54

Анонимният

преди 10 години

След Президент - комунист, Цар - министър-председател и пожарникар-премиер, България се е запътила към нов парадокс - протестиращи с рум-сървиз.

53

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Анонимният, опитахте се да кажете нещо, ама грам не Ви се получи.

52

Анонимният

преди 10 години

До Kaleko AlekoЯ не умувай, а скокни да хапнеш една топла Герберска баничка, че утре ще хапнеш яко македонската наденица

51

Анонимният

преди 10 години

До ... 72Добре че беше Тиквата последните 90г да работи съвестно, та да построи България....ххахаах. *** гербер, досега кой работи и строи тази държава, та да има Боко какво да краде?

50

...

преди 10 години

Знаете ли защо тук преобладават коментарите на фашисти и комунисти - ами защото са безделници и некадърници. Нищо не работят, само се оплакват колко е лошо положението в България. По това време обикновените хора са на работа.

49

Пешо

преди 10 години

ами някои се продават за 1 куфар пари , а други за 30лв. - кой както се оцени

48

Kaleko Aleko

преди 10 години

Кутевци направо са изперкали от злоба. Какво стана, господа, да не свърших на г-н Кутев парите?

47

Анонимен

преди 10 години

Нямам нерви да чета коментарите - от диагонален поглед се вижда, че платените форумци на БСП+ДПС+Атака са активизирани максимално ! Сега става ясно защо не им достига един милиард - нали с нещо трябва да ги мотивират !...Пък и тук не им трябват бели листове да си крият алчните и безродни физиономии !

46

виктор

преди 10 години

Една баничка занесете и на Ани Цолова защото и тя обърна палачинката. От задаващата неудобни въпроси за управлението на Герб, сега Ани се е превърнала в говорител на протестиращите. Всяка сутрин с плам и мощ громи правителството и всички които го защитават. Ани няма по подходяща от тебе за картината на френския художник. Много ще ти отива в едната ръка с мускет, а в другата знамето.

45

Kaleko Aleko

преди 10 години

А вие създавате, г-н Памукчиев, армия от пролетарии, селяни без земя, работници на една гола надница това не е народ. А ратаят си остава ратай по дух, ратай по помисли, ратай по възпитание. Той възпитава още по-низки ратаи. Степента на падението ви, господин Памукчиев, ще бъде голяма, много голяма, но аз не мога да я видя.Атанас Буров за комунистическия строй... БСП явно следва тази линия и до днес.

44

Der

преди 10 години

Ранътъ прай борбътъ ...Чудно ми е докога ГЕРБ ще успее да поддържа имитацията на протест, защото явно хората вече не им се вързват толкова лесно и прибягват до разни стимули като кафе и банички. Зимата и аз протестирах, но сега протестът е безсмислен, в смисъл едни избори нищо няма да променят, освен да си върнем ГЕРБ, което е още по-лош вариант. То реално друг освен ГЕРБ не иска нови избори.

43

Анонимен

преди 10 години

До 58: Tи явно си някакъв луд. Искаш да изгониш нормалните и да оставиш в България лудите като теб. О.К. разбрахме че сте много - над 170 000, но това не ви прави нормални.

42

Kaleko Aleko

преди 10 години

Демон пак е застъпил на смяна и следва "правилната партийна линия". Явно Кутев го е посритал да е по-активен.

41

Анонимен

преди 10 години

Хапвайте боковите банички и млека после да имате сили да затваряте "Цариградско" ,за да тропкате хорца и правите мексиканска вълна!!!Сега психарът Сугарев ви гледа си хапвате сладко по една от телевизиите: Б-Бойко тв,Нова Бойкова телевизия, Канал Бойко 1 или Канал Бойко 3, и рони сълзи

40

Анонимен

преди 10 години

Ало, червените другарки и другари ...дето толкова се ядосвате, че младите протестират ... Съвсем скоро тези млади ще напуснат България и протести няма да има, ако ще да възстановите член първи от конституцията ... ще останат само *** И Турците, който няма да протестират само ще влизат по къщите ви и ще ви лекуват.

39

уса

преди 10 години

Да сте видяли роми да протестират ?!? Социалната политика е точно това стадото да се води и да е мирно и тихо при електората на /дпс+бсп/ Лудия дава цвят на картинката :)

38

Бочо Банкянина

преди 10 години

Протестирайте до дупка и след новите избори аз и Сергей ще ви е... мамата докрай!

37

Koki

преди 10 години

До Логика за нормални!Че какво ни е - всеки ден ни хранят- дт днес и сутрин. Като сме си безработни, а и не желаем да работим, защо да не си играем на протестиращи?

36

Бате Бойко

преди 10 години

Не ги залъгвай с банички. Я удари ножа на едно агне, пък ако не ти се свиди, може и на теле.Изтъняха хората от глад бе, много фини станаха ама коремите им къркорят.Тъй, тъй бате Бойко фърли нещо на скарата.Тогавва ще видиш що е протест.Не бъди скръндза.

35

аз

преди 10 години

КАКТО ЧЕТА ПО НАДОЛУ,ВИЖДАМ МНЕНИЕТО МИ ИЗПИСАНО ОТ МНОГО ХОРА! ТОВА СА ДОЛНИ МУТРЕНСКИ НОМЕРА ДА СЕ ДОКОПАТ ОТНОВО ДО ВЛАСТТА НАГЛИТЕ ГЕРБАДЖИИ-ЦВЕТКО И ББ,ДОРИ НЕ СИ ПРАВЯ ТРУД ДА ИМ ИЗПИСВАМ ИМЕНАТА!ОТ НЯКОЛКО ДНИ ВИ ПИША КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ-ТОВА СА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ,КОИТО ЦЕЛЯТ ОСВЕН НОВИ ИЗБОРИ И ВРЪЩАНЕТО НА ББ НА ЧЕРЕН КОН,ОХ ГОРКИЯ КЪДЕ ЛИ СЕ Е СКРИЛ?СЕГА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ,НО УСПЯ ДА ВСЕЛИ ХАОС В ЦЯЛЯТА ДЪРЖАВА!ЦАЦАРОВ-ДЕЙСТВАЙ!!!!!!!