8

Диагноза

преди 10 години

Туморът трябва да бъде изрязан и отстранен за да може България да оздравее. Метастазите са много и навсякъде, но все още има шанс. Утре може да е късно.

7

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Парламента трябва да...работи,рано е да се...разтуря,преди Боко да излезе в...отпуска;без срочна.

6

Някъв от България

преди 10 години

Тоя заем отива за *** и комунистите, а обикновените българи ще го изплащат!

5

Рали1

преди 10 години

Мислете,хора.Не се водете само от емоциите.Анти българи ли сме,че искаме нормален живот на децата си.Едно правителство се крепи на един глас,без ясно да казва за какво ще харчи пари,които ще изплащаме всички ние.Едно правителство без ясна визия и дългосрочен план,само с някакви добри пожелания,но неизпълними.Един заем,който като свърши,остава само плащането,но реално няма да реши нито проблеми на пенсионерите ,нито на бедните

4

Prokopiev

преди 10 години

Plqvnaliev, kude sa prostituirashtite we, az za kakwo plashtam ?

3

Tiago

преди 10 години

Безплатни автобуси тръгват от Пловдив, Банско и Монтана и др. градове. Хора тръгвайте към София, кафето и храната са подсигурени, ще ви се раздават безплатно в автобуса

2

Gio

преди 10 години

До bulemandaСлед малко отивам да окупирам ресторанта в който работя, че и аз съм млад и красив, но от ония по-бедните :)

1

Gio

преди 10 години

Айде народе, 60лв. на човек, 100 с лапе, 1000 ако по БосфорТВ ви покажат с малко кръв :)Довечера или никога, че на Прокпналиев парите са на свършване :)