39

Анонимен

преди 10 години

До @ 26УТОЧНЕНИЕ:КОГАТО И ПРАВНУЦИТЕ ИМ СИ ОТИДАТ !

38

Анонимен

преди 10 години

хайде сега раздайте на всяка бабичка по 10лв. да се радва и за следващите избори ще гласуват за вас... ако все още не са изпукали от глад и невъзможност да си платят лекарствата

37

fsb

преди 10 години

До Соняединствения смислен коментар, който прочетох, всичко друго е писано от платени герберасти. Послепис - не подкрепям БСП, но когато държавата е обезкървена след 3,5 години безумно управление, все от някаде трябва да се налеят свежи пари за съживяване на икономиката поне малко.... но вие сте прекалено прости за да го разберете и само крещите...

36

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Дяволът,Ами, нека поразсъждаваме. Аз не съм икономист, признавам, ама все ми се струва, че 1 млрд. лева не са много малка сума за окъсана държава като нашата. И няма да е зле финансовият министър да даде някакво нормално обяснение, а не всеки ден да сервира различно :)Да не говорим, че г-н Орешарски твърдеше преди изборите, че с по-голяма събираемост и реформи ще събере 1.1 млрд. без проблем.

35

Дяволът

преди 10 години

До Kaleko AlekoМен не ме приписвай към управляващите. Аз само си разсъждавам икономически... Просто искам да почакаме, да видим. И има някои неща, които ще се случат без значение колко хора са на площада вечер и колко минуси събира нечий коментар.

34

един от многото

преди 10 години

Всичките тези приказки за допълнителни пари за хората .... социалните помощи ... и всякакви от този род са 90% ЗА *** !!! Всички тези "социални дейности" и т.н. са за ***.

33

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Дяволът,Не, че нещо, ама ако се тегли кредит, няма ли да е добре да знаете за какво ще го ползвате? Защото г-н Чобанов всеки ден говори различни неща? Или първо го теглите, пък за какво ще го изразходвате, мислите после?

32

honestly

преди 10 години

На тоя министър ако и политиката му е като прическата, втасали сме я!

31

iАнонимен

преди 10 години

Ако мой роднина участва в анти-протеста ще ме срам до края на живота ми !Недостойни хора, заблудени или платени киснат пред пилоните.....Мишо Шамандурата не трябва да говори по медиите излага всички българи. Срам......голям срам .....

30

Дяволът

преди 10 години

Преди да се говори как това е гилотината за държавата, не е лошо да се прочете малко. Разбирам повечето комбайнеро-интелигенти тук и заслепението им по Вожда, но фактите са си факти. 2% дефицит от БВП е НИЩО. И всеки икономист и финансист го знае. Въпросът е да се направи наистина нещо с тези пари, а не да се правим на врачки и да знаем отсега как ще бъде окраден, присвоен и какво ли още не. И никак няма да е лошо да се направи паралел между Дянковото управление на бюджета и това на Чобанов!!!

29

гг

преди 10 години

Долу БСП

28

Г

преди 10 години

Не ги виждам умниците купени коментатори. Къде изчезнахте бе?

27

Т

преди 10 години

Вижте го тоя на снимката! Прилича на бозаещ още от майка си девстен ретард. Този току що по поръчка на Доган и Сергей ни зароби децата.

26

Чубака

преди 10 години

*** пълна е тоя шизофреничен глиган на снимката...

25

Българин

преди 10 години

Искам да видя кой сега още подкрепя БСП и ДПС, и е против протестите срещу тях, а тези на площада са платени ***. Айде да видим, обадете се, ако не ви е срам, че подкрепяте НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от БСП, които само и само да са на власт, са дали неограничена власт на Доган. Даже и милиардче заем му теглят, че да има какво да прибират обръчите. Хайде обадете се да кажете как ние сме ***, а БСП трябва да заробват децата ни, за да граби Доган. Хайде!

24

@

преди 10 години

Когато и последния жив комунист умре в тази страна, тогава ще живеем като хората.

23

СЛИВИ ЗА СМЕТ

преди 10 години

До Социаглист Де да беше честито на всички социалисти !!! Уви честито е на всички нас,които ще плащаме милиардите соцглупавини през следващите години....*** !

22

Г

преди 10 години

Айчи, честито на българския народ.Правителството направи умен ход да изтегли 1млрд. и то не знае за какво. Сега чакаме АЕЦ-а.

21

iАнонимен

преди 10 години

"геноцида на Дянков спрямо майките, децата, болните, пенсионерите, безработните " Да не би при Царя и после при тройната коалиция тези хора да са били по-добре ???Манипулациите на "Позитано 20" са смешни и само, ако си на 80 години може да се вържеш !

20

хаха

преди 10 години

До Соня: Герб искали пари за екстри. В случая имаш леко умствено затъмнение. Да си плащаш храната и тока не са екстри. Помисли малко. Комунистите са ти повредили мисленето.