383

Ели

преди 10 години

И ти се засрами и не карай хората да стачкуватл Вложи откраднатите от теб и компания в икономиката на страната , а не в пари да подстрекавате *** на площада!

382

БИВШ СТУДЕНТ

преди 10 години

До bariera_61 (коментар 372)Хахах аз съм на 27 години и съм горд собственик на фирма занимаваща се със счетоводно и финансово обслужване... така, че не съм от хората, които работят за жълти стотинки, а съм от малкото хора, които поддържат някакъв стандарт! Казваш, че тройната коалиция е оставила 500 млн задължения? Явно си по-навътре с нещата, защото доколкото знам Орешарски като финансов министър успя да остави 8 млрд излишък, които ги няма вече, но явно ти повече ги разбираш нещат

381

Въпрос

преди 10 години

Колко плати за да гледаш този организиран цирк?

380

Анонимен

преди 10 години

Агент 004 пак е нагъл

379

възмутен

преди 10 години

40дни плащаш мутро за да се стигне до кървави сблъсъци с полицията ,която всички тези дни ходи по гайдата на платените от теб алкохолизирани и дрогирани *** тормозещи всяка вечер останалите граждани в столицата !!! Видя се снощи колко са интелигентни и мирно протестиращи платнените от теб *** !! Полицията малко ги би , трябваше да ги смаже от бой ,арести , повдигане на обвинения за вандализъм /потрошиха инфраструктура за хиляди /, кой ще плаща за това !?!? Бой , затвор и съд за вас !!

378

gnevnia

преди 10 години

От опита му на Главен секретар, пък взе че забрави кой го направи главен, от тук насетне Боко , все в минало време ще говориш, ти ни мъчи четири години почти значи си мнооого дебилен

377

BIRATA

преди 10 години

все още не мога да си обясня... как вьзможно един селски тарикат с култура и дьржание на пьдар... и образователен ценз- за пожарникарски маркуч!!!- да се вземе толкова на сериозно че да си мисли че Бьлгария почва и свьршва с него до... Банкя...Как няма кой да им застане насреща на цялата тази ОПГ и да им изкарат комбина ЦЦ иите и далаверите и да пратят там кьдето им е мястото- ЦСЗ

376

Анонимен

преди 10 години

Един кръгъл *** и *** мъчи българите цели 4 години, а сега се изказва за щяло и не щяло и раздава съвети.Я да си ходи в Банкя и повече да не досажда, че до гуша ни дойдоха той и верните му *** ЦЦ ИФ Дянката и куп още калинки

375

M

преди 10 години

НЕ РАЗБИРАМ, ЗА КФО СЕ КАРАТЕ... ПАРА ДА БАРАТЕ.. Е*И ГИ!

374

саса

преди 10 години

ех Боко, липсваше ми!!! Нямаше кой да ме разсмее напоследък. По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил каза Боко Тиквата пред НТВ. А ти какво каза на групата на ГЕРБ некриминално и демократично същество такова?

373

сина

преди 10 години

ЧЕТЕТЕ и МИСЛЕТЕ на есен: стана ясно и за още едно друго замислено престъпление на БСП И ДПС! Отпуснати са пари за 5 % намаление на тока, но се оказва, че отпуснатите пари са много повече! С остатъка от тях ще се увеличат с 10 % парите, които се дават на енергийната дружества за уж покритие на загубите им! Излиза, че съвсем легално под прикритието на уж намаляващите цени на тока ще се дадат пари и на енергийната мафия! Е това ли е борбата с енергийната мафия, която предизборно ни обещаваха от БС

372

bochko tikveto

преди 10 години

До сасЕееееее драги ми САС дори и на снимките ли да не вярвам където младия Борисов е до рамото на Тодор Живков.Наистина сте жалки.

371

bochko tikveto

преди 10 години

Разбирам че е безмислено да се спори с радиото.Ако все пак нещо смислено излезе от главите на привържениците на ГЕРБ ще се включа в диалога.Другото е лишено от смисъл.

370

сас

преди 10 години

Бочко тиквето...много си се объркал мойто момче! Ама много! И за тебе няма шанс за съжаление..

369

bochko tikveto

преди 10 години

До bariera_61Хем ревете срещу комунистите като бяла мечка, хем искате Борисов на власт.За долунаписаното от мен има куп документи и не се измъквайте с обяснението ЛЪЖА.

368

сас

преди 10 години

Евала бариера_61! Малко хора изобщо успяха да опознаят Бойко Борисов, а само гледат повърхностно и повтарят като папагали едни и същи заучени фрази и вярват в измислици, митове и легенди. Гласувах първия път за ГЕРБ и пак ще гласувам, защото ми харесва мисленето и поведението на ББ. Станишев и другите *** са на светлинни години от Бойко като светоглед и държавническо мислене. Нямат и шанс да се научат приживе.

367

bochko tikveto

преди 10 години

До bariera_61Драги ми БАРИЕРА.Явно не знаеш кой е всъщност Борисов.Син на полковник от МВР-комунист.Самия той член на БКП и като служител в пожарната при нейното деполитизиране отказва да си върне партийния билет а напуска служба Пожарна безопасност.В последствие пък става личен бодигард на ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ.За криминалната му дейност е безмислено да пиша тук.Прочетете грамите на американския посланник - Байърли.Така че вие сте доста неориентирано същество.

366

bochko tikveto

преди 10 години

До АнонименЩо ли си мисля че една от сентенциите на Левски беше, че се бори за чиста и свята република в която пред закона ще са равни и българи и турци и ***, без значение на вяра, пол и образование.

365

допротеста

преди 10 години

В България няма проблеми със сменяемостта на властта. Затова пък има проблеми с непрекъснатото поскъпване на електроенергията и спада на жизненото равнище, и тези проблеми не са създадени от турците, масоните, Кремъл, дори не и от българските политици, а от самите български граждани чрез свободното им волеизявление. Днешното правителство няма да изтрае дълго, но какво ще стане по-нататък?" - пита се той.

364

баи ви ганя

преди 10 години

ЕИ този *** от фотографията горе, близо 4 години, с управлението си причини сегашният батак в държавата.Тои е ловък лицемер и груб конспиратор, опитваики се да манипулира недоволните от управлението му граждани.