303

ПЛЪХА ШАМАР

преди 11 години

МНОГО СТЕ СИЛНИ СТЕ БРАВООООООООООО СМЕШКОВЦИ КАК ТАКА 100 ТИНА ПЕНСЪЛИ СЪБРАХА 327 000 ПОДПИСА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

302

Румен

преди 11 години

в списъка са и 6-внуци на баба Пена, 15 пра-внуци на дядо Иван,10 деца на айшето и 15 и внука и т.н. и т.н.

301

мдааА

преди 11 години

Човека на Черепа Пламен Орешарски е готов да приеме подкрепа и от чистача на градските колзети,само и само да се задържи на власт докато изпълни поръчките поставени му от шефовете му Черепа,Насранишев и Доган-резак Бей.

300

abfg

преди 11 години

До 321Чак толкова ли да си заблуден

299

Отвратен от подписка

преди 11 години

Много сте!

298

КИРО

преди 11 години

До vesko02 Прав си създадоха много проблеми на тези които не успяха да се класират, сага и протести и разходки за успокояване че не са сами, и запомни НЕ Е ПРИЯТЕЛ ТОЗИ КОЙТО ТИ БЪРШИ СЪЛЗИТЕ, АТОЗИ КОЙТО ТЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ТЯХ

297

Анонимен

преди 11 години

"Проблемите се решават на избори, а изборите бяха скоро"Всъщност, човек винаги е имал пред себе си два избора - да бъде част от решението или да си остане част от проблема. Всичко останало си е чиста проба хлевоустие.

296

hanibalbarka

преди 11 години

До 59.Снощи друго казваше като ти го натресох.

295

59

преди 11 години

До Komsomolще я скъсаш ако се съгласи на мек над половин век!!!!

294

Одисей 1

преди 11 години

324 не знам за Мариана , но имаше зимата на февруарските протести една стерва с цици до колената , няма да я забраявя на коловозите на Софийската гара по телевизията , тази същата я видях и на пилоните пред НДК , а според тя е от онези к....и които за една ракия са готови всичко да направят на железничарите , нали ги знаеш този тип жени.

293

anakin

преди 11 години

Е щом Шамара подкрепя Орешара няма какво да говорим повече !

292

vesko02

преди 11 години

Изборите като че ли създадоха проблеми

291

thegbc

преди 11 години

кое правителство подкрепяте? 370.000 ? от който 200.000 пенсии който си отиват догодина и другите са младежкото БСП подписали се по 4 пъти? а и найстина кое правителство подкрепяте? Вие сте на ясно , че Орешарски не е никакъв министър нали ? навярно осъзнавате , че Орешарски няма никаква дума в този парламент? Също така осъзнавате , че Станишев е министар в момента а не Орешарски нали? Това правителство и партияата БСП/БКП трябва да бъдат свалени и забранени със закон - смърт во веки веков!

290

Одисей 1

преди 11 години

Продължение Големците живеят в София и въртят игрите, а за пред хората разиграват театър. На избори трябва да се ходи, за да налучкаш с гласа си, кои ще са утрешните големци, та да се подредиш до тях овреме и после те да не те закачат. Идеологията, пронизваща цялата тази конструкция е несъкрушимата вяра, че никой никога не може да заема независима позиция, подчинена само на съвестта му; и че всеки, който излиза с позиция прави това, защото са го накарали или са му платили (големците, де).

289

Одисей 1

преди 11 години

319 мога ли да Ви отговоря с цитати от статия на Евгени Дайнов :Тази работа в София ще да е платена, сподели оня ден един мой съселянин. Кой ще си губи времето всеки ден да ходи да вика по улиците? Парата е играла, да знайш. Човекът е завършил навремето селскостопански техникум и цял живот се е потил на къра. Според него политиката е за големците, срещу които никой нормален човек не може никога да застане (освен ако не му дадат някой лев други големци).

288

коко

преди 11 години

Къде намериха тези тюфлеци да носят кашоните?Ако ги проверим човек по човек ще излезе ,че 50% от имената са на починали другари в битка с врага или скоропостижно поминали се след Жан Виденовата зима,е длъжници са им трябва да ги споменават от време на време и да ги включват в боя люти!!!!

287

zuio

преди 11 години

Малко бие полицията трябва да ги насмете тези *** на жълтите павета.

286

Приятел

преди 11 години

До abfgИ значи ,че подкрепят правителството във всичките му действия!

285

Аз подкрепям Орешарс

преди 11 години

Протестираща *** див да ви няма .

284

Приятел

преди 11 години

До Одисей 1Бих се съгласил с Вас,че надеждата е в младите,но не и в тези ,които вече отидоха на почивка с парите от протестите,и като се върнат ще отиде следващата партида!Тежко ни,ако тези които плащат на протестиращите дойдат на власт!