69

&

преди 10 години

Аааа мирно да изтеглят 1 000 000 000 лева и да си ги харчат а пък ние да им ги връщаме Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ МИРНООО

68

HOO HOOOO

преди 10 години

Импийчмънт и у затворо

67

мн сте прости

преди 10 години

Какво сега ДА ИМ ГО ОТПЕЧАТАМЕ УКАЗА НА ПРЕЗИДЕНТА 240 ПЪТИ ЛИ НА ТЕЗИ

66

&

преди 10 години

... Уважаеми народни представители, ...на основание чл. 101, ал. 1 от Конституцията на България, връщам за ново обсъждане в Народното събрание разпоредбите на 1, относно чл. 1, ал. 1, раздел I. Приходи, т. 1 Данъчни приходи, 1, относно чл. 1, ал. 2, раздел II. Разходи, т. 4 Резерв за непредвидени и неотложни разходи, 2, т. 3 (с която се изменя текстът на 13, ал. 1 от Преходните и Заключителните разпоредби на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 г.) и т. 4 (...

65

ГОЛЕМ Е......

преди 10 години

И ТАЙ КАТО КУКЛОВОДА СИ ББ....*** КАТО Г-З !!!

64

#

преди 10 години

КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ Чл. 101. (1) президентът може мотивирано да върне закон в Народното събрание за ново обсъждане, което не може да му бъде отказано.

63

BG

преди 10 години

Не знам президента колко е марионетка, ама видях с очите си как Орешарски сричаше имената на собствените си министри от лисчетата дето ги беше написал Доган !!***, комунисти -о...ни сте до ушите, я да ви чуя как пак се извинявате за Пеевски - Моля, Простете ни, МоляяяяяСега нещо много сербез го давате (да го кажа на езика на коалиционния ви партньор че да ме разберете!)А и като сте се продали на Доган който стои плътно зад вас, поне пишете на майчиния си език тук !

62

до анонимен

преди 10 години

Да Ветото ще бъде отхвърлено И отива в Конституционния съд както Ветото от 96 за бюджета и Ветото за закона за СРС-тата! Докато се произнесат в КС ще дойде ГОЛЯМАТА БУРЯ И НОВАТА ФИНАНСОВА ГОДИНА!

61

Роза

преди 10 години

До протежетоВие глупав ли сте или се правите на такъв...и двете са за съжаление!!!

60

Роза

преди 10 години

До в пандизаИ това като не стане...какви ли глупости ще напишете??? Безсмислици...дано поне да ви ги заплащат ха ха ха

59

кукловод

преди 10 години

Роската не мисли! За него има кой да мисли! Неговия кукловод - агент Буда!

58

в пандиза

преди 10 години

Ветото ще бъде отхвърлено! Есента Роската вече няма да бъде президент! Ще отиде в пандиза, при Цецо Лажецо и при агент Буда!

57

Анонимен

преди 10 години

Razbira se gospodin Prezident !! Prezidenta ne moge a padne na nivoto na edin Mikov !!

56

are_kulata

преди 10 години

Много сте прости (ама ние и затова се разбираме) - Плевнелиев е президент без първа дама, защото той е и двете.

55

как вървят офшорките

преди 10 години

Роска, как вървят офшорките в Кипър?

54

Анонимен

преди 10 години

към 73,72,71 и т.н.:Много сте прави,относно пръцльото пРЕЗИЛдент!Но явно не сте разбрали,че да правите бизнес,респ.пари,в България,ВИНАГИ ще сте зависими!И то винаги от мутрите,т.е. ченгетата от ДС!Та е *** е на този принцип "милиОООнер",Буда "великолепний" също,и "невероятните" варненски ***,и братята изБегалеви и т.н.!Пък простия народ нека си протестира срещу олигархията!Ха,ха!

53

протежето

преди 10 години

Агент Буда ще се яви пред Народното събрание и ще каже какви са мотивите на протежето му, плевела!

52

Анонимен

преди 10 години

Страшно е да нямаш собствено мнение и да изпълняваш заповедите на проста мутра Това е слаба личност Такъв президент не ни трябва.А знаем и как с фалшиви бюлетини бе избран

51

продължавате ли

преди 10 години

да вярвате на Плевналиев? Аз вярвам в добрите му намерения ,но в подготовката му да бъде президент не. Добър бизнесмен, но лош политик, Политиката не е за всеки. Трябваше навреме да го проумее и да е по-независим от Борисов и компания , да има също толкова независим екип от , добре подготвени хора,които да му помагат Направи много гафове.

50

офшорчо

преди 10 години

Понеже явно не сте разбрали по ветото ми,пак ще го повторя:Мен не *** е мъй дет мъй,но що ша *** е мъй дет не мъй!Е,там ме е мене я!Какво по ясно искате бе!