14

дядо

преди 10 години

Хунтата герб се разпада,след като не е на власт и не може да лочи Народната кръвчица.Ще се нароят още безброй нейни производни,а изметта гласувала за нея ще се прави ,че друг и е *** в гащите!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Boiko e nomer 1 boiko e velik i gotin

12

Анонимен

преди 10 години

bivsh narkoman bivsh alkolik i bivsh politic takova jivotno nema ...

11

Big Bad Wolf

преди 10 години

Абревиатурата ще е ФФ - Фаса и Фидоска.

10

Анонимен

преди 10 години

Защо да са отцепници. Правилната дума е изгонените от ГЕРБ заради корупция и далавери.

9

plamen70

преди 10 години

PARTIATA SHTE SE KAZVA "MARSHAVIACITE" SHTOM EMO FASA MIRO MARSHATA SA TAM MOJE DA E I PARTIATA NA KONTRABANDISTITE,DA NAPRAVITE I MISHETO SHAMARA GLAVEN PREDSEDATEL DA SE OPANE NA BOKO,GOLIAM CIRK STE SVALIAM VI SHAPKA ZA TOVA.SEGA I DYDYKA SHTE VI PONESE NA RACE :)

8

Der

преди 10 години

А защо да не влязат във властта?Народът си обича ГЕРБ, както стария, така и новия, подкрепа има. Да не забравяме че народа протестира вече 2 месеца защотото си иска ГЕРБ да се върне да управлява, така че е време бързо да се правят избори и да си избираме ГЕРБовете, както стария, така и новия.

7

Георги

преди 10 години

Абе този Емил Димитров, не е ли онзи дето защитаваше някакъв митничар дето го снимаха от нова тв за огромни злоупотреби? Този ли е или се бъркам? Но няма значение ....всичките са ***..........

6

?!

преди 10 години

По какъвто и начин да сме участвали, и ние сме допринесли за това България да е в това състояниеА най-добре ще е, ако съвсем излезете от политическия живот и поемете към затвора, където вие местото! И без това всички политици от прехода сте национални предатели, по-добре да с мир да си отидете, отколкото с тояги!!!

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

ГЕРБ ако се...разцепи,по...голямата част трябва да остане за Боко;иначе ще се...разсърди.

4

Анонимен

преди 10 години

СЪДБАТА НА СДС ВИ СЛЕДВА.ТЕ ДАДОХА НАДЕЖДА НА ХОРАТА,ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЯНА,НО ГИ ИЗИГРАХА. ВИЕ ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА СЪМНИТЕЛНО И ОСВЕН ДАЛАВЕРИ НАРОДА НЕ ПОМНИ ДРУГО. АКО ИМА СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ,С ЧИСТА СЪВЕСТ,НЕКА Я ПОКАЖАТ И СЕ СКРИЯТ ОТ ОБЩЕСТВОТО.

3

Анонимен

преди 10 години

Вижте ги само - Емо Ротманса до него Миро Мършата и тн. и тн..... Главоч до главоча мила моя майнольо...

2

111

преди 10 години

Отцепниците от ГЕРБ няма да влизат отново във власттаЕдна шепа бастуни,изгонени от ГЕРБ си избиват комплексите по медиите с надежда за възмездие...това е истината....И ми говорят ,че нямало да влизат във властта ае *** първо влезте в парламента после говорете за властта.....Кой ви знае че дишате бе? И я ми кажете защо ше гласуват хората за Вас? Щото сте излязли 2 пъти по телевизията да плюете Б.Б и Цв.Цв Цв и да вадите кирливи ризи до колкото можете ,затова ли ?

1

Богдан

преди 10 години

То и да искате няма как да стане,освен да се наредите официално в депутатските листи на червените!