7

Анонимен

преди 10 години

До електорат матряловВсъщност преди време беше направен един експеримент с трезви и напушени шофьори. Куките не се осъмниха в шофирането на напушените, докато спряха трезвите. В нормални "дози" марихуана караш доста по внимателно.

6

Анонимен

преди 10 години

Иначе МВР Бургас сигурно цяла година с нетърпение са чакали фестивала, че да попълнят годижнаа статистика...

5

JustTom

преди 10 години

МВР си изпълни плана за лятото... Смях в залата. Тръгнали да "изкарват петилетката" на гърба на клетите посетиттели на феста... Е, това го има само в БГ...

4

До Сър ПичукКогато някои натревен те прегази с кола на улицата - пак кажи че е загубена нощ. Такива "профилактики" трябва да се правят редовно, друг е въпроса че това не е повод за хвалби по медиите!

3

Анонимен

преди 10 години

"У тях са открити различни малки количества канабис."Прекършиха наркобизнеса :)) Оставете хората да се забавляват бе. Като искат да си пафкат да си пафкат, живота си е техен. На никой не вредят.

2

Сър Пичук

преди 10 години

Ето това са великите акции на Цветлин Йовчев, цяла нощ за няколко служители загубена за 3 грама канабис. Похвално бате...

1

ТHE Патриот

преди 10 години

е що за новина е това хванали някви младежи с треволяк на фестивал,браво мвр няправихте удара на годината,*** вашта мама ушева ***!