35

Анонимен

преди 10 години

Едно от основните неща е, че АЛКОХОЛЪТ Е ТЕЖЪК НАРКОТИК! Това трябва да го знаят децата от малки. Вино и бира в малки - наистина малки количества, не са тежък наркотик, но ОСОБЕНО концентриран алкохол си е ТЕЖЪК НАРКОТИК според всички научни факти по целия свят. Всеки!!!, който определено пие концентрати и повече от малки количества вино и бира Е НАРКОМАН!... Да, точно така, ЦЯЛАТА долнопробна или не, пасмина, която се налива безотговорно с алкохол е НАРКОМАНСКА ПАСМИНА!

34

Таня

преди 10 години

Добре гледах по всички телевизии как никой от свиркащите на площада не даде път на линейката.Намесеха се по свестни хора за да я пропуснат.Но дали тя е била оборудвана?Защото е имало случаи - да не е за да се спаси човешки живот.Хора от площада - спрете накрая с вашите ***.Дайте конкретни предложения.И не забравяйте, че тези които Ви подстрекават - ще направят живота ви още по лош и ще е ад.

33

Анонимен

преди 10 години

Да се помолим за тази невинна малка душичка,която задължително трябва да живее!Бог да ти помага,заедно с нашите молитви,мило детенце! На мама повече кураж,знам че е тежко мила майчице,но има надежда и Всички се молим за твоето слънчеце!Молим се на господ да ти даде сили и търпение,вярвай за да ти помогне!

32

Анонимен

преди 10 години

Господ да даде сили на детето да се справи с тежкото състояние!!!!Не мога да разбера 2 тези, които се лансират манипулативно във връзка с този случай:1. Линейката била закъсняла, заради задържане от протестиращите?! Болницата Св. Анна се намира на 300 м от мястото на трагедията! Те само 1 линейка ли имат??!! И защо им е да минават през Орлов мост, като 4-ти км. е най-прекия път.2. Спукана гума предизвикала катастрофата????? Очевидно е, че бакшишът я е спукал връхлитайки върху банкета....

31

???

преди 10 години

Защо детето е закарано в болница Света Анна чак в 20:45, при обаждане до Бърза помощ в 20:25? Защо починалата жена е закарана в същата болница чак в 21:00 заедно с майката на детето?--Болница Света Анна е на 1-2 минути с кола от мястото на катастрофата ....

30

Жоро

преди 10 години

Баща съм на една друга 6-годишна Елена.Призовавам да изоставим коментарите за шофьора и за законите.Нека съсредоточим мислите си към детето и да му пожелаем бързо 100-процентно оздравяване.В моето съзнание хубавата Елена вече е здрава и играе с другите деца.

29

;kjd

преди 10 години

Боже, спаси я!

28

Slavi

преди 10 години

Ужасна трагедия!!!Нека всички се помолим за тази малка клета душичка да оцелее.Дано намери сили да се бори и живота не я напусне толкова млада и невинна.

27

Анонимен

преди 10 години

Вместо да си чешем езиците тук по-добре всеки, който има възможност да отиде и да постави по-една запалена свещ на спирката в паметна починалата жена и да се моли детето да се стабилизира и да оцелее.Нека свещите, които поставим днес на тази спирка да бъдат и в памет на всички загинали в ПТП, независимо дали по вина на шофьори или от нехайството на управляващите да осигурят нормални и обезопасени пътища.

26

Анонимен

преди 10 години

До takethisgutshotПриятелю, може да съм правил някое от изброените от теб по-долу нарушение, НО със сигурност не съм сядал пиян зад волана! Това не можеш да го сравняваш като да влезеш в забранена уличка......ама НИКАК не е за сравнение. Да караш автомобил под въздействие на алкохол, за мен си е чисто ПРЕДУМИШЛЕНО убийство, колкото и да не се нрави на някои това.

25

яна

преди 10 години

Моля се за теб слънчице!

24

гост

преди 10 години

До james1Това наистина ли го мислиш ?!

23

AZ

преди 10 години

ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ 20

22

бг майка

преди 10 години

Моля се да се пребори душичката невинна! Кураж на родителите!

21

Анонимен

преди 10 години

Дай му сили, Господи! Дано се пребори и мине през това изпитание без последици! Защото ще е още по-голяма трагедия, ако остане инвалид за цял живот! А за шофьора няма какво да коментирам. Тоя не заслужава да се нарича човек!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Ангели Господни горе в небесата,звезди пътеводни, бдете над децата.Крила разперете над рожбите ни мили.С любов ги дарете и дайте им сили.

19

Дуду

преди 10 години

Каквото и да кажем най-важно сега е това дете да Живее!!!Да се пребори, за което наистина всички хора трябва да се молим искренно, да забравим омразата и да помислим за майката и близките на малката Елена , за които живота в момента е спрял...

18

с.

преди 10 години

Бакшишите са най-гнусната и гадна *** на планетата!Бог да прости загиналото момиче!Дано даде сили и на това дете да оживее!Ако някой причини нещо такова на жена ми и дъщеря ми ще го удуша с голи ръце!

17

М

преди 10 години

За малката невинна душичка:"Твое наследие са нашите деца, Господи, защото Ти си наш небесен Отец. Затова усърдно Те молим, приеми ги под Твоята мощна закрила и ги пази духом и телом като Твое достояние. Дарувай им добро здраве, пази ги от болести и от всяка злополука, покрепи ги да растат незасегнати от изпитания, за да се радват на живота, който Ти даваш."

16

korki

преди 10 години

Дано момиченцето оздравее напълно.... А относно предвиденото от закона наказание - не е ли редно да бъде съден за всеки един пострадал - 10г за единия, 15 години за починалото момиче, 5 години за момчето с извадения далак и т.н. Да му се мамицата на тоя *** с 90 години присъда и да мре там... В Щатите ако се случи такова нещо само гледай...