82

владетеля

преди 10 години

И АЗ ПОДКРЕПЯМ КАБИНЕТА "ОРЕШАРСКИ" И ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ.

81

АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

преди 10 години

Този дядо дори не си е прочел плаката който държи,защото не си е сложил очилата

80

АЗЗЗ

преди 10 години

Това ли е бъдещето на това правителство .....

79

ЧОЧО САМ

преди 10 години

До BGДано никога да не ги стигнеш тези 65 г.

78

dodger

преди 10 години

на такова правителство вече беше даван шанс. И то не един път, а два пъти.

77

мики спилейн

преди 10 години

Много са им спретнати плакатчетата.

76

BG

преди 10 години

Според мен основните промени в изборния кодекс за да се оправи държавата са:1. Всички над 65 г да нямат право на глас - не може хора които не си спомнят какво са яли сутринта да определят кой ще управлява държавата. 2. Задължителен образователен ценз - основното и средно образование в страната са безплатни - имаш диплома за средно - гласуваш3. Чисто досие

75

чичо

преди 10 години

наивни дъртаци времето, което беше преди 25 години няма да се върне с тези гладни кучета .на тях им пука само за техните близки ;) .не бъдете прости

74

баце

преди 10 години

До :)защо точно танк и то съветски ,като те са една черга балъци! *** не ми трий коментарите ,че ще те хване т...р неизлечим!

73

Рудолф Хес

преди 10 години

Докато тия дъртаци, които са със единия крак в гроба. Защитават гнусните си червени мафиотски босове. Внуците им си стягат багажа. Нима си мислят, че когато всички нормални се изнесат пенсиите им, ще се плащат от *** данъци? Изкуфяла история.

72

Pushkata

преди 10 години

Занесете им лекарства, за да изкарат до следващите избори, а после, каквото стане....:))

71

Ха-ха

преди 10 години

Не ни занимавайте с фалшивите подписи а каже за един фургон пенсионери събраха ли се на протеста !:)))) Тях лесно ще ги преброите ако знаете числата до 50 ! :))))

70

Сергей

преди 10 години

Вие сте група ,***...който опозоряват нацията !

69

Анонимен

преди 10 години

До stonegПрав си те не знаят как да си включат телефона. Но те помнят времената когато в България нямаше безработица, нямаше и битова престъпност както и мутри, обръчи от фирми и хора който не са си получавали с месеци заплатите а техните шефове да се ширят в разкош.

68

Анонимен

преди 10 години

И тук ли плащат за участие.По малоброен трябва да е по-добре платен и без изисквания за други екстри,само с вписвания в книгата за присъствия т. е.две,е това ако се разбере от коя книга по добре се получава.

67

очите ми горят

преди 10 години

Мозъците на тези хора са напълно мухлясали, щом искат да дадат доверие на това правителство. Същите хора унищожаваха България в продължение на 50-те години безусловно съветско поклонничество, и след това през следващите 20 г. на "преход", измислен и дирижиран от самите тях. Ако гледате клипчето с тях в YouTube, ще се отвратите напълно от този "контрапротест". Начинът им на обличане и "стилът" им на говорене говори за това какво имат в напращелите от слънцето им тикви.

66

иван

преди 10 години

Приберете ги-жегите ще ги уморят!

65

Да бе...

преди 10 години

Да бе то са и едни протестиращи като от комиксите.2/3 от протестиращите са хора на преклонна възраст които са си от традиционния електорат на БСП,а тези които са по-млади звучат доста актьорски.Съгласен съм че не всички са против правителството,но съм убеден,че тези които са против него са много повече от това което излиза като данни.С една дума ОСТАВКА!!!

64

123

преди 10 години

Защо обръщате внимание на 5-6 пенсионери???

63

do #65

преди 10 години

Мога само да ти обясня,че някои хора са си осигурили спокойно жилище и лек автомобил без да са "пяли" за колегите си!