222

Анонимен

преди 10 години

До Избирател 1Вив в какво качество се явявате - съдник от последна инстанция? Може би сте финансист и можете да прецените състоянието на бюджета?Или няма значение откакво разбирате, Важното е да "плюете". И ако беше "плюене" само по управляващите - добре, но да наричате всички българи "прости, невежи, мързеливци" - това идва малко в повече, не мислите ли?

221

Анонимен

преди 10 години

Досега вярвах в мирния ход на протеста, от днес вече вярвам във въоръжаването. Есента ще има реки от кръв. Това изглежда като единственото разумно решение. Тази ***, която се изсипа в София цялото им село за една година не произвежда продукт колкото мен за един месец. В нищо не сме равни и никога няма да бъдем, затова отказвам да ме свалят на тяхното ниво. Искам си живота обратно.

220

eeha

преди 10 години

тия 3 партийки са се хванали здраво за един клон и се подкрепят, за да не паднат! Но не знаят нещо важно - че съвсем скоро ще се счупи клона и ще паднат всички вкупом... и тогава ще ги боли много!

219

eeha

преди 10 години

дупе да ни е яко!

218

Бивш студент

преди 10 години

Днес минах покрай парламента и никой не ме извика да ми даде пари. Нито от протестиращите нито от контрапротестите... Това ме разгневи! Айде всички, които не получихме и стотинка от тия протести и контрапротести да оглавим нов протест под наслов: "Дайте ни пари - и ние искаме да ядем!" хахаха

217

Избирател 1

преди 10 години

До всички подкрепящи актуализацията на бюдджета и всички останали безумия на сегашното правителство.*** и платени *** ! Толкова ли не можете (или не искате) да си размърдате акъла в главите ?С такива управлявящи след време Симеон Дянков ще ви се вижда като Майка Тереза !Като сте прости си стойте в невежеството и калта, ама не пречете на другите да живеят !Същите тези, които с данаците си хранят и мързеливите ви ***.Бог да пази България !!! ... от такива като вас !!!

216

thegbc

преди 10 години

До No Islam In Europeслугата на Анкара се видя кой е ! твоя лидер кадето султана официално днес го провъзгласи за АГА ! Твоя бог възвишен днес беше официално обрязан от раката на султана в анакара , даваха го по ТВ7 днес как го обрязват и целува Турското знаме и казва Алахуакбар! това сте вие Атакаистите мръсни предатели !

215

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 318 Точно заради такива гадове като теб сме против БСП и сателити. Като ти е толкова мила Русия, поискай руско гражданство и се махай от тук за да не смърдиш.

214

No Islam In Europe

преди 10 години

Слугата на Анакара - Плевнята,сигурно е бесен, че заедно със закрилника на всички олигарски и мутра номер 1 на държавата Бойко, не можаха да наложат вето.

213

thegbc

преди 10 години

Национално предателската агентурска партия Атака , Противоконституционната партия ДПС и масовите убийци от БКП скоро ще плюят кръв и зъби! Най - големите некадърници в новата история на България ...детето ми ще чете за вас и ще ви се подиграва така както ви се подигравам аз! До комунистите - колко хора санувахте , че избивате днеска - 20 - 30 хиляди?

212

Долу ГЕРБ/БСП/ДПС

преди 10 години

Време *** от ГЕРБ/ДСП/БСП да си ходят от парламента

211

Алекс

преди 10 години

Ей такива новини ме карат да се радвам че се махнах от от разградения двор - България и ми убиват носталгията в зародиш. Поздрави на всички бъдещи платци, децата и внуците им. На тия дето ще окрадат и тоя мандат няма нужда от поздрави.

210

Спонги

преди 10 години

Бюджетът какъвто и да е няма да бъде изпълнен, защото Орешарски е заложник на ДПС и АТАКА. Всъщност в момента имаме категорично мнозинство на три противоконституционни партии, водещи ни към азиатската действителност, но не тази на Япония и Южна Корея, а тази на Индия, Казкстан, Северна Корея. Хора, опомнете се.

209

Majstora

преди 10 години

Днес полицията получава поздравления .Справи се отлично с двата вида протестиращи.Всеки има право на протести в рамките на закона.Който не му отърва има Т1, Т2 ,Д.МОСТ 1 и т.н. .Сега даже и не трябват визи за разлика от преди 20 години. А в Парламента се случи нормалното - тези които са против далаверите на ББ,ЦЦ и ИФ гласуваха за снимане на ветото на една марионетка.

208

Патилaнец

преди 10 години

Аз съм отчаян ! Днес бе забит последния пирон в ковчега на нашата партия Герб ! Дори след като разбра че няколко хиляди човека обграждат Президентството,Роската Плевнелията избяга чак в Гърция на вилата си там за 140 милиона евро. Как ли се е свила малката му душичка и е трептяло страхливото му сърчице като е гледал как се развиват събитията и че идва ред за показване и на неговите кражби ! Отчаян съм братя ГЕЙберунгели ! Забиха ни смъртния пирон. Не виждам вече светлина в тунела на мрака !

207

Stealth

преди 10 години

Преди няма и час гледах новините на ТВ Европа - интервюираха контрапротестиращите. Първо беше един дядо на 70+ от Брестовица, Пловдивска област, който каза че БСП са им казали да се качват на автобуса за София. После журналистката се насочи към млад... ром, така ще го нарека, за да сме политически коректни. Той каза че е дошъл да се разходи из София, не знаеше за какво е там, премиера ни също не можа да го назове, но пък знаеше кой е президента ни - Сергей Станишев!

206

Анонимен

преди 10 години

До АтакистБолен мозък си!!! Не да ви го начу.ва Борисов, а Доган...ей на това му викам НАЦИОНАЛИСТ!!!

205

Анонимен

преди 10 години

никога повече сикаджия на власт!мутрите на съд и в панделата.!

204

''спокойно

преди 10 години

Ще станите милионери.Само още малко потарпете,след това пара бол ще има.Партията обеща.Само не знам дали ще стигнат поне за хяб.

203

Усмивчо

преди 10 години

5 ВЕКА СТИГАТ !!!пп: цъкайте минусчета на атакистчето, че му се вдига самочувствието .. :))