18

Анонимен

преди 10 години

Това на снимката със забрадката не е ли Волен Сидеров ?

17

Кутев

преди 10 години

Тоя тип както го гледате как изглежда как го виждате в Европарламента при евентуално приемане на Турция в Европейския съюз? Гледката е по-типична за арабския свят и Близкия изток отколкото дори до най-гадните краища на Европа.

16

Анонимен

преди 10 години

И да ...защо медиите му обръщат внимание?

15

Анонимен

преди 10 години

Този турски държавник няма място в БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Поведението е крайно НЕ дипломатично!!!!Партия БСП допусна всичко това!Тази партия също трябва да бъде забранена.И братя българи не се поддавайте на никакви такива провокации!Един съвсем нормален българин ви казва:"България е над всичко!"По-долу имаше мнение,че с дипломация щяли да ни превземат.Глупости!Това никога няма да се случи.Турците нямат добра дипломация в БГ.Погледнете какво направиха на Тексим....Вън от БГ Недипломат такъв!

14

Shark

преди 10 години

Дошъл някакъв *** *** тук и не искал да говори български. И защо ни занимавате с това тогава вие, медиите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Ами държавата го позволява нали сме уж демокрация.Във всяка държава малцинствата се борят за равенство достъп и образование на майчин език.Някъде дори с оръжие както са кюрдите.Но представяте ли се наш политик или дипломат да отиде в Македония и да говори само на български език без преводач например и какво ще последва след това.Дори си мисля че тоя няма да се завърне жив.А тук какво е наистина - къде е ВОЛЕН както пред джамията в София преди.Не че го оправдавам но бързо се извъртя и той.

12

ИЗБИРАТЕЛ

преди 10 години

КЪДЕ Е СИДЕР АГА С ДРУЖИНАТА АТАКА

11

Анонимен

преди 10 години

ахахаха дошъл дудук Али да види дали електоратът му е жив. Драги ***, когато идвате и се правите на дръж ми шапката, добро от нас българите няма да видите!

10

Desislav Pavlov

преди 10 години

Pozor za Bulgaria!!! Kakva mrusna nazia sme, predateli. Zatova li umriaha Botev i Levski, zatova li, ama koi mu puka nali...

9

Анонимен

преди 10 години

Къде го Цецо да му поеме шлиферо?

8

ПЛЪХ

преди 10 години

АПСОЛЮТЕН *** Е ТОЯ!

7

Анонимен

преди 10 години

Алоу продажниците от БСП как може такова безобразие? Заради вас 7% партия ДПС обсеби България. БСП трябва да бъде забранена със закон завинаги!

6

Анонимен

преди 10 години

ТУРЦИТЕ ПАК ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ. НЕ НИ АТАКУВАТ С ЯТАГАНИ, А С ДИПЛОМАЦИЯ.

5

Мойтото

преди 10 години

Приятелите се уважават и се стремят да говорят на разбираем език,а т'ва е най-крайно лицемерие!ВЪН от пределите на родината ни,***!

4

Сотир

преди 10 години

къде е болен - патриотЪТ ? А, да, прави дудуци на Доган и си брои турските лири ахахахах

3

Даола

преди 10 години

Може ли българският вицепремиер да отиде в САЩ да се среща с българската емиграция , да говори само на български и ако американските журналисти искат да разговарят с него да им откаже ? Няма значение дали посещението е неофициално - официалното лице е винаги официален представител на страната си. Ако стане катастрофа и пострада ?Като си отговорим на този въпрос ще разберем колко сме малки и жалки и колко се страхуваме при посещението на подобни чужденци да наложим нашите правила на поведение.

2

mm

преди 10 години

Наглежда си новите владения които тъпите баби и дядовци му осигуриха като гласуваха за БСП.

1

родопа

преди 10 години

Какъв го търси при нас диваците.Или ще вземаопи от нашите политици , или ще дава акъл на феса Сидеров.