62

2013

преди 10 години

До протестиращите- Като свалите това правителство, кое очаквате да дойде, има ли нови лидери, има ли нови партии? Ако всички вие сте за Герб и чакате да грабне отново властта, трябва да ви разочаровам- на евентуални сегашни избори и двете партии ще имат много по-малко поддръжници. И какво става, отново в задънена улица. Протестиращите вие не сте целия български народ, не докато не изразите конкретни искания, които наистина да доведатнякакви резултати.

61

trendi

преди 10 години

Докато залъгва бабичките и дядовците с намалението на тока за населението с 5%, което ще облекчи сметките им с от 1.50 лева през лятото до максимум 5 лева през зимата кабинетът Орешарски крие, че от това ще последва шокиращ скок в цените на всички стоки и услуги!Това е и измамата от страна на премиера и на правителството.Мълчи се, че жалките 5 процента намаление на тока ще бъдат последвани от голям, шоков скок в цените на всичко включително и на храните!Защото, за да бъде облекчено населението, ще бъде ударен бизнесът.Ще бъдат ударени производителите.

60

хм

преди 10 години

а Бойко Борисов да спечели президентски избори след няколко години.Какво?!?!?

59

Анонимен

преди 10 години

На протестите не виждам никой да се оплаква от факта, че се оказа, че сме по-евтини и от дълбоките далечни азиятси, че и от половината африканци.Какъв е проблема, кажете го, предложете решения и ги изискайте в програмата на едно бъдещо управление.Какво само лигавите '' промени в изборния кодекс'' и други глупости...

58

joro

преди 10 години

До NNТе и тези които останаха вън от далаверата (парламента) имат изгода от това.И го правят въпреки интересите на народа, целта им е те да се облагодетелстват ане да помогнат на хората.А разликата между ГЕРБ и останалите е в това че първите могат да плащат за протести докато останалите само лаят по телевизиите.

57

Zzz

преди 10 години

Да и ако има избори пак ще е същата помия

56

пълно отчаяние

преди 10 години

Само искам да попитам т.нар. подкрепящи т.нар. правителство - Хора, вие наистина ли искате доказани престъпници на високи държавни постове? Наистина ли сте съгласни 1/4 областни управители да са от ДПС? Това никога не е било! Наистина ли искате бат Сали от Самоков за законотворец в НС? Наистина ли искате раздаване на помощи за *** и теглене на заем, който българите ще плащаме? Наистина ли за 5 лв. по-нисък ток сте склонни да затворите очи и уши за всичко това?Да загробите децата си в заеми?

55

Пасам

преди 10 години

Трябва да сме много глупави, ако чакаме Мая Манолова и Антон Кутев да измислят нов и по-справедлив Избирателен кодекс! :)Иначе пропагандната машина на мафията в БГ работи с пълна сила!Непрекъснато облъчват хората с разни дебилни 'доводи'!Любим ми е: "айде да свършим най-спешните и наложителни неща до следв. година па тогава хем да спестим пари ще направим избори!" :)Какво толкова спешно има да свършите освен да крадете бе, ***!Закони ли няма или какво?!

54

Todor

преди 10 години

Na 18 shte vidim dali e glupost ... vsichki v boina gotovnost pred narodnoto sabranie !

53

mind twist

преди 10 години

Манипулират сега за нов вот догодина, за да може Сергей да се кандидатира за шев на европейската комисия. Убеден съм че ако затихнат протестите, ще ни използва в негова ползва, все едно че сме протестирали против ГЕРБ а той се справил съ ситуациата, помияра.

52

toy

преди 10 години

Господин Павлов - Протестиращите част от какво са? Не са ли от обществото? и кои са тези, които не искат правителството да падне? - шепа комунистически олигарси, живели цял живот на гърба на българина!

51

хах

преди 10 години

Е*ах ги в анализаторите...

50

NN

преди 10 години

Герб плащат на хората,за да ходят на протести,не значе,чуе всеки ,който ходи взима пари,но абсолютно е сигурно,че герб плащат ,хората,които лично познавам взимат по 30 лв. на протест

49

Безпристрастен

преди 10 години

Според мен както някой спомена , трябва да дадем втори шанс на Боко Тиквата. Него поне лесно можем да го свалим пак от власт, ако нещо се издъни. Сега за тези трябва да извадим 100000 души и да избушим парламента както през 97-***.

48

Атакист

преди 10 години

до 62Работят, приятелю, работят. Това че ти не си запознат, не значи че са отсвирили парламента като Тиквата.

47

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, едно смислено заглавие!!!

46

член на Политбюро

преди 10 години

Нашите специялни агенти не успяха да открият къде герп раздават парите на протестиращите, затова сега се търсят платени доброволци за да спретнем една провокацийка. (Да живее другаря Сталин и другаря Хитлер, както и господата от ЦРУ, мосад а и аркадашите от хамаз задето ни научиха как се правят тези неща) . Мпля който проявява интерес да се яви на Позитано за инструкции.

45

удри

преди 10 години

до 52....Трябваше да се даде втори шанс на ГЕРБ с гражданско наблюдение а не Шести на БСП зад кулисно с ДПС

44

Анонимен

преди 10 години

Ние протестираме за достойнство, не за минимална работна заплата и намаление на тока с пет процента. Никой не трябва да се подиграва с народа. Отидете на протестите. Като се върнете си направете по една шопска, извадете по една домашна сливова или гроздова, седнете под асмалъка с жената и .......НАЗДРАВЕ приятели. Който няма асмалък може и на балкона

43

Пасам

преди 10 години

Отново скроиха шапката на хората! :)Или както казва Орешарски... 'да ги размотаваме до април-май' .. пък после ще видим.А 'спешните' неща за вършена са ясни: далавери, залагане на мини в икономиката, които да гръмнат до 2-3 години.Примерно, цървените гадове НЕ предлагат намаление на тока от дела на далаверите с ВЕИ и ТЕЦ овете, а чрез отчисленията за технол. обновление. И когато започнат ядовете след няколко години ще крещят: нали ви казвахме -трябваше да строим АЕЦ Белене