86

vesko02

преди 10 години

Учители стачкуват.БСП ли е на власт?

85

ДО ТАНЕВ

преди 10 години

КАЖЕТЕ В КОЕ УЧИЛИЩЕ ВЗЕМАТ ПО !+ ДА ОТИДА ДА РАБОТЯ ТАМ

84

eve

преди 10 години

До ТаневГ-не, вие чувате ли се какво говорите? Имате ли представа каква е учителската заплата в действителност? Че учител с 20 години стаж взема 570 лв?!!!!

83

Ok!

преди 10 години

До Анонимен 107Държавата отдавна е потънала. И потъва още заради тъпите протести.Какво искате, не мога да разбера? Тиквата пак ли да ви мачка?

82

Танев

преди 10 години

Правилно! Нека сега първо да си починат добре даскалите по морето, щото са много отрудени, а наесен, вече отдъхнали, да станат маши за протести. Те без това за 4-5 часа на ден вземат 1000 лева, а с лекторските - по 1300! И после да не се сърдят, като ги наричат даскали.

81

Анонимен

преди 10 години

За съжаление ако това правителство не подаде оставка час по-скоро и не се насрочат избори,тази държава ще потъне.То не и трябва много,още една АКТУАЛИЗАЦИЯ на бюджета и сме до там,да вземем още един заем от 1-2 милиарда и приклчюихме и не сравнявайте ситуацията с Гърция,защото на гърците първо има кой да им подаде ръка и второ,отидоха от 3 бона чиста заплата на 2,за тях това си е удар и то сериозен,но ако ние отидем от 500 лева на 200,е тогава ще я втасаме яката ама яката,летище София ще е спасе

80

ДО СТАЧНИЦИТЕ

преди 10 години

къде бяхте 2009-2013г не стачкувахте защото ви беше страх тогава имаше тояга сега може на воля да стачкувате за всичко и кой колко иска и всичките на паветата незнаете защо сте там браво на интелигенцията но с вас няма бъдеще за 30лв ще продадете и майкаси

79

гражданка

преди 10 години

Имам чувството, че първо са му казали ,че учителите ще правят стачка ,и тогава са му щракнали горе показаната снимка /т.е. ха ха, правете си седянката пак...кой ви пречи/

78

Анонимен

преди 10 години

Не е за вярване какви орди от неграмотници са с висше образоание, та и с научни титли (Боже опази) в България. Единствена страна в света сме по брой на пишман професорЯ и тем затлачващи терена подобия. И като се пресметне какви реки текат за надутите им заплати и пенсии, веднага стгава ясно защо и тия се дерат по "протести". То за тях свястно правителство може да е само онова, което им възнаградава прещедро празноглавието.

77

DiDi

преди 10 години

До Мародер - Нека Данъчните му направят проверка, как така спести 800 000 лева. Защо всеки, който стане висш държавен чиновник се нагушва, като гъска, пък за хората все се дават по 5 лева.

76

Boncho

преди 10 години

Koi kaza,che bulgarina ne e prost?

75

До ViturStStНе казвам , че не трябва да искат , но на фона на сегашните протести , всички допълнителни (на учители , земеделски производители, тютюнджии и т.н.) изглеждат смешно ! Бюджета е с дупка , никой не е мислил 2012-та за тях , но сега пък като им е паднало... давай ! Не може да искаш нещо от някой който в момента го няма ! Всички искат , а като стане въпрос за емитиране на нов дълг - ревем кански. Че предните не взимаха ли заеми след като изядоха всички резерви?

74

Анонимен

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБТъп си и няма да го проумееш и да ти отговорят!

73

Абе защо учителите си тряха 6 год ? Да не би да са се чуствали добре ?? И как изведнъж скочиха и те и синдикати с искане на още пари ?

72

Мародер

преди 10 години

Тоя ***, който се има за премиер, беше изгонен от СДС като кандидат за кмет на София заради връзки с мафиот номер едно Божков, най нагло обиди учителите и стачката през септември трябва да го изхвърли на ***.

71

Титан

преди 10 години

До Анонимен 92-ти пост. Приятелю, при делегирания бюджет в образованието, парите се дават за ученик а не за паралелка. Така че и да я разрешат паралелката да стане 10 ученика те си остават 10 ученика и се дават пари за 10 ученика. Като ги няма учениците парите ги няма, няма пари за консумативи, няма пари за заплати, учители си "отиват", базата не се обновява, училища се затварят.... Звучи апокалиптично но е истина .

70

Анонимен

преди 10 години

С ДЕЛЕГИРАНИТЕ БЮДЖЕТИ ЗА БРОЙ УЧЕНИЦИ СЕ КРАДЕ И ТО МНОГО. пО СПИСЪК УЧЕНИЦИТЕ НАМАЛЯВАТ ДРАСТИЧНО И СЕГА РЕВАТ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ПАРАЛЕЛКИТЕ НО С ПО 10-12 УЧЕНИКА.вИЖТЕ КАКАВИ БОНУСИ ПОЛУЧАВАТ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА???

69

КУ. ДОКОЛЯНО

преди 10 години

До ДаскалицаНЕ РАЗБРА ЗАЩОТО ТРИ ДНИ БЕШЕ ПОЧТИ НЕПРЕКЪСНАТО В КЛОЗЕТА ,СЛЕД КАТО БАИ АДЕМ ТИГО БЕШЕ НАТРЯСКЪЛ ВЪВ МРЪСНИЯ ,АМА ГОЛЯМ ГЪ.

68

Титан

преди 10 години

Тоя лаф - <Даскалите искат САМО по високи заплати> с допълнението <Пълнят си гушите с частни уроци> е запазена марка от времето на "Да развалим седянката" с които се внасяше разделението между учители и родители - Разделяй и владей! Преди голямата учителска стачка донесе само т.н делегирани бюджети при които над 4000 учителя отидоха на улицата. Сега виждам че пак се подема същата цепеща кампания - "резна" се от бюджета за школата (а мълчат) за да се даде за социални и кой лош - пак даскалите :-(

67

Shop

преди 10 години

Протеста е за увеличване на бюджета за образование, тоест в подкрепа на кабинета да вземе заем.