33

Анонимен

преди 10 години

леле сламуват се значи.а като извършват поръчки не се срамуват!!!!!!!сега у панделата бързо.

32

Анонимен

преди 10 години

БУДА си познава електората-лошия матриал както се наричатДосието на трафиканта и нарко-боса БУДА се разнася из всички чуждестранни служби,а герберастите тръгнали да се обясняват??!!Срам нямате да сте толкова прости и престъпно тъпиВсички герберасти са съучастници на престъпника БУДА

31

Наблюдател

преди 10 години

И нас ни е срам, че си българин!

30

Джедай Мастър

преди 10 години

хахаха, сменила се политическата обстановка и не ги оставили да си безчинстват на воля. Това само някое пернишко животно може да го каже.

29

Анонимен

преди 10 години

"намереното при акцията в него оръжие, използвал за лична сигурност, тъй като срещу него имало покушение"---Да, сигурно понеже е примерен и съвестен гражданин, и затова е имало покушение срещу него, а?

28

Б

преди 10 години

И мен ме е срам, че СИ българин! А не те ли беше срам, когато УБИВАШЕ? Мен ме беше срам само когато безследно изчезна мой приятел и вече повече от десет години не намират дори трупа му

27

viktor.stоichеv

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ на БЪЛГАРО-УБИЙЦИТЕ от ГЕРБ10 МЛРД. ЛЕВА В ПОВЕЧЕ СПРЯМО МАНДАТА НА СТАНИШЕВ СА РАЗДАЛИ ПОМОЩИ на ***

26

do 21

преди 10 години

След като му е изтекла 2 годишната присъда, как да го държат повече? Ама на теб ти плащат за коментари, не да мислиш.Как все срещу такива съмнителни има политически поръчки, защо няма срещу мен? Било го е срам, ми като те е срам си заминавай от България с цялото си котило. Отиди в Америка, там такива за убийство лапат негърски патки по затворите, ама цял живот и там на дупето плюнка не се слага.

25

i mene

преди 10 години

me e srab...zaradi takiva kat tebe i chervenite prodajnici v BG

24

Анонимен

преди 10 години

Те Българите са си Българи. Не се кичи с определения от които нямаш представа. Никакъв Българин не си!

23

viktor.stоichеv

преди 10 години

Полудях честно ! Откакто ни махнаха от власт май ще трябва да работя,няма вече лесни пари ! Луд съм и не издържам ! Искам пак да дойде Герб на власт,искам крадени пари . Искам пак Герб на власт затова утре всички на протеста. Аз съм ром с 13 годишна майка,крадяхме ток без пари при Герб,имахме помощи,крадяхме железа и от бабичките. Сега ни спряха кранчето- Ужас !

22

Загрижен

преди 10 години

Абе мушмуроци,едно подобно дело не се прави за три месеца... То е разследвано с години 6-7 вероятно, и сега са обединили събраните доказателства, за да го придвижат към съда, но факт е, че първите части започнаха да се вадят по времето на цветанов, колкото и да не го харесвам.

21

Илиян

преди 10 години

И нас ни е срам, че си българин, братчед! otslabvane-dieti.net/

20

до 20

преди 10 години

По времето на Борисов, "цар Киро" влезе в затвора, а вие го пуснахте веднага щом влязохте в парламента. Непредубедените да си направят справка - новото правителство пусна *** веднага. А случаи като Катуница имаше МНОГО пъти (сигурно на позитано не са ти казали, ама аз съм участвал) и преди това, но вашите ченгета ги смазваха! Сега поне полицаите не се намесиха и после прибраха ***, който вие след това пуснахте. Как може за 20 лв на ден заплата да предавате родинат си, *** червени!!!!

19

Иван

преди 10 години

До до Иван 18ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА БУДИСТА БЯХА УБИВАНИ БЪЛГАРИ КАТО КУЧЕТА ! ПО ВРЕМЕТО НА БУДИСТА БЪЛГАРИТЕ ВЪСТАНАХА СРЕЩУ *** ПРЕСТЪПНОСТ,БЕЗЗАКОНИЕ И УБИЙСТВА ! СПОМНЕТЕ СИ КАТУНИЦА И НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА !

18

Анонимен

преди 10 години

Много обичам КОМУНИСТИ да плюят опонентите си, че са агенти на ДС! Няма такива продънени *** като вас, и докато не ви обесим всичките бял ден няма да видим. 70 години мъчите България и не ви стигна, *** безродни...

17

до Иван

преди 10 години

Абе, п-т-а м-***, ти за ония 396 убити ли жалиш?! Мафиотите, които пиеха кръвта на цяла България? Че преди Борисов да бъде главен секретар, България наистина беше като Чикаго през 30-те. Мутри, рекет и Г-класи на пътя. Да, Б.Б. тогава си разчистваше конкуренцията, но от това ние - данъкоплатците, за разлика от вас - драскачите на Позитано - спечелихме. А знаеш ли какво НЯМАШЕ докато главен секретар беше Борисов? Нямаше убийства на професори от вършеещи ***, както стана по времето на ВАШИТЕ.

16

op

преди 10 години

a Boiko Borisov kato ybi biznesa nego v zatvora nqma li da go vkarat ili i za tova e vinoven Stani6ev

15

Анонимен

преди 10 години

Ко? Не.

14

Иван

преди 10 години

НА ВЛАСТ ДОЙДЕ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТЕХНОКРАТИ И ЕКСПЕРТИ И ЗАПОЧНАХА АРЕСТИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ КОИТО ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ,АНТИБЪЛГАРСКА И БЕЗРОДНА ХУНТА УБИВАХА БЕЗНАКАЗАНО ! А 2001 - 2005 ГОДИНА КОГАТО БУДИСТА БЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР БЯХА ИЗВЪРШЕНИ 396 ПОРЪЧКОВИ НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА. БЪЛГАРИЯ БЕ ЗАПРИЛИЧАЛА НА ЧИКАГО ПРЕЗ 30-ТЕ ГОДИНИ. А КОГА ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ТИКВАТА- БУДИСТ КАТО ГЛАВА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ?