16

KeepWalking

преди 10 години

Само едно не ми е ясно...Защо на снимката е американска линейка .....защо ?

15

KeepWalking

преди 10 години

Станишев:Ше открием 250 хиляди работни места,ще махнем забраната за пушенето.Дори викаше че не са му спирали евро-фондовете...После с цялта си наглост,щото не може да дадат обяснение защо им е 1 млрд заем,почна да вика ,че предното правителството не се е разплатило с земеделците..А аз това мн.добре си го спомням те миналата година като заплашиха че ако не им изплатят субсидиите ше блокират СФ,и ББ взе пари от фискалния резерв и Април ни ги възстановиха от Брюксел...

14

Debora1

преди 10 години

Poznavam 2 vida lekari - takiva koito niamat pari da si kupiat hrana i takiva koito niamat vreme da si kupiat hrana.

13

Рали1

преди 10 години

До до abcНякъде може и да има раздута администрация,но не и навсякъде.Ако няма на регистратурата хора,ако няма кой да заяви медикаменти,ако няма кой да усвои преведени пари или да начисли заплатата.Защо си мислите ,че всички само седят по бюрата и чакат заплатата.

12

***

преди 10 години

До Angel- не си наясно ,това са административни структори в по-голямята си част.

11

Angel

преди 10 години

Kade nyama lekari kade shte gi sakrashtavate mama vi d..ba i smotano Pravitelstvo shte vi mahame spechno Bokluci ! ! ! Septemvri vi mahame tolkova poraziii napravihte che i GERB za 4 godini ne mojaha da se izlojat taka kato vas ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

10

до abc

преди 10 години

Това е стъпка в правилната посока, тези не лекуват и нямат общо с болните, но трябва да е истина и да мине през всички министерства и агенции. И с по тройно по висок процент.Или мислиш че трябва да се теглят държавни заеми и да се раздават на нищоправци само да лежат и папкат?

9

sokrat62

преди 10 години

Опа лянка, ква стана тя, па ква я думахте предизборно на болните и пенсионерите не, че съм фен на Дянков и не съм за оптимизация в здравния сектор ама комунист и депесар обещават всичко което няма да изпълнят!!!Тия ще откраднат целия милярд заем, гладна работа брей...

8

vesko02

преди 10 години

И всички да махнете никой няма да разбере,освен роднините разбира се.

7

Рали1

преди 10 години

10 % не е никак малко,така че няма да е само администрация .В този случай хаосът ще е още по-голям и малкото ,които се примиряват да работят в такава среда ще бягат от там.И не омаловажавайте труда на никого ,защото има нужда от всички звена.

6

Анонимен

преди 10 години

До Kaleko Aleko"Става дума за преструктуриране на администрацията" - това убягва ли ти ?Или смяташ,че администрацията поема спешните случаи ?

5

Рали1

преди 10 години

Кой знае как сте написали писмото,че не са го разбрали.Като всичко до тук-много думи,много обещания и всичко празно откъм съдържание.

4

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Смях,Я пак: психиатричните болници, центровете по спешна помощ, домовете за медико-социални грижи за деца, националните центрове по обществено здраве, наркомании, паразитни болести.Точно пък в спешната помощ, където хората вечно не достигат, какви съкращения са нужни? :(

3

az tam

преди 10 години

Е що да не съкратят и с 50 %. Пълно е с администрация, ама за Бърза помощ няма пари, щото за доктор там остава 500 лева.Ама е за това трябва да се махат тия от власт. При нулев кредит на доверие всички скачат и на разумни решения. Те пък за да са добрички си го анулират ... и сега за да им е мазно на синдикатите ще назначат още 10% ... /споко аз ще връщам заема за заплатите им /

2

abc

преди 10 години

Това са обещаните 250000 нови работни места на Орешарски.

1

Смях

преди 10 години

10% съкращения на тунеядците в някое министерство - каква по-добра новина ?