32

бг

преди 10 години

проблема е 4е комунистите без кръв няма да сдадат власта а знаят 4е това е краха на крадливото им управление на боико е виновен 4е когато можеше не ги вкара в затвора и да му целувам ръка а сега се крие като мишок и 4ака пак некои друг да му свърши мръсната работа но нема да стане без революция а не с театро

31

...

преди 10 години

'дотогава няма шанс'Това е ясно, обаче кой е виновен и как стигнахме дотук.Народът НЕ иска да узнае истината за комунистическото си минило и за прехода и да се научи как да различава истината от лъжите на комунистите и национал-комунистическата просъветска пропаганда.По принцип комунистите никога не подават информация току-така. Непрекъснато събират някакви информации и ги крият по папки 'държавна тайна'. Подава се само част от информацията и само тази която и когато ги устройва, и нищо друго

30

oops

преди 10 години

Do 35Ami te zatui v Montana sa s takav standart: 6toto podkrepiat komunisti.

29

хех:)

преди 10 години

До Ludда-сменят яко-няма как...тия които сменят са симпатизантите на ГЕРБ. Ако не ги сменят ония дали няма да ги саботират???

28

хех:)

преди 10 години

значи, нека се обединят българите от Лондон(примерно) с тия от София, обаче тия от Монтана, които подкрепят правителството не са важни:)

27

тупуза

преди 10 години

Абе тук верно коментират много ***.Марш пред НДК безмозъчни амеби.

26

Анонимен

преди 10 години

нещо пуйката сидеров спря да кряка и куткудяка, след като разбра, че депутатския имунитет не е това, което си мислеше че е и всеки редови полицай може да го арестува и прати в пандиза при ***!

25

Атакист

преди 10 години

Вижте под тази тема какво е протест....в Турция! Овце, гледайте какво значи протест.

24

Омерзен

преди 10 години

"Свободата не ще екзарх, иска Караджата." Любен КаравеловТези нагли, алчни и охранени за наша сметка *** няма да си отидат сами.

23

РАВНОСМЕТКА

преди 10 години

От 6.5 милиона население гласуват около 4 милиона. Останалите 2.5 милиона не гласуват, защото няма за кого. От метровите бюлетини за партийно гласуване като за парламентарно представителните партии гласуват максимум 1.8 милиона българи (с различно етносно самосъзнание и различно от БЪЛГАРИЯ постоянно местоживеене) Партията"мандатоносител" има ПО-МАЛКО от 1 милион поддръжници, и тя 'определя' съдбата на БЪЛГАРИЯ. Партията"мандатоносител" твърдо се УПРАВЛЯВА от 5-6 милионера. Ето какво става...

22

Анонимен

преди 10 години

До Peshonizer: Нещо умно написано,изключително много хора не харесват сегашното правителство,но сещайки се за предишното и заплахата да се върне отново,направо изпадат в паника...ако имаше алтернатива на сегашните,те отдавна да са в историята,но от трън та на глог-благодарско...никой не иска ново 4-годишно замразяване на държавата и самохвалебствени слова...вече 30-ти ден никой не може да каже КОИ да изберем на евентуални избори....до тогава няма шанс...

21

лумпени

преди 10 години

***

20

Атакист

преди 10 години

до 25Може да стане много лесно- хората трябва да се вдигнат на бунт, да има кръв и *** няма къде да ходят. Но нашият народ е отдавна заспал и страхлив. Само му дай да надува свирчици и да се разхожда като преяла овца по улиците на София.

19

Peshonizer

преди 10 години

Ех, какво голямо желание да се върне милиционера на власт :) Разберете - няма да стане. Единственото което крепи правителството и парламента е общият враг - Тиквич.

18

Атакист

преди 10 години

Кефят ме овцете как си внушават , че с разходчици по улиците и пиене на бира ще свалят ***.Няма такова изпростяло стадо!

17

lumpen

преди 10 години

protestirame tuka ama ne znaem za6to ..vajno e kaave da ima i djobni ..

16

Lud

преди 10 години

Скоро след като БСП взеха властта вече започнаха и смените в държавния апарат и администрация - чиновници, шефове на агенции, яко се набутват наши и ваши ! Представям си какво ще е в края на мандата ..... целия електорат на червените *** ще бъде на държавна служба !

15

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТА ЗА ПРОТЕСТА, DOBRO UTRO NA VSI4KI GNUSNI KOMUNISTI ZAPO4NALI RABOTNIA SI DEN. AKO NE BQHA PROTESTITE DOSEGA shopar peevski DA SE E NASTANIL COMFORTNO NA STOLA I DAE ZAPO4NAL MRAKOBESIATA SI. NIE BULGARITE OT CQL SVQT SE OBEDINIAVAME DA PODKREPIM GERB.

14

на следващите избори

преди 10 години

Овцете възпроизвеждат само овце. Овцете избират себеподобни овце. И тъй като овцете избират само овце, то и на следващите избори, ще бъдат избрани само овце!

13

Лю

преди 10 години

"Голямата цица разсейва е"ача!"Мао