10

БРАННИК

преди 10 години

И аз се надявам да подаде оставка, но не днес понеже, колкото повече се бавят, толкова повече ще ги боли после. ВСИЧКИ НА ПОЛИГРАФ!

9

!

преди 10 години

и да ги пребият и прегазят отново какво? - сгазената трева се нарича пътека... Ясно е че е имало провокатори, и полицията го е знаела предварително! Много е лесно да платиш на 5-10 човека да омаскарят протеста, но те не са представителна извадка за всички протестиращи! Протестта е необходим и оставка трябва да има. Само който не е с всичкия си не го е разбрал! Всичко друго е инат и опит за бързо разпределяне на 1 милиард. Оставка!

8

Аспарух

преди 10 години

Преминаващи автомобили сигнализират с клаксони подкрепата си към протестиращите, които се събират около паметника на Царя.Това пък как го установихте? А да забравих, че това едва ли е писано от професионален журналист...

7

AZ

преди 10 години

Клаксоните на ажтомобилите не са в подкрепа, а срещу тъй наречените протестиращи. Истината за тях обаче, че са платени грберастки ***. Така, че не лъжете хората.

6

Анонимен

преди 10 години

Този път няма да подадат оставка. Прекалено голям е залогът. Вижте действията им. Разпределиха помежду си парите от проектите БСП и ДПС. Назначиха *** на ДПС навсякъде. Готвят Южен поток. Готвят се за отваряне на въпросът за Белене отново. Говори се за премахване на борда, нова хиперинфлация и бъдещо въвеждане на еврото. Така ще ограбят спестяванията на хората. А преди това те ще си обърнат авоарите от евтини левове в евро. Какво ли ще ни сервират още преди зимата!

5

Анонимен

преди 10 години

БОЖЕ ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ТОЛКОВА ПОБЪРКАН, ВЕЧЕ 25 гадини ИЗВЪН ЗЕМНИ ли им избираха правителствата до сега,та им е толкова КРИВО ???????!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

имаше един лаф: "Комунист-власт и ***-мас, дават само, когато играе ножа..." почвам да си мисля че има нещо вярно

3

Анонимен

преди 10 години

Колко човека протестират?Това са платените от Б.Б. Ако правителството подаде оставка след това накъде?Протестиращите да заемат местата на депутатите и да приемат закони,щом незнаят какво искат!

2

Николов

преди 10 години

Нека я подават вече тая оставка че на нашата улица само разкопаха и стои в дупки.Асвалт нямало.

1

moli

преди 10 години

Като днес не дойдат на работа утре пак ли г-н тепчо.Г-н Миков идете на логопед ,недопустимо е председател на НС с такъв говорен дефект.Разпускайте се немедленно!!!!