16

wtff

преди 10 години

Наистина, доста извратено е да кръстиш затворник Свобода...Горките животни, не стига, че са обречени цял живот да обикалят тесни пространства зад високи стени, за да забавляват двукраките олигофренчета, "висше творение на природата", ами и някакви супер разлигавени деца да се гаврят безнаказано с тях...Защо наистина от родителите на лигльото не е потърсена отговорност!!!???Как това "момченце" ще разбере, че героизъм не е да се изгавриш с беззащитно животно, а да спасиш, да помогнеш на някого?

15

Мистър Х

преди 10 години

Хайде обесете детето за една мечка...на младини ни сте правили щуротии.Сигурен съм че ако беше вашето дете щяхте да говорите по различен начин.Дано баба Меца се оправи бързо :)

14

Дяволът

преди 10 години

До АнонименПред нечия "дипломатическа" уговорка за лов това е значително по-добрата алтернатива.Няма смисъл детето да се бие, варвари такива ! Просто го пускате при мечката и да и се извини културно. Пък каквото (о)стане (от него) ! :)

13

Анонимен

преди 10 години

Затворено животно кръстено Свобода!?!?!?!?!?!?!?!

12

Анонимен

преди 10 години

И пак казвам, ако беше мое дете, щях го скъсам от бой!

11

ТHE Патриот

преди 10 години

Нарисувайте и 12 петолъчки на муцуната и ще заприлича на парацала на ес!

10

stigade

преди 10 години

А да, какво означава "флакон със синя боя". Аз не помня като съм бил малък да съм се разкарвал с бои по улиците или поне такива, които си ги държа в ръцете, докато съм в зоопарка?!?!?! Какво прави този флакон в ръцете на детето? Въпрос към родителите.

9

хаха

преди 10 години

10 годишен малчуган,изпусна флакон със синя боя.Вие не знаете вече какво пишете... до вчера беше хвърли.И не е 10 годишен малчуган,а е лигав ***...виждала съм ги много такива,на които ми е идвало аз да залепя шамар.Пази боже от такива *** и техните още "по-възпитани"родители,които си мислят,че всичко им е позволено.

8

stigade

преди 10 години

След като този *** "неволно" е изпуснал флакона, а родителите му небрежно са го игнорирали ще глобили Зоологическата градина неволнно родителите. Че да поемат разноските така по случайност?

7

Анонимен

преди 10 години

А пък аз се чудя какво прави само 10 годишно дете в зоопарка, след като е доста далеко от кв. Виница...Ако не е било само, а с родителите си или с други възрастни, защо не са ги наглеждали?

6

Анонимен

преди 10 години

Ааа сега неволно е изпуснало флакона?????????????" след като 10-годишен малчуган изпусна при нея флакон със синя боя." ??В първата ви статия какво написахте?????"С група деца на неговата възраст то решило да се позабавлява, застанало на перилата на клетката, държало в ръка флакон със синя боя за рисуване на графити и го хвърлило при животните."""Хвърлило или изпуснало последно, защото има разлика???И кой ви подучи да оневинявате този хулиган?

5

Анонимен

преди 10 години

osven tova da mu boiadisat kosata sys sy6tata boia i mu prysnat i v okoto. zial jivot niama da go zabravi i da pravi takiva gluposti.

4

ТHE Патриот

преди 10 години

бабо мецо протестиращите те боядисаха ,дръж ги дръж!

3

ell

преди 10 години

В тази държава няма наказания и глоби и затова сме на тоя хал. Нека семейството на детето плати за тази манипулация на мечката. Така следващият път ще се замислят какво прави тяхното дете и дали може да остане всичко безнаказано.

2

RoxyM

преди 10 години

Горкото мече! А къде е сега малкия ***? И не беше ли редно неговите родители да плащат сега за цялата манипулация?

1

Monibonboni

преди 10 години

А окото и как е? Нали се беше подула.