296

bgdg

преди 10 години

До АнонименМи да де.....И дано му сваршат парите, че..........писна ми меко казано....Сега е жътва. По това време всичко ЖИВО трябва да е на полето, а не после всички да са проспали къде се изнася зърното и защо хляба е скъп...ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ. Кой ще ЖЪНЕ БЕ ЕЙ?

295

Костов

преди 10 години

Абсолютни ***, ***, пияници и наркомани са тези "НАБИТИ, НО ЩАСТЛИВИ" Мръсните медии от кръга Капитал, продължават да Наливат масло в огъня. И кажете ми честно на коя снимка от публикуваните 12 виждате нормални хора? Ами това ли биле лицата на протеста! А нали ги чухме вчера и бтв , айде моля ви се, платени мръсни провокатори. От Февруари се чудя: Кой има интерес в тая държава да има подобни безредици?! Кой? Иконо-КОмедията ли?!

294

анонимна

преди 10 години

до 241 -Да бе, боли я .... за нашите деца. ай сектир. платени вандали!!!

293

spas

преди 10 години

Samo se pluvate edni drugi tuk pak chisto po balgarski nishto ne se postiga taka zatova pak shte vi shibat s godini dalgo i dalboko kumonisti i vsqkakvi drugi vednaj se obedini naroda i pak se ponese slava che bili kupeni protestirashtite MNOGO TRQBAVA DA SI PROST AMA MNOGO ZA DA SI MISLISH CHE MOJE DA SE KUPQT HILQDU HORA SMART ZA KOMUNIZMA

292

ambrozia

преди 10 години

абе тия докога ще ги траят?? какво ще ми свалят правителството. по тая логика при всяко новоизбрано трябва да има протести. кой знае колко им плащат да крещят и да хулиганстват пред парламента.

291

до 338

преди 10 години

Абе , може ли да си толкова дебелогъз бе ?

290

Анонимен

преди 10 години

Умните, красивите, мирните девойки от 8ма снимка ще поемат ли разходите за изкъртените плочки? Или пак от моите данъци ще ги вземат?

289

анонимен

преди 10 години

Ама тази сама каза че не е разбрала кой я е ударил, каза го в ефир. Може да е бил интелигентен протестиращ който мятя паве!! И стига с този окъвавен протест - какво очакват те , да трошат имущество , да мятат павета и да ги галят с перце!!??? И тази доста *** вид има

288

дедо Ташунко

преди 10 години

не по този начин, дяца, престанете да рушите тротоарите. Това струва доста парици, държавата ни е ограбена достатъчно. Трябват изявени водачи, ясни искания и никаква проява на насилие. Не сменим ли конституцията и не вкараме ли червените кхмери в затвора, нищо не може да се промени!

287

сашо

преди 10 години

Добре де тези *** от снимките докога ще ни тероризират? Полицията даже пипа много леко при това трошене на държавно имущество и сега пак ние ще плащаме за кефа на *** от улицата.Като искат да участват в политиката да си направят партия 2017 ще има избори да си ги спечелят. На 12.05 имаше такива а за пропусналите това мероприятие след 4 г. пак!!1

286

България

преди 10 години

Като гледам коментарите, явно преобладават платените от Станиша и Сидера коментатори! *** *** и продажна, без достойнство и без срама!!!Колко ви плащат да им лижете задниците???

285

Маджаров

преди 10 години

Нови избори и БОЙКО НА ВЛАСТ ДОКАТО Е ЖИВ . ПОБЕДА ПОБЕДА

284

an izvan bg

преди 10 години

Taya ot glupost li se e uhilila ili sa i obestali obezschtetenie-?!300-400protestira6ti *** ne oznachavat protestirasct bg narod!Kato im sprat kran4eto i schte podviyat opa6kite....smardyat!!!!!!!!

283

Ъ !

преди 10 години

Абе за тия нема ли работа ?? Немат вид на гладни ! А и да намалят червената боя !!

282

do djidjbidji

преди 10 години

izkam te ostroumniko..!

281

Анонимен

преди 10 години

Бооже Бооже,като чета мненията на българският народ,относно случващото се,ти се моля Боже,избий ни час по-скоро ние не заслужаваме нищо.

280

ZXZZ

преди 10 години

SOS отворете лудниците и комуните и си приберете пациентите, че много бели направиха. Няма кой да ми плаща щетите.

279

Анонимен

преди 10 години

На дългокосият младеж от 4-та снимка му няма нищо на лицето и главата. Снощи раздава интервюта пред Пирогов на няколко ТВ. Лицето му беше абсолютно чисто, без синина или драскотина. Беше с порязана ръка.

278

Извод:

преди 10 години

Протестирам срещу гореизложените изложили се скучаещи " интелигенти"!

277

Глас народен

преди 10 години

Тези няколко няколко хиляди са част от мнозинството /тези , които не гласуваха доверие на Станишев, Доган и Сидеров/, те са част от народа и депутатите трябва да им козируват, когато влизат в Парламента.