85

nerez

преди 10 години

за мен палчетата надолу са по интересни

84

CrossFire

преди 10 години

До СИДА кой? Карл Маркс?

83

nerez

преди 10 години

Тракиец , верно ТРАКАШ яко на КУХО

82

nerez

преди 10 години

Познавам много *** с дипломи за ...... крадци или както там им казват ...мениджъри .. финансисти. много от негодниците завоювали позиции и пари си избират хора с "гъвкав" морал и малко ум за да им вършат "работа" за която получават добро заплащане.

81

nerez

преди 10 години

кои са поканените? Я да ги видим мършите

80

Анонимен

преди 10 години

Рени, незнам каква си и колко печелиш, но си неграмотна. Отвори един учебник, може и на преподавател от НБУ и изучи пълен/кратък член, а също и пунктуацията. Ако не успееш хвърли си дипломата и си остани със здраве.

79

CrossFire

преди 10 години

След като си загубих 10 минути в четене на простотии установих, че няма човек, които да мрази Сорос и да може да обясни защо в две изречения.

78

силвия

преди 10 години

Рени, мислиш ли че е за хвалене дипломата на мъж ти от НБУ? Не е срамно човек да си изкарва прехраната с лепене на плочки. Тези пари с които се похвали за какъв период от време ги получаваш и за каква дейност?. Ти откъде си родом Рени?

77

АТОМНИКА

преди 10 години

независимо какви, норми, морал и правила имаме ние хората в живота природата си показванадмощието си над нас.

76

tt2

преди 10 години

71Само трябвало адресна регистрация - а за да получиш адресна регистрация що не кажеш какво трябва - хиляди българи в германия ровят по кофите и събират фан - германия е една пропаднала държава

75

tt2

преди 10 години

рени къде си тръгнала да даваш акъл и да определяш заплатите на хората - прабабите ни живееха с много по-малко пари - не пушеха, не пиеха и гледаха по 5 деца минимум - за разлика от много днешни пращялки

74

Рени

преди 10 години

Ами взимам 160 000 долара след данъци, а ти колко взимаш да лепиш плочки??? Имам PhD in management от New York University, две деца а мъжа ми е финансист завършил НБУ и тука някакви курсове за брокер. Та бръмчалки и от тия дето взимат за програма са жените и сестрите ви защото вие не можете да им осигурите нищо. И така вие не обричате, а направо вече съсипахте българия. Като се върна и навсякъде е така, само злоба, подмятания и "мозък". С.Бряг съсипан, Витошка съсипана само рушите и хленчите.

73

Анонимен

преди 10 години

До 2бил най-банален педофил---------------- Е, кое му е педофилското, че се жени за 41-годишна жена ли? Ти си бил голям ***? :))) А знаеш ли какво е копрофил? Погледни се в огледалото, да разбереш...;)

72

88

преди 10 години

Порадвай се още малко на париците си, че после какво те чака,ако знаеш....

71

Анонимен

преди 10 години

Тракиец, сигурно този хибрид ще е 7 раса?

70

Анонимен

преди 10 години

Do #71 Kaput!!Ti si MEGA Kaput!!!!

69

Анонимен

преди 10 години

Рени прости ми, но бръмчалки като тебе обричат България на гибел!Само парите и МОЛовете ви интересуват...Прочети историята на съпругата на Ванче Михайлов- няма вече такива ЖЕНИ! Скоро няма да я има и България!

68

Анонимен

преди 10 години

Добре де тракиец, как ще си съсипваш гените заради едното любене? Какво ще стане с Великата Тракийска нация- УЖАС! Вземи си една наша ромка та да продължиш ЛЕГЕНДАТА!Легендата трябва да продължи!

67

Анонимен

преди 10 години

Рени ,колко взимш за пълна програма?

66

Рени

преди 10 години

Ауу колко дребни и злобни хорица имало. Защо не си гледате в собствената паница и да мислите как да се оправите ами все някои ви виновен. Ако толкова ги разбирахте нещата нямаше да сте на 500лв и сега да плюете тука. Жалки сте и такива ще останете, чакате някои да ви хрантути, но сте големи иначе. Знаете ли Колко труд е вложил човека да стане това което е?? Като българин дойде тука и след 6м. е с БМВ на 5г. и се фука като все едно корпорация има, а хората му се смеят. А съседа и водна парзалка