97

74562

преди 10 години

Да вървят където си искат. Не ги гледам отдавна. Аман от журналисти, които много знаят и не дават думата на поканените.

96

Анонимен

преди 10 години

Брех, неуморни тезе червени дописници ! Не работите ли ? Не почивате ли ? Денонощно бълвате спам.

95

дали

преди 10 години

Телевизията на Борисов и партия Герб си прибира кадрите.Сега да видите какво плюене ще настане по адрес на правителството.Любка Кулезич,тия двамата,КЕВОРКЧО и вся герберска дружина подкрепена от президента който видите ли бил на старана на "честните" ще завземат властта в България,само че са изпуснали нещо много просто -да попитат народа.А хората наистина са отвратени от това което се случва в страната и игричките които си играят определени кръгове от олигарси и слуги на американците.

94

анонимен

преди 10 години

тандем от некадърници и некомпетентни лица, не казвам журналисти за каквито се изживяват, защото нямат нищо общо с журналистиката... рядко са случаите когато обсъждат определена тема и да не кажат, че не знаят много по нея и с това да оправдават тъпите си въпроси с цел да злепоставят участника в обсъждането...

93

ддт

преди 10 години

По нареждане на ОЛИГАРХСКИ, за зададен НЕ УДОБЕВ ВЪПРОС двамата водещи бяха ПРОГОНЕНИ от БТВ! Въпроса беше: Кой пръв Ви предложи кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС?

92

отговор

преди 10 години

За Цолова най-подходяща ще е тв "долно нанагорнище"за да словоблудства пред трите възрастни жени,да каканиже,са се самопрекъсва,да се самоизтиква и да се самовеличае.В свободното си време ще пише колко букета е получила,как се е скарала за имоти с роднини,как е ходила с книжка на лов,и накрая колко е плакала за тати си,когото приживе не е поглеждала. Ами така -световна величина е и всичко трябва да знаем за звездата от Горно нанадолнище.

91

Дани

преди 10 години

Цензура? Въпросите на водещите не се харесаха на Олигарски и неговите началници се намесиха много бързо! Задкулисие в действие! Спирам да гледам БТВ! Надявам се и други да направят същото!

90

77

преди 10 години

Герберджииски *** .единствено ги интересува с каква мисъл се събужда Б.Борисов

89

-.-

преди 10 години

До Анонимен 99тв7, как коя. :Д

88

q

преди 10 години

Анна Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова телевизия - И какво от това?!?

87

Анонимен

преди 10 години

Нов бардак със стари к*рви. Този беше в БНТ, после в Бтв и сега в Нова,коя ли ще бъде следващата???

86

Тухес Какес

преди 10 години

До опаРода ли на вас Цолова ? Толкова близо взехте при сердце истината за нея. Даже и да съм хомо - живея в демократична държава.

85

аз

преди 10 години

ама иначе на бойко били всички телевизии и той колил, бесил и уволнявал....хаха е за пореден път си пролича каква е истинаа всъщност, тия дето най-много лаят правят мизериите...СМЕШНИЦИ

84

инфо

преди 10 години

До ГунчoМа хубаво го рече. Пцилютната истина. А пък тези двамцата кво да си губим времето да ги коментираме, то де да бяха само те. Послушковци, никакви журналисти. Никаква самостоятелност и лично мнение.

83

БББ

преди 10 години

Ани горе долу става - поушлайфа се , но Виктор е фигурант.

82

да бе

преди 10 години

тези ли са неудобни, те са ***! Не виждам с какъв акъл ги взимат

81

optimist

преди 10 години

Така е, като си позволиха да задават неудобни въпроси на мутро-комуноидната мафия... Все едно не е 2013-та ами 1944-та.

80

опа

преди 10 години

До Тухес какес Този псевдоним с който се показваш се личи че си хомосоциалист ще следим какви простотии ще ръсиш..

79

~I~

преди 10 години

Това вече си е чиста проба диктатура! Недоволните биват наричани престъпници, ***, наркомани, опитват се да пробутат разни петна, организират се пратени манифестации, накрая който се опитва да каже истината по медия бива заплашван от председателя на парламента и накрая други биват директно уволнявани за критики. Скоро ще пуснат милиционерите по домовете поименно да ни търсят и да ни питат що сме недоволни. В дъното на всичко е оня плъх стаМИШКО, този човек трябва да бъде изгонен от БГ!!!

78

до 77

преди 10 години

Костадинов, Костадинов, голееееееем си комплексар! Сигурно животът ти е гърч! ха ха ха