250

Анонимен

преди 10 години

Абе май при ГЕРБ си беше по-добре. Поне министрите и депутатите не бяха с турски имена.

249

VAL123

преди 10 години

Това че си черен и че си ***, не е толкова важно. Другото е важно, че си престъпет тип и трябва да си в затвора. Но ти не си виновен. Виновни са онези където дърпат конците на *** Орешарски. Станишев е мъртвец, но все още не го е усетил. Наглостта на Доган и Местан, няма край. Правят на ментори. Могат да бъдат признати за такива само от необразованите български граждани с турски произход. Но и на това му идва краят. Доста младотурци виждат и друг път и на това му идва краят.

248

нина

преди 10 години

До емигрант--грешка, вземи си думите назад, ти като си умник защо неостана тук и да се бориш за правата си ,така е лесно , каквото ти влезе на ум ,драскаме я се прибери

247

до 280

преди 10 години

Персиане, ходи се дупи на цинагите и клякай на колене пред турците,*** такъв.Какво си тръгнал за Герб да говориш като сега други те управляват? Все герб са Ви виновни за всичко.....

246

Животновъд

преди 10 години

До persianЕй ***, *** да се прегледаш. Май всяка вечер сънуваш пожарникари на бял кон, червена ***

245

НЕемигрант

преди 10 години

До емигрант"Вашата". Прощавай г-н Емигрант, а коя е твоята? Аз пък плюя на хора като Вас, гъзолъжещи мишчици, от които се стича помия по форумите "Вие там, ние тука". Като си много кадърен и можеш да "оправяш територии" що си си бил камшика. Хайде донеси си своето "ноу-хау" да оправиш нещата. Ко не можеш, стой си там, гледай си в кофата с помия и не я изливай насам. Аман от емигранти-всезнайковци.

244

Анонимен

преди 10 години

Кво ? Не !

243

емигрант

преди 10 години

До devil..чудя се как да отговоря на такива *** като тебе..ама се сещам че тези от площада много скоро ще ти отговорят..

242

без име

преди 10 години

А този *** е доказателство ,че в политиката в България само ние обикновените хора се дърлим кой от коя партия е .Тези в парламента ни се подиграват и не им пука.Важно е да върви далаверата!

241

Петьо-Евреи

преди 10 години

Е това вече е прекаленно ОТСТАВКА

240

Богдан

преди 10 години

Скоро се задава бум на кражби в НС - като започнат да го посещават "консултантите" на новия депутат,гледайте как ще пропищят от тях,кеф!!

239

The Devil

преди 10 години

До емигрантШшшшт ! Мий чиниите да не останеш и без това си препитание. И си спести измислиците за това как си заминал с безбрежни познания, специална покана от правителството на държавата, в която си и подобни. Умря *** дето ви вярваше, заблудени и безродни емигрантчета. Гледай си новия дом и не се меси в родината ни, попикано дърво без корен такова !

238

до арабина

преди 10 години

нашия хан се казва Пресиан, а Персиан. ***.и това го знаем без да гледаме у Гуглито. ***

237

Витоша

преди 10 години

Като закъсаш нещо зад граница, да не търсиш помощ от България, емигранте. Че познавам много нахакани хора, които се мислеха за много извисени, говореха като теб за българите в трето лице, все едно си от Марс, ама като видяха, че и в чужбина не ти подаряват пари и там също имат проблеми, почнаха да искат подкрепа от българските си роднини и приятели.Като си толко горд, че си емигрант, кво се интересуваш въобще от нашите проблеми, мий си чиниите и учи език, какво даваш съвети оттам.

236

мики спилейн

преди 10 години

Браво, г-н Местан! Успешно яхнахте ***. След 20 г. заедно с тях успешно ще управлявате българите на тази територия. За протокола - не съм от атака, нито от НФСБ.

235

Анонимен

преди 10 години

До емигрантЗащо обиждаш хората?Защо твоите родители не излязат ,или каквито роднини имаш тук - не излязат по митингите?Защото тука останаха повечето пенсионери които не знаят на кой свят живеят и живота им се заключава в това да са добре нахранени.Когато накараш такива хора да протестира , ела и ми се обади!Така от разстояние е много лесно,бате!

234

сали

преди 10 години

Ко? не! Тя жена ми имаше частно енерго, аз не!

233

сара

преди 10 години

Горкичкият, иска да ни изкара расисти. За нас е все едно дали си черен, жълт или червен. Важното е, че си престъпник и си в парламента. Ей това е недопустимо!

232

една българка

преди 10 години

ДО Г-Н САЛИ- ГОСПОДИНЕ ПЪРВО НАУЧЕТЕ *** НА ЧЕТМО И ПИСМО, СЛЕД ТОВА НА КУЛТУРА .НА РАБОТА И ПОВЕДЕНИЕ. САМО СИ НАПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ПРОВЕРИТЕ КОЛКО *** СА С РЕШЕНИЕ НА ТЕЛК И САМ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ТОВА , КОЕТО ВИ ПИША. ТЕ СЕ ТУРЧЕЯТ , НО НЕ СА РАБОТНИ КАТО ТУРЦИТЕ. КАТО СА ТАКИВА, ЗАЩО НЕ ГИ ИСКАТ В ТУРЦИЯ? КОЙ Е ЛУД ДА ГИ ВЗЕМЕ, ЧЕ И ДА ГИ ХРАНИ И ИЗДЪРЖА- ЗА ТОК, ВОДА

231

емигрант

преди 10 години

Дано до 5 години само такива управници да имате.явно нищо човешко не е останало в българите. И никой не иска и да разбере че зад всичко това се крие присмех и подигравка с най висшите ценности.едни хора ви показват нагледно колко сте жалки и вие го приемате със *** коментари..герб-бсп-атака кунева..те ви се подиграват назначавайки шутове и клоуни..показвайки на европа колко не струвате..това е игра за изваждането на българия от ЕС..