172

Циана

преди 10 години

Той е толкова долно американско протеже и така изпълнява чуждите интереси ,сумати неща е построил като е взел земята на безценица!Знаете ли ,че той е построил и Бизнес парка в Младост ,колко пари са му били нужни ?!?! Защо е на този пост ,защо Бойко точно него издигна?!?Всичко е навързано!! Наивен народ!

171

тоя па

преди 10 години

До жжжКой е докаран до просешка тояга бе *** ? Я се огледай малко ! бабичките дават на телефонните измамници хиляди левове от простия . От къде имат тия пари , а ти ми говориш за просешки тояги

170

аз

преди 10 години

До АнонименА сигурни ли сте ,че докторите не умориха бебенцето ! ? Те докторята не малко народ затриха от безхаберие

169

Кое ви звучи по-добре? Росен Офшорски или Росен Офшорнелиев? Нека всеки,да изкаже предпочитанието си,като напише коментар "Офшорски" или "Офшорнелиев" !!!П.С.Може да копирате целия коментар,за да се предава нататък.

168

Гражданин

преди 10 години

Господин Президент,Вие и Вашите хора явно се страхувате от СРС. Нека продължават да се пускат в ефира. Така се вижда, как и от кого се управляват процесите в държавата. Така е при демократичните страни. Всичко на масатал Няма какво да се крие при разговорите и договорките на високо ниво. Ако на някой не му изнася да не се занимава с политика. Няма подслушан някой обикновен гражданин. В службите работят честни граждани на България. Политици - станете като тях!

167

лудия

преди 10 години

Плевенлиев е единственият нормален политик , а ние го заринахме с кал до ушите. Явно всичко което ни се случва е эаслужено.не 23 а 230 години ще сме последната дупка в Европа..опс, до тогава щ сме се изгубили като нация.

166

ГЕРБ УРА

преди 10 години

Който смята, че Плевнелиев ще успее да вземе още един мандат дълбоко се лъже

165

Анонимен

преди 10 години

По добре замълчи, защото колкото повече говориш, толкова глупости казваш. Време е да започнеш да се държиш като президент не на ГЕРБ, а на българският народ. Ако не можеш, изчезвай по пътя на голямата жена Федосиева, на финансовия Хитлер - Дянков и като всички други от тази мутренска партия

164

жжж

преди 10 години

плевнелиев мълчеше по време на управлението на бойко и калинките. хората бяха докарани до просешка тояга, здравеопазване, наука и култура сринати, а той ням и глух към тези престъпления. пътуваше безгрижно и безцелно по няколко пъти до западна европа и щатите, отчиташе "активни" мероприятия. дори си позволи да похарчи мнооого пари за да стисне ръката на най-богатия в света. протестираме за морал в политиката, а няма прозрачност за сенчестото минало на президентът преди влизането му в политиката

163

аз

преди 10 години

Гузен негонен бяга!

162

Българин

преди 10 години

Г- н Президент,От уважение към институцията ,която представяте ще се въздържа да Ви кажа някои неприятни епитета .Вие обаче се оказахте Президентът с най -големи зависимости както от политически партии ,така и от икономически групировки.вие не само ,че не сте обединител на нацията ,но нещо повече-вие вземахте страната на "младите и интелигентните"протестиращи на останалата част от обществото ,които подкрепят Орешарски.Не знам на кого сте Президент ,но не сте такъв на всички българи.

161

Анонимен

преди 10 години

За руската мафия е известно, че предпочита да държи парите си в Кипър. Така че в този рядък случай нашият "държавен глава" се изказва като познавач. Той може да си държи авоарите в кипърска офшорка, няма лошо, нали са за "консултантски услуги" от двете му жени и са взети от немци. Но виж за руснаците - лошо, престъпно, не бива, не може, не е морално. Ах колко сме морални...

160

seira

преди 10 години

"Другарю" Плевнелиев, кой пък се интересува от теб, че на всичко отгоре й да те "атакува"?!

159

vvv

преди 10 години

За какво президентът критикува прокуратурата? нали всички искаме морал и прозрачност в политиката!!! това няма как да се случи ако съдебната система не е на мястото си. време е и самият президент да си заеме мястото, да бъде надпартиен, да започне да уважава институциите, а не с преждевременните си и неадекватни оценки да взривява и разделя обществото.

158

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелнелиев, който театрално възбуден заяви, че меко казано се възпротивявал на идеята Боян Чуков да оглави Съвета по сигурността, защото някога си работел като изпълнителен директор на Лев Инс. Нямаме спомен Росен Плевнелиев да е реагирал така например, когато Митко Каратиста влезе в ЧЕЗ в правителството на Борисов, или за някоя от стотиците калинки на ГЕРБ.

157

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата вади на светло и простъпките на КОМСОМОЛСКИЯ суперактивист и сегашен суперолигарх, и, разбира се, бившето другарче плаче ли плаче

156

Анонимен

преди 10 години

Абе защо нямам спомен Плевнелиев да се е възмутил навремето, когато Цветанов чете от трибуната онези безумия за лекарите и омаскари хората за цял живот? А това, че очаквал нови компромати по совй адрес - той най-добре си знае какви ги е забъркал и още колко скелети има в гардероба.

155

Доков

преди 10 години

ЕДИН СВЯСЕН ПОЛИТИК ИМАМЕ И *** ОТ БСП СЕ СТАРАЯТ ДА ГО УНИЩОЖАТ!ТАКА Е ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ-ЩОМ НЕ СИ С НАС,ЗНАЧИ СИ ВРАГ!

154

Анонимен

преди 10 години

Що бе, това тефтерче е огледалото на всички кадри на ГЕРБ, вкл. и измисления и кух президент, кво се сърдиш? Такива сте, калинки и ***. Можеха и въпросния Филип Златанов да издигнат за президент и послушната *** щеше да го избере. А сега че някойа вдигнал завесата - рев, рев...

153

Ая

преди 10 години

Ама Плевня, ама кой го брига за твоя глас бе, подлого герберастка?! Гледай си там офшорките и не ни занимавай със себе си!