101

Анонимен

преди 10 години

Герберите са умрели от глад, Боко месец и половина ги държа на хляб и вода, и сега са готови на всичко да заработят някой лев и благоразположението на шефа.

100

pamet

преди 10 години

До 1ЧовекTя просто говори на език разбираем за неграмотната мюсулман национал социалистическа *** която бърза да ваканцува А от истината боли

99

Анонимен

преди 10 години

До simarповтарящ чужди приказки за спряните фондове и всички трябва да ти вярват, айде кажи с какъв документ и на коя дата спряни еврофондовете? Само ревете и повтаряте като маймуни приказките на ББ, а истината е съвсем друга , спряни бяха някои от предсъединителнте фондове , в частност ИСПА и част от ПРСР от ДФЗ, всички други вървяха, но отпускането им започна след 2007г. , тогава първо изготвяха проекти, после общ.поръчки , после изпълнение и първите пари тръгнаха чак в средата на 2009г.

98

vesko02

преди 10 години

Тези пари да не са за червените чуми пишещи глупости в мрежата.

97

1Човек

преди 10 години

Абе тая много проста, като повечето гербаджии де и като шефа си.Направо ми припомни за едни по-стари времена, на някоя екзалтирана комсомолка, на която желанието й идва в повече от моженето и акъла.Лично според мен, за такъв език - трябва да гонят от Парламента. Там не е уличен бит пазар или селски мегдан, а най-високата обществена трибуна, нормално е да има поне екзистенц минимум в етикета.

96

pamet

преди 10 години

До val 789Освен този събор партия Юруш посети заедно със плъха Станишев и група дебилясали червени кратуни и един друг събор на язовир Копринка където един руски поп крещеше че няма Българска държава а единна славянска държава под шапката на Москва а Сайдеров се блещеше в олигавен възторг.После се наложи този поп да го изгонят

95

Honorik358

преди 10 години

Каква опозиция са тея от герб?От една седмица са в парламента,а през другото време се криха като мишки и трябваше да идва г-жа Рединг да ги връща в пленарната зала.Колкото до дебата-протестиращите отказаха категорично,а с мутренската партия на герб няма какво да се преговаря.Надявам се повече подобни нагли и *** управници като бойко и цецо да нямаме!

94

КАКА

преди 10 години

ВЪПРОС НА КУЛТУРА И ОБРАЗОВАНИЕ......

93

Обеззаразител

преди 10 години

Много комунобълхи, разнасящи червена чума тука, бре!!!

92

Roki

преди 10 години

Ubii Gerber,spasi dete

91

Kaleko Aleko

преди 10 години

На белите пари за черни дни на възрастните хорицаНе, че нещо, ама ако човек следи новините, повечето си ги кътат под дюшека и ги дават на телефонни измамници. Да не говорим, че специално този данък удряше най-вече богатите, защото на тях им вземаха сериозните суми.

90

никога повече герб

преди 10 години

*** и девици! Цветни епитети от ГЕРБ-ерка към БСП и ДПС. това са пък изгерберясалите и пукащи се от злоба некадърни гербери.Герберясалите доведоха народа до "живи факли". Това ни през фашистко , ни през турско робство е било. Знайни и незнайни *** и мутрагени ни яхаха. Ако ще сега да ни управляват и най-големите крадци., но такива хора като герб никога. То бива бива геноцит , но баста стига повече българоубийци в политиката.пп махнаха им хранилката и ***

89

Gabara

преди 10 години

Тая много зла, бе! Май отдавна не мандръцана!

88

simar

преди 10 години

95: с теб спорихме за заема от 1 млрд. днес. Против такъв съм, стана ясно, че и ти си против. Толкоз. Нашият спор бе по точна и ясна тема. Размиването й с прескачане от тема в тема не води до нищо градивно.

87

Анонимен

преди 10 години

Още една ГНУСНА *** от бойковия харем си вдига краката за спасение и оцеляване на политическата сцена,ама нейсе, НАРОДА вече не е глупав и сляп !!!!!!

86

Shоp

преди 10 години

Благодарете още на Борисов че обложи с данък влоговете на хорицата......Никое правителство досега не бе си позволило да посегне на спестяванията на гражданите.....На белите пари за черни дни на възрастните хорица....Благодарете че с контрабандата,нашите данъци и рекета над дребния бизнес Герб пълнеше черната си каса.....Благодарете за новите 400 000 безработни през изминалото управление...Благодарете и за мутрокрацията и милиционерския ботуш.

85

Shоp

преди 10 години

Винаги съм мълчал, но чашата преля!Хора благодарете на Борисов, че нанесе смъртоносен удар на гражданите с гнусното си управлениеАко все още има хора с морал в ГЕРБ сега е времето да напуснат.Утре ще бъде късно.Партията която превърна една страна с 90% средна класа в страна с 90% мизерстващо население,чрез заграбване на спестяванията и собственноста, чрез назначаване на милионери,чрез създаване на мафия, наркоканали, проституция и насърчаване на фрапираща по размери престъпност

84

И.Ф.

преди 10 години

ТОВА Е НАЙ НАХАЛНАТА И ДОСТА ГЛУПАВА ГЕРБАЖИЙКА КАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА

83

иво

преди 10 години

КАРАЯНЧЕВА ПРИЕМИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ *** И ДПС - ПАРТИИ ,КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ БЪЛГАРИЯ ДО ФАЛИТ .ДОЛНИ КРАДЦИ И ГАДНИ МОШЕНИЦИ СА БСП И ДПС. КАРАЯНЧЕВА В ТОЗИ ДУХ И СТИЛ НАПРЕД ДО ОСТАВКАТА НА ЗАГНИЛОТО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!!!!

82

val 789

преди 10 години

Това Цветенце много ги наприказва,включвайки и ДПС,но нищо не казва миналата година в денят в който хиляди българи почетоха събора в Маджарово/Хасковско/ в памет на избитите тракийски българи,"милата"госпожа беше ескорт на Цветанов като ГОСТ на КОНГРЕСА на Ердоган и неговата партия!!! Същият събор беше почетен ЕДИНСТВЕНО от партия"Атака".Други политици и партий,както и журналисти от големи медий просто не отразиха събитието.Чий го държаха двамата на този конгрес и до днес остава МИСТЕРИЯ?????