12

по-добре

преди 10 години

До ЕСче по-добре да станем преуспели американци!

11

не съвсем

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !не съвсемкато бройка ще се променят - повече на брой бедни и по-малко на брой богати!- това защо го пропускаш?Защото една Земя, вече опоскана, не може да изхранва все повече растящо население. А и природните бедствия се увеличават.

10

Бг-reality

преди 10 години

До Анонимкото със залепналия CapsLock:Aми заминавай на Запад бе Анонимко! К'во си се забил в този изостанал "комунистически" форум да ръсиш мозък?! Аман от ментори - избивачи на комплекси!!! Вчера стана калайджия (демократ), днеска ти почерня gазът...

9

отврат

преди 10 години

Защо не е даден линк или да се каже точно откъде е взета статията?

8

+

преди 10 години

Някой каза по-долу - криза няма! Това е вече нормалното състояние, което за в бъдеще все повече ще се влошава . За тези, които произвеждат и създават крайният продукт. Т. е. хората, полагащи реален труд. Корупцията и хитрите мързеливи търтеи се увеличават процентно спрямо продуктивните и полезни хора. Т. е. все по-малко трябва да хрантутят все по-АЛЧНИ и все повече! Капитализмът се разпада пред очите ни. Оказа се по-фалшива доктрина от комунизма и фашизма взети заедно. Трудностите предстоят.

7

ЕС

преди 10 години

Не плачете на гроба на Европа. ЕС е най-голямата икономика в света. Еврото успешно продължава да измества долара. ЕС е новият икономически, а след това и политически лидер на света. Политическата мощ върви след парите. Това че вие не можете да намерите място в новата империя на света си е ваш личен проблем. Учете езици, усъвършенствайте професионалните си знания и ще станете истински европейци, а не хленчещи българчета, протегнали паничката за просия.

6

Влади-Мир

преди 10 години

'Възстановяването на Европа илюзия или реалност?"Като вземем предвид, че този на компютъра от ройтерската снимка не ПРОИЗВЕЖДА абсолютно нищо, като вземем предвид че десетте монитора(на същата снимка), а и компютъра/те са ПРОИЗВЕДЕНИ в Китай, отговорът го разбира всеки: Възстановяването на Европа е по-скоро е ИЛЮЗИЯ.

5

Нике1класик

преди 10 години

Какво ми хвалиш къдарноста на евроатлантиците!Това са най-долнопробни лъжци и мошенници!Къде са им извънземните?Стъпили били на луната!Те нашите риби от много ототдавна са стъпили на сушата!Ама какво стана?Завладяха ли я?Не,останаха си в аквариумите

4

Анонимен

преди 10 години

некадърници в БГ бол

3

tt2

преди 10 години

Няма да я бъде възродената римска империя

2

Нике1класик

преди 10 години

до 3,4-------Рано или късно истината ще лъсне че планетата Земя представлява един гробищен затвор и сегашната криза е нещо като генерална подготовка за катастрофата!Съжалявам ако съм Ви избил илюзиите но хомо сапиенс е без бъдеще!ЩЕ СЕ МРЕ!

1

Анонимен

преди 10 години

Ква педофили, всички мои съученички като бяхме на 16 вече излизаха с мъже на по 30.