15

Koko

преди 10 години

Не знам какво става тук, но явно преждепишещите не са чували за гражданско общество и живота им е спрял в края на 1989 год. Неуважаеми бузлуджани,бъдете сигурни, че ние не подкрепяме нито Тиквата нито който и да било друг, просто сме против на пагубния начин на мислене и действие, проводник на което е червената идея, която нескрито проповядвате. И тук не говорим за полицейско насилие, а говорим за изплашените и гузни лица на крадците, които видяхме в парламента онази нощ. Не им давайте сили ...

14

Атакист

преди 10 години

до 17Ти бабаита, довечера върви да мяташ камъни пред НС, та да ти начупят кухата кратуна ченгетата.

13

Joro

преди 10 години

do AtakistKuha i piqna tikva si ti,boklu4e.Mnogo si otvoren v internet,ama navun sigurno si s pampers :)).Internet mi6ka.

12

Въпрос за нормални?

преди 10 години

ГЕРБ се върнаха в Парламента и протестиращите рязко намаляха!Никой не освирква депутатите от ГЕРБ.В такъв случай, протестите от ГЕРБ ли са организирани или не?

11

деси

преди 10 години

До Анонименама ти луд ли си бе *** там да виждаш 4ервени платените сте вие гербадйии сма4кани и противни целият народ се отврати от вас вие не спите постоянно сте пред парламента на работа не ходите ли бе еее то ви плащат да сте там как ще ходите на ба4кане *** вън

10

Анонимен

преди 10 години

Егати профаните, ако сме нормална държава да са ги разкарали да протестират на 5 километра от парламента, а ако правят проблеми да са в карцера!

9

Атакист

преди 10 години

На тоя *** с плаката може ли да му дам един друг плакат..."Камъни и павета по автобус може, а палка в кухата пияна тиква не може?!"

8

деси

преди 10 години

махайте се *** стига сте пре4или вижте колко тъга има по света защо правите насила поразии идете си мирно и оставете хората да работят а ако не го не го направят тогава протестирайте ама вие сте дегредирала *** така 4е не можете да мислите рационално давайте то *** и луди умора нямат само си просят боя

7

Az..

преди 10 години

До АНТИМУТРА"На всичкото това му текат лигите за власт и изобщо не им пука какво са показали изборните резултати щом не са по тяхта угода!"А да не би изборните резултати да показаха победа на БСП??!!!!!! Правителство закрепено с купени *** и фалшиви турски гласове за пореден път!!!! Аз не съм гласувала за ГЕРБ, но не съм и гласувала за еничари и руско-турски поклонници!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Абе платени ***, вие не спите ли никога?

5

Тоя кокошкар

преди 10 години

що не си гледа добитъка на село, ами е дошъл тук с абитурентския костюм акъл да дава на гражданите

4

Az..

преди 10 години

До ха хаПо-поръчково писание досега не бях чела!!!!

3

pun

преди 10 години

СЛЕД КАТО СЕГА И ГЕРБ ОСИГУРЯВАТ КВОРУМА (КАКТО ДОСЕГА ТОВА ПРАВЕШЕ АТАКА) ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ И ХОРАТА НА БОКО СА ЧАСТ ОТ УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО

2

ха ха

преди 10 години

По-жалки и гнусни протести досега не съм виждал! Тенденциозни, поръчкови и вандалски - без искания, без ясна визия, срещу правителство, което не е работило още! Протести на олигарси и калинки,които една дума на кръст не могат да кажат пред микрофоните!

1

Анонимен

преди 10 години

Хаха, плакатът кърти :). За съжаление тройната ни коалиция няма никакво чувство за вина и не й пука...