278

Заню Баю

преди 10 години

Това не е булевард!Това е 6+ лентов аутобан без светофари! Основна входно-изходна артерия на милионнен град, едно от най-натоварените трасета на Балканския полуостров!Обаче аз не виня управниците - те що да правят нещо, като не получават сигнали за това от овчия народ, в твое лице.Иначе следващият труп е напът - сигурно на Плиска, че не се е случвало известно време. Тоя път някой дрогиран и пак ше има 300 *** коментара и така...

277

Nexeus

преди 10 години

... искрено пожелавам на тези хора, които са виновни за нелепата смърт на това момиченце, да им се върне същото на тях с троен ефект, само че не кола, а Зил 131.

276

Бог до се смили

преди 10 години

Бог до се смили над душичката ти Лени.Защото тая *** не го направи и общината проспа задълженията си да сложи обикновени колчета на всяка спирка на градския транспорт.Съболезнования на родителите.

275

да....

преди 10 години

Добре де, колко деца трябва да загинат, колко способни хора трябва да се пропият или напуснат тази държава, за да се стресне българинът и да започне да цени такива качества като честност, труд, почтенност, духовност? Ако ги ценеше повече ня1маше да си отиват хората в тази държава.

274

Nexeus

преди 10 години

Ами да, спокойно мога да заявя, че това нищожество подобно на човек НЕ Е ВИНОВЕН, ама хич! Виновна е държавата, която допуска тези недоразумения в живота на хората. Закона ти позволя да убиваш такива сладки ангелчета, да изнасилваш, да си педофил, да си крадец, да убиваш хора наляво и надясно и при това в края излизаш кажи-режи чист като момина сълза. Ако държавата беше взела мерки още на времето, сега това ангелче още щеше да се усмихва на родителите си. Почивай в мир, мило създание...

273

Злопаметна

преди 10 години

До Заню БаюЧовеко Божи, нали и в щатите и в Ню Йорк и в Белгии и другите тям Берлини има на оживен булевард нормални спирки и никой не се заключва в тях с цел да се предпази. Това не е хай-вей, нее магистрала. Път е, в голям град. Какъв е смисъл да живеем вътре в града си в клетки като зверове?

272

Заню Баю

преди 10 години

"дай тогава изобщо да не излизаме навън"Става дума за 2% от спирките в София на такива артерии, не се разсейвай!Става дума, че умните мислят ПРЕДИ БЕЛЯТА какви бетони да сложат, а тъпите мислят СЛЕД БЕЛЯТА какво да направят с шофьора - да го обесят или изкормят.Това ме притеснява, тази уестърн-аналогия с бледоликите и индианците.

271

Злопаметна

преди 10 години

До james1Ха така........ А аз се чудя що имаше безумно задръстване и две катастрофи по пътя от Стара Загора към София, където се отбихме от магистрала Тракия.

270

Димитрова

преди 10 години

Тоя *** Михаил Куртев -пияният таксиджия, трябва да изгние в затвора!

269

Злопаметна

преди 10 години

До james1Може ли малко повече инфо за уволнените от КАТ? Аз забелязах драстична немарливост от страна на КАТ и ДАИ като се връщах от морето, но не ги свързах двете неща. Мерси предварително за инфо.

268

Злопаметна

преди 10 години

До Знаю БаюВ двумилионен град не е ли правилно да шофираш трезвен, и то по оживен маршрут като Цариградско до Мола?Разбирам какво искаш да кажеш, че ако спирката била обезопасена с бетон, стени, арматури и другите тям дрън-дрън -ярини, щеше да е по-добре. Но дай тогава изобщо да не излизаме навън, ама хич. Ще си живеем в бункерите от страх пред края на света, примерно.Растановката на твоите приоритети е погрешна. Извинявай.

267

евлоги

преди 10 години

млъкнете бе хора помълчете пък ако имате и сърце поплачете за едно ангелче.стига сте политиканствали и писали глупости кои е виновен защо и как.виновни сме всички ,защо-защото станахме злобни ,а как-с безотговорност.от налегналата ни омраза и неврастения си губим децата.жалко е че елена си е отишла но дано е отишла на по добро място .прости ни елена и лека ти пръст,ако можеш прости на нас големите че не те опазихме

266

Анонимен

преди 10 години

Е това не мога да си го обесня. Гадината са я хващали зад волна пияна като прасе и се разминала със глоба? Сега пак го глобете и го пускайте по живо по здраво. Другия път като се натряска и убие 10 човека ще му мислите как да го наказвате господа магистрати.

265

Знаю Баю

преди 10 години

Точно така, спирката е виновна!Аналогът на Цариградско шосе във всяка Бяла държава е ограден с бетонни блокове и отгоре шумозащитни стени - тотална изолация от хора!Теб като ти липсва акъл дори да анализираш проблема, не се чуди като ти *** децата - Дарвин го е обяснил добре!

264

Анонимен

преди 10 години

Човешката смрад причинила смъртта на това прекрасно момиченце ще се се съди с "цялата строгост на закона" като Стависки. Ще получи своята условна присъда, а може би след пет години отново ще *** софийските улици с поредното такси. Но Елена няма да я има.. Българските закони са безобразни буквален препис на тези в СССР и се прилагат от подли, корумпирани магистрати. Пред съда трябва да се протестира, там е мястото, където се укриват големите далавери и то под закрилата на т.нар."независимост".

263

Злопаметна

преди 10 години

До Знаю БаюБе не започвай пък и ти с глупости. В САЩ оръжие се продава свободно и в училищата влизат и разстрелват съучениците си някакви ***. Починало е едно дете, трагедия е, сега спирката ли ти е виновна?????

262

Знаю Баю

преди 10 години

Всички глупци се хванаха за промилите на шофьора, а никой не вижда основния проблем - такива спирки директно на скоростни многолентови градски магистрали са игра със смъртта! Тонове желязо за секунда минават от там - да оставиш там беззащитни хора всеки ден, час и минута да дърпат дявола за опашката е истинското престъпление! Не случайно в белите страни няма подобни малоумия, а само в Борат-шит-кочините.

261

Злопаметна

преди 10 години

не мога да гледам тази снимка..........тя има същите кафяви очи на дъщеря ми.

260

Трябва

преди 10 години

Хора, събодете се като разумно и съпричастно общество! Сигнализирайте ако разберете че пиян ще шофира, че хора без книжки карат с години. Защото точно в този момент сйм сигурен че по пътищата в дтраната има хиляди като тоя ***!

259

Анонимен

преди 10 години

Правосъдие и възмездие в България НЯМА ! Близките на момичето и детенцето да решат проблема с тоя ***. Бог да е с тях.