21

Анонимен

преди 10 години

дано ви разпорят задниците в затвора *** мръсни

20

анонимен

преди 10 години

толкова народ се бие и изведнъж само два виновни останалите невинния всички вътре в затвора вместо да учат тръгнали да се бият по нощите и токакъв бой писна ми от тези дискотеки

19

Анонимен

преди 10 години

Ае и на 180 години да ги осъдят и на смърт да ги осъдят - човека няма да го върнат. Американците имат една приказка - по-добре 12 да ме съдят, отколкото 6 да ме носят. Това момче Стоян Балтов ако имаше оръжие, да *** застреля, сега щеше да е жив, и да се занимава 10 години да доказва, че е било самозащита, пък даже и да го осъдят... щеше да е жив. А тия ***.. ще полежат, ще полежат и след 5 години са на свобода.

18

Justice

преди 10 години

Ето пичове гледайте и се учете какво правят по другите "нецивилизовани" държави с убийците и изнасилвачи - theync/murder/two-men-are-pummeled-to-death-by-crazy-mob.htm Съдът на тълпата!!!Кога питам и тук ще стане така?

17

Анонимен

преди 10 години

Охааааааа ,свежи Д-та , добре ще ни дойдат , ще има яко пецкане :)

16

Анонимен

преди 10 години

То така си измиват ръцете и съдиите - ясно е, че се протака още, докато минат всичките обжалвания. Това си е умишлено убийство и наистина трябва да е максималното възможно - доживотен. Между другото изпробват нови лекарства върху гризачи и какви ли не там други твари. Да ги изпроват с такива като тези... Не е хуманно, ама те така или иначе не разбират какво е това.

15

Истината

преди 10 години

Пак има делене на наши и ваши... Дано полицаи, прокурори, съдии да бъдат сполетени от същото като Балтов, за да видим тогава с такъв аршин ли ще мерят! Не ги кълна, но не мисля че имаме правосъдна система, а шайка самозабравили се рекетьори.

14

Анонимен

преди 10 години

Не сте прави за смъртната присъда. Затвор близо 20 години е много по - голямо наказание и то в началото на съзнателния ти живот. Заслужават повече години разбира се.

13

ииаа

преди 10 години

Мамка ви съдии магистрати и *** пожелавам да се случи същото на вашите деца

12

Истината

преди 10 години

това е от статия в интернет:"Вили Георгиев е племенник на бивш полицейски служител в Благоевград, родителите му се занимават с бизнес. С година по-възрастният Александър Данаилов пък е регистриран за хулигански прояви и има административно наказание от СРС за дребно хулиганство. Въпреки че има двама обвинени за смъртта на Стоян, първоначално в ареста остава само студентът по икономика от Благоевград Вили Георгиев. Според свидетелските показания той ритал зверски момчето в главата,"

11

stoneg

преди 10 години

Немога да разбера аз нормални хора ок бият се еми натупай го там счупи му носа остави го на земята за лежи 1,2 мин и си тръгни кво го бият до смърт на всеки се е случвало както и на мен да бия някого и мен да ме бият ама те се убиват все едно са смъртни врагове лелелелле

10

!

преди 10 години

Очакваме новина с окончателни присъди...тези които може да се обжалват ги знаем вече какво става с тях!

9

Анонимен

преди 10 години

TIPICHNI DOLNI PODUENSKI GOVEDA! NA VBESILO!!

8

Анонимен

преди 10 години

Трябва да благодарят на ЕС че е забранил смърната присъда понеже безспорно я заслужават и двамата *** на снимката. Всяка гад на улицата която бие и малтретира трябва да бъде осъдена.

7

Анонимен

преди 10 години

Отнемаш живот умишлено, отнемат ти живота... справедливо..

6

Анонимен

преди 10 години

Тия ще са много вървежни в затвора 100%. Въпроса е на кого ще станат жена, ще има конкуренция сигурен съм. Бедната им е фантазията какво ги чака тези насилници. Много се радвам за тях. Така трябва да постъпват със всички побойници и всякакви такива банди от по 3-4 души които малтретират нормалните хора. Както се вижда, от побой може и да се умре, законите трябва да са брутални срещу това. Ние имаме нужда от нови затвори за такива като тези типове, сегашните са пълни.

5

Таня

преди 10 години

Ало-о-о, съдиите, убили са Човек брутално и жестоко, какви са тези 18 години затвор!!!!Наложително е до живот, без право на обжалване, щом няма смъртно наказание в България. Ако бяха в Америка, щяха да са на електрическия стол. Не съм фенка на Америка, ама поне имат нормално правосъдие при убийство. Дано си го получат в затвора...... Убийци мръсни...

4

Анонимен

преди 10 години

*** дето протестират да отидат пред Темида да се виид как така хора убили някого са на свобода лично познавам двама както и в този случай след 5г са на свобода бъдете сигурни .Ще има обжалване ,добро поведение с присъди от 12г излизат след 3,5 г Промиват мозъците на хората да протестират ,а всичко тръгва от това ,че има безнаказаност в тази страна

3

spas

преди 10 години

Na takiva i roditelite za po nekoq godina v zatvora malko im e bolkuciiii mrasni

2

гост5

преди 10 години

Дано ги скесват от е...не в затвора.