42

patica s laina

преди 10 години

До СтефановДобре бе пич, не лицемерничи, кажи какво са ти натрапили, дай да го обсъдим, подробно, Слушам?

41

patica s laina

преди 10 години

До АнонименПропаганда на хомосексуалност е някаква нелепица,някакъв оксиморон и пълна глупотевина. Още повече че замениха думата пропаганда със "оправдаване". Законът преследва "всяка положително говорене за хомосексуалните"Тоест ако кажеш че да си гей не е болест,грях и прочие. Не демагогствайте с евтина реторика,която самите създатели на закона осъзнаха колко е куха и се опитаха да го позакърпят.Манипулативен и неясен закон! ТОЧКА! Пък вие се кланайте на Кремъл, сега са писнали за паметника

40

Стефанов

преди 10 години

Tочно страна като Русия ще се повлияе от изявленията на разни Мадони и лейди Га(р)ги! Ако ще и Обама и Буш едновременно да говорят по темата все тая. Във връзка с коментиращите по-долу - против религиозните фанатци съм също толкова, колкото и срещу ***! Бъдете каквито си искате, вярвайте в богове и вещици, бъркайте си по дупките с каквото искате, но не се натрапвайте на хората! Това е! На мен лично ми омръзна всякакви сбърканяци да се перчат по медиите, за да добиват известност!

39

MartinMaritn

преди 10 години

До honestlyОт 864 сме християни официално. Последните години вярата малко е оскотяла, но има не е като да няма. И вярващи има.

38

patica s laina

преди 10 години

До honestlyПсевдорелигиозни! Масата "набожници" използват религията за свое оправдание, убежище , утеха. Четете Маркс и поемата Тартюф! Има много истина! Пуснете си и сейм лав на макълмор! Не забравяйте да приберете говедата да не се затрият!

37

patica s laina

преди 10 години

До пенпанпонОХОХОХОХ благодарение на църквата... на крадливата ни църква ли? не думай, изложи се ,много

36

patica s laina

преди 10 години

Ай стига сте се правили на ни лук яли ни лук мирисали. Нагло е да отричате че има омраза и хомофобия. Просто си затваряте очите! Преди месеци уволниха дългогодишен журналист гей защото каза "аз съм гей, но също съм човек, като Путин и Медведев". Сигурно за да не го уволнят е трябвало да добави "много е лошо да си гей". Този закон е манипулативен и лошо формулиран,шега с правораздаването. Това че такъв знаменит актьор застава на наша страна е истинска гордост за мен,пък вие се кефете на Путин.

35

Анонимен

преди 10 години

Актьора да си ходи където си иска и в Русия да не припарва с мръсотията си.

34

honestly

преди 10 години

До МартинМайко мила, откъде толко дълбоко религиозни хора! Този сайт да не би да се чете основно от хора на Ватикана?? Или светата българска православна църква е взела някакъв еврофонд по линия на онлайн пропаганда! господи!!!

33

бубамар

преди 10 години

До ???демек илюминати искат да останат сами на света?

32

honestly

преди 10 години

До Анонимен15, е много си интелигентен, бе, братче! как те е създал бог толко умен, питам и отговор не искам! но с твоите камъни, по твоята (куха)глава: кажи ми твоят бог защо тогава създава хомосексуалисти? тук вече искам отговор.

31

honestly

преди 10 години

До ???хаха, да, забрави да допълниш, че всъщност и лейди гага, и мадона са извънземни! и си зареждат батериите си пиейки сода каустик! Аман от *** народ, който вярва на всяка глупост, лансирана в някой псевдо информационен сайт!

30

Анонимен

преди 10 години

Shte pisha kakto iskam....i mi e udobno.az pone imam deca i sam super shtastliva ot tozi fakt.da te vidim teb sled godini kato se osvestish ot prostotiq i gnusotiq kakvo shte imash zad garba si....ne mi puka za obratnite....nejelaq da gi gledam i vijdam i nqma da priema tova za normalno ako shte.....kon da snese qice.tova e polojenieto.xaxaxa do elen ili tam kakvoto jivotno si.hubav den.

29

Килюминати

преди 10 години

"Всички други мании на страста - нечестиви както към телата, така и към половете, - които са извън законите на природата, ние прогонваме не само от домовете, но и от църковната стряха, защото те не са грехове, а уродливости"."Не прелъстявай момчета, защото това нечестие е противно на природата и идва от Содом, който затова беше изцяло унищожен с огън, изпратен от Бога. Такъв да бъде проклет и всички хора да рекат: Амин" (7:2).

28

honestly

преди 10 години

До КилюминатиАман от псевдоморалисти и религиозни фанатици! Не ви ли стана ясно, прости народе, че библията не е дала НИТО ЕДНО логично обяснение на каквото и да е.

27

Килюминати

преди 10 години

книга Левит (18:22) се заповядва: "Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия".

26

Килюминати

преди 10 години

"Мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда" (1:27).

25

???

преди 10 години

Лейди Гага и Мадона са кукли на илюминатите,а те от своя страна целят унищожаването на хората.,чрез подкрепа на хомосексуалните,размиване на половоте и др.Отворете си очите,това което се върши не е редно

24

някой

преди 10 години

Ако някой гей ми каже, че няма да идва в България, аз много ще се радвам.

23

Видяха, че Русия не може да бъде покорена с огън и меч, затова сега опитват чрез развала и наркотици. Смърт за Нова Хазария!