23

Дон Кольо

преди 10 години

ГЕРБ построили повече от тройната коалиция? В края на мандата на ГЕРБ се изкараха данни, кой колко е построил - по времето на БСП, ДПС, НДСВ са се построили повече магистрали - ФАКТ. Това за Дунав мост-2, е нормално, но ГЕРБ ли инициира строежа, просто трябваше да се усвоят европари, заради това се забавиха. А Арена армеец я построиха почти цялата по времето на ТК, ГЕРБ само я довършиха леко и откриха.

22

Пешко

преди 10 години

КК,що лъжеш така безсрамно бе. Кой пикае в аварийната лента? На всеки пет км има огромни отбивки за почивка, а великото експертно ново правителство сложи 50 *** като не пропусна да вдигне такава олелия до небето, че ти даже още по тая инерция караш

21

до Стан

преди 10 години

Не бой се, вашето ще го нашарят с логото на Адидас и ще раздават тарелки с фекалии и ножки на всички пристигащи.

20

Отново простотия

преди 10 години

До bariera_61Продължаваш с глупостите! Това е все едно да твърдиш, че като си построиш къща и трябва вечно да си благодарен на партията която те е управлявала по това време. А за евро-парите си го измисли в момента. Фрапорт са си частна фирма и откъде са си намерили парите си е тяхна работа! Ама държавата и по-специално ГЕРБ няма нищо общо.

19

bariera_61

преди 10 години

до 17Прав си! Но сега ще видим при БСП-ДПС и Юруш колко инвестиции ще има! Мога още сега да кажа колко - Нито една! Но за сметка на това ще имаме още няколко милиарда кредита взети за фирмите на Олигарсите, а изплащани от българския народ!

18

до 21

преди 10 години

абе професоре..ти какво искаш от летище??? да не би Рим,Виена и куп други европейски летища да са мн красиви? Ейййй нещо ще направим хубаво и ново и ще го оплюете!!! нямам думи

17

Анонимен

преди 10 години

Хубу ***, ама освен пари требе и акъл. Графити прилича на гробище, това тук на хомокочина, а какво ли ще направят от Алея първа - масов ***, сигурно.

16

галата

преди 10 години

Честито на всички колеги!Да сме живи и здрави за да работим на новия красавец!Да имаме все по-вече полети и добро заплащане!Варна трябва да се гордее със своето летище!

15

а ся

преди 10 години

Браво, айде честито да им е на варненци, или по-скоро на туристите...

14

BG

преди 10 години

До bariera_61Принципно си прав, но не и за терминала във Варна. Там си го строи концесионерът, а именно Фрапорт.

13

Джедай Мастър

преди 10 години

Супер. *** от филибето докато е бил надрусан ли е избрал съчетанието на цветовете?

12

Идиотщина

преди 10 години

До bariera_61ГЕРБ има толкова общо с този терминал колкото баба ти и скейтборд. Както и която и да друга политическа сила разбира се.

11

Митко

преди 10 години

До USAТочно това си помислихи аз! Евала, след няколко месеца заминавам за САЩ и сега ще мога по лесно ад се прибирам до Варна!!!

10

USA

преди 10 години

Още един път към спасението от Ада наревен България! Нека се инвестира в още 100 летища, за да може по лесно да идва нагости на родителите си българския народ кгоато целия емигрира!

9

Анонимен

преди 10 години

руснаците ще спрат да идват, с този п...ски дизайн

8

Пешко

преди 10 години

eкстра си е, стига сте мрънкали

7

до 6

преди 10 години

Нещо не почват ... Fail!

6

Име

преди 10 години

И нека коментарите за малоценност и комплекси започнат сега! :D :))

5

Алов

преди 10 години

Това за новина ли го имате.Божо откри Созополския терминал преди 100години.

4

Анонимен

преди 10 години

Яко, зимата тъкмо ще кацат един самолет на единия терминал и втория на другия. То полети зимъска няма, какви терминали, какви 5 лева. *** да вземат да намалят таксите, та да започнат отново целогодишно да летят и нискобюджетните. *** с неговия България Еър има да си каца и излита самостоятелно.