласувана визита на инспектори от ООН, Асад ще прибегне съзнателно до атака точно от такъв мащаб. Възможно е но за мен е напълно нелогично и според мен една такава провокация спрямо гостите, която м-у друтото поставя съюзниците Русия и Китай в неудобно положение.....

51

BOYAN

преди 10 години

Не им е Америка виновна на *** че не могат се управляват ( както между другото и на нас).Демокрацията дава свободи но изисква в един момент компромис и достигане до консенсус,изисква и да си дораснал за нея.Култури застинали в развитието си някъде в средновековието дето си колят децата и всеки инакомислещ го бесят или убиват с камъни ,а като отидат по белия свят правят курбани в баните, винаги някой ще им е виновен.Виновни са си те с начина на мислене,порядки и отказа от развитие.

50

bg

преди 10 години

Amerikanskite sataninski demoni sa predostavili himi4eskite orujia na Saddam Husein I sa go zdravo natiskali da gi izpolzva s/u kurdite(objaveni ot nacistka USA za marksistki teroristi).

49

bg

преди 10 години

Britanskia vestnik e pisal tazi statia edin den predi himi4eskata ataka.

48

Karabas Barabas

преди 10 години

Някой да е разбрал или видял нещо положително след т.нар. "арабски революции" в Египет, Либия, Тунис ... а сега в Сирия. Стотици хиляди невинни избити хора, хуманитарни кризи и гражданска война в Сирия ... за чий интерес ... вероятно на онеи които продават оръжие боеприпаси, а опустошението на арабските държави после ще им открие процъфтяващ бизнес по "възстановяването" им. Толкова е просто и прозрачно ... това е планирано отдавна от днешните "спасители на света" и баш "демократи".

47

Българин

преди 10 години

И сега ако НАТО ни поиска контингент за Сирия, чудя се нашите *** на кого ще се надупят ... че ги бива само за последното.

46

Наблюдател

преди 10 години

Асад знае много добре, че задникът му е брониран от наличието на руска военна база, армия изцяло въоръжена с руско оръжие, техника и авиация. Освен тоа същият дължи милиарди на Китй и Русия, а те нямат полза от мъртъв длъжник, тъй като мъртъвците не връщат дългове. Затова ще го крепят до последно и ще блокират всяка резолюция на Съвета за сигурност насочена срещу режима му. Освен това никой не може да гарантира, че външната намеса ще реши проблема само с отстраняването на Асад.

45

Shop

преди 10 години

Башар Асад дойде с настроение за промени, демокрация и прочие, възпитаник на Запада и след посещението си в Москва се заинати дотолкова, че вече не му пука колко жертви дава Сирия. Смятай с какво го държат, за да упорства толкова. Сто хиляди души да прежалиш за нищо, това не е шега. Никоя честна кауза не струва толкова мъже, жени и деца. Поправете ме ако греша. Дори адът да иска главата му, за толкова хора да беше се жертвал, ако имаше някаква съвест.

44

Анонимен

преди 10 години

Алоо Томов, колко ти платиха за тази статия ? Ми то Руски експерти направиха анализ още при първата информация за използване на химически оръжия...Дори доказаха с факти къде се произвежда този тип вещество ....., Ние знаем и други езици Томов....Не само Английиски ;)....Но се чудя колко ти платиха на теб ...

43

Shop

преди 10 години

До Друг шоп Щом 60% от американците са против, тогава кой е ЗА? Очевидно, че Путин, за да създава проблеми на Обама. Поставят го в положение да върви срещу народа си. Пращат няколко кагебистки колячи и работата готова. В една държава единствено правителството е отговорно за реда. Ако режима на Башар го е докарал дотам всички да му правят сечено, не трябва да страда народа. Подава оставка и точка. Същата логика, която вадите срещу Бойко.

42

Реалист

преди 10 години

На поредния арабски "фюрер" беше позволено да се гаври с народа си, като го изтребва с химическо оръжие. Международните органиации и ООН се крият зад бюрократични процедури през кото време умират невинни хора заради болното съзнание и амбиция да властва доживотно на един палач на собствения си народ. Това показва доколко може да се вярва и разчита на т.нар. международни органиации когато наистина има нужда от категорична намеса.

41

Друг шоп

преди 10 години

"Американците са против интервенция на САЩ в сирийската гражданска война и смятат, че Вашингтон трябва да стои настрана от конфликта, дори ако се потвърдят съобщенията, че сирийското правителство е използвало химическо оръжие срещу цивилни граждани, показа проучване на общественото мнение на Ройтерс/Ипсос, цитирано от БТА.Около 60 процента от анкетираните американци са заявили, че САЩ не бива да се намесват в гражданската война в Сирия, докато 9 процента смятат, че президентът Барак Обама тря

40

Червена Зора

преди 10 години

До ШoпСпирай с ракията , сериозно !! Ти какво искаш да кажеш , че Москва праща спецназ за да коли войските на собственият си съюзник ли ?? Или си много пиян , или си шизофреник , ама като гледам цял ден висиш тука , та най си ми *** .