202

Мери

преди 10 години

Прок.Сарафов беше така добър да раздаде на журналистите копия от страници на ПРОСЛОВУТОТО ТЕФТЕРЧЕ И МЕДИИТЕ ВЕЧЕ гърмят!!! Г-н гл.прокурор, г-да прокурори от СГП и Главната прокуратура, г-н Сарафов, та вие сте направо герои! Голяма благодарност , момчета, голяма работа на БСП, ДПС и Атака навреме сторихте! Хвала ви, аферим, ашколсун! А от Сидеров специално имате едно голямо МАШАЛЛА!

201

Анонимен

преди 10 години

МИРИШЕ МИ НА КОСТИНБРОД - 2. МНОГО ШУМ, ПЛЮЕНЕ ПО ВРАГА ГЕРБ, А НАКРАЯ КЬОРФИШЕК. ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА СЕ ЯВЯВА КАТО ЧЕТВЪРТИ КОЯЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!

200

гошко

преди 10 години

Имам чувството,че този филм вече съм го гледал, както казват французите: "дежа вю"! Поразително ми прилича на речта на Н.Бареков на 11 май - деня за размисъл - пред сградата на Мултипринт - Костинброд, последвалите светкавични реакции на медите и словата на лидерите на партиите БСП, ДПС, Атака още същия ден . Не бих желал да си спомням как завърши цялата тази дандания.

199

ехеее.......

преди 10 години

всичко това ще се окаже плитка комунистическа интрига-е те такива неща вдъхновяват червените ***...

198

Shop

преди 10 години

Ами хубосника може да си пише всякакви бележници. Може и да запише когото си иска вътре. От това какво следва? Някой нещо си е написал, жив и здрав... Дайте сега записите.

197

Каква стана

преди 10 години

тя. , а как я мислехме.Видяхте ли, братя българи, какви хора са ни управлявали под мъдрото ръководство на Б.Б и Цв.Цв. , колко важни и недосегаеми ,нагли бяха и са и продължават. За това ли протестирате да се върнат отново във властта?

196

лол

преди 10 години

Че това е организирано от БСП/ДПС -- ясно. Че е вярно -- пак е ясно... Това е просто сблъсък между 2 мафии. Протестиращите трябва да си направят организация, не сме готови още за пряка демокрация :/

195

Анонимен

преди 10 години

За всички любители на конспирациите и ДС Хубосника потвърди че бележника е негов и той си го е писал така че издишате ;)))Внимавайте де измислете нещо друго то само с Винету не става требва и акъл :)))

194

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха, пак ли ДС ви е виновна бе болни шизофреници. ДС ли даде ЕРП-тата на европейците, ДС ли даде златото на американците, ДС ли съсипа оръжейната промишленост като даде пазарите на американците. Вие сте болни мозъци живеещи в студената война. Сега сме 2013 г.ПП: ДС беше служба приближена на Русия, а не на Америка и ЕС. Оказва се обаче всичко днес е в ръцете именно на ЕС и Щатите. Резултата е налице.

193

Анонимен

преди 10 години

осъзнавате ли как се превръщате в ***? за толкова *** ли смятате читателите си?

192

ББ ЦЦ ИФ

преди 10 години

Бойко е с голямо его-не приема,че може да е втори.От там идват бедите.На запад приемат за нормално да печелиш и да губиш,но конгретчулейшъна не може.А протестиращите не били представени в парламента-защо не гласувахте бе.Във Варна гласуваха още по-малко и още повече са "непредставени"-защо не стачкувате и срещу новия кмет-или няма кой да ви организира

191

Анонимен

преди 10 години

Колко плати доган за тази информация? В прокуратурата само престъпници ли са останали?

190

PD

преди 10 години

Прокуратурата отново се занимава с медийни внушения и празно говорене. Това е едно тефтерче, а пълното осветляване на хората и схемите, и най вече за паричните потоци се мъчи. Хвърлят едно тефтерче и оставят публиката да създава слухове, според емоциите си. А рационализма на справедливостта и последващите действия за налагане на закона няма да се случат. Щото всички са в играта. Интересно дали когато всички на които ни се повръща от тази мафия напуснем държавата ще се усетят че вече няма публика

189

ББ ЦЦ ИФ

преди 10 години

Бойко е като царя-човек партия.Такава ще е и съдбата на герб-като на ндсв.Но толкова неграмотен като Винету матрияла е лошне сме имали-и въпреки всичко го допуснахме.Ипак си го искаме-е прав е поне ,че матрияла е лош.И Сугарев явно него го е харесвал щом тогава не гладува.

188

Прокурор

преди 10 години

Прокуратурата е една стара, но всеотдайна к*рва на червените. Къде го прави за пари, къде от чист к*рварлък..

187

Absolutism

преди 10 години

те СРС-та, тефтери от БКП скоро и медиуми ще изкарат

186

Fotev

преди 10 години

Тефтерът, показан днес от Прокуратурата е огледален образ на ГЕРБ гражданите, които са за европейско развитие на България, основен организатор на протестите срещу правителството на Орешарски.

185

Анонимен

преди 10 години

Поредният проект на ДС за компроментиране на неудобните. Сега мишената е президента задето плямпа за предсрочни избори. Как тоя не са го арестували преди месец или седмица ами точно сега. И от цялото тефтерче прокуратурата прочете точно абзаца който се отнася до Плевналиев. Айде бе -няма такива случайности! Зависимата прокуратурата е главната маша на "другия начин за вземане на властта" с който заплашваше Станишев. Който владее прокуратурата владее държавата. А прокуратурата винаги е била на БСП

184

Dara

преди 10 години

Истината рано или късно излиза наяве. А дано, Прокуратурата този път стигне докрай и И.Ф., заедно с нейната банда, бъдат пратени там където им е мястото.

183

Софи

преди 10 години

Има един много готин филм " Да разлаем кучетата" (Wag the Dog")" с Робърт ДеНиро и Дъстин Хофман, в който се разказва за една такава работа........ много готин филм!!!