12

михаил

преди 10 години

напсувал те?! еми напсувай го и ти! ама нали са били двама и що да не го набият! те ти сега булка спасов ден - единия мъртав а другия минимум 10 години затвор! А ВСИЧКИ ИСКАТ ПРОМЯНА! но ако може без тях. ВСИЧКИ ИСКАТ ЗАКОНИ! но ако може без да важат за тях. няма промяна ако не почне от нас самите!!!!!

11

с.

преди 10 години

Ами какво друго може да се очаква от тия ***!Идват в София само за да свинят и са толкова обременени от комплекси и селяния,че наистина са способни да пречукат някой заради реплики!Колкото и да са се псували не може да нямаш никакви задръжки!Лошото е,че в България няма нито справедливост,нито съдебна система и най-вероятно се задава поредното безкрайно дело!

10

Сандо

преди 10 години

нещо се е направил на мъж и умрял ... аман от улични каубойци

9

Дуду

преди 10 години

Стига се до смърт, защото хората сме станали лоши и отмъстителни !Не може заради една реплика да убиеш човек...колкото и да те е издразнил, това е нечовешка злоба и агресия!Дано си получи заслужена присъда този човек, въпреки че е жалко и за него на 22 г. и вече убиец...

8

Никога

преди 10 години

не съм разбирал защо им се крият имената на тези ***, да не е нещо заради етническата им принадлежност!?

7

Жорката

преди 10 години

око за око

6

Анонимен

преди 10 години

Ихтиман е с 60% *** население, много скапан град

5

Teo

преди 10 години

Усилено берем плодовете на 23 годишния преход. Злоба, завист и простащина навсякъде. И да го закопчеят тоя *** ще върне ли човека? НЕ!

4

...

преди 10 години

..върнете или смъртното за 100% случаи или бои с тояги ..без бой няма да стане работата...и при *** и при тъпите селяни !!! хуманно - нехуманно те от друго не разбират такива *** !

3

Аман

преди 10 години

от селяни!

2

Мартин

преди 10 години

Много *** а малко патрони :)

1

freax

преди 10 години

Kелеши