114

Nobody

преди 10 години

До Одисей 1Я да споделиш с нас, тъпите селтици, кога по-точно Великите сили са се възмутили от зверствата при потушаването на Априлското въстание. Ама като официална позиция, а не като отделни пътеписи на случайно минаващи граждани. Ще съм благодарен също да споделиш как точно са спомогнали да не бъде опожарена София, докато са си изсипвали бомбите през 44-та. И накрая ще помоля за твоето мнение какво ще се случи с БГ посланика в Берлин, ако отърчи в DW да се жалва от политиката на Меркел.

113

megi 55

преди 10 години

Момче не се взимай толкова на сериозно!Нали знаеш,че си по член 64? И ако не си забелязъл цепнат ти е панталона отзад между двете "бузи"Не се навеждай толкова често или поне Сер-гейчо да ти купи нов!

112

Анонимен

преди 10 години

По този повод, посланикът на Франция каза на посланикът на Германия:"СИГОТУРА НАКУРА"

111

европейски=еврейски

преди 10 години

Като чета-106,102,109 и др.- Явно има има и някой-друг писател с мозък тук..все още...за сега

110

дърт комунист

преди 10 години

На Станишевото правителство май скоро ще му резнат квитанцията от Европата.

109

Анонимен

преди 10 години

*** е изнервен. Любовника му сърГей е родил син.

108

Анонимен

преди 10 години

БРАВО на младежа!!!Прецизен в изказа ,праща тези самозванци където им е мястото.Трябва да отиде и по-натам а именно да поиска ОТЗОВАВАНЕТО на такива измислени герои които демонстрират БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА намеса във вътрешните работи на СУВЕРАННА СТРАНА!!Да подкрепяш Боко-тиквата и ЦецУ-бандитУ си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

107

мама и тате

преди 10 години

*** е модерното име на ...уткин .то и момчето много "модерно" се изказва непрекъснато!

106

до 113

преди 10 години

Какво си видял ти от германия ве тъ*унгер, те ако нямаха файда нямаше да са у тоя съюз...или ти за будали ги имаш тези твои "мотори"! Н агърция са дали много, но на нас какво... аре пали си мотора и на село, аман от промити еврейски-европейски мозъци .... били му дали, еврей да дава :) ти нормален ли си ?

105

Сияна

преди 10 години

До ИвоАбе Иво, а с кое поведение ще ни искат някъде? Може би трябва да клякаме на всеки евробюрократ или какво? Айде малко да си мерят приказките тези така наречени посланици... А на мене Вигенин направо ми се издигна в очите!!!

104

эллл бэнди

преди 10 години

Вигенин давай увреме кандидатурата ни за Африканскияя съюз ,че от Европейския скоро ще ни изгонят.

103

европейски=еврейски

преди 10 години

Мразя комунистите до дъното на душата си, но реакцията на този недораслек е напълно адекватна! И аз не искам тези еврейски ****али от германия и франция дето си честитят като рожден ден, когато спят с жените си да ми дават наклон на ****! Като им пълнеше гушите и черните партийни каси оня банкянския пожарникар(като го знам къв пожарникар е да не ми се налага да ходя на лекар) нищо не казваха, само му се радваха на изцепките, ама сега кат секна контрабандата и рекета и парите към тях ореваха сичко

102

Сияна

преди 10 години

Абе, защо изобщо се вдигна толкова шум за тези посланици и онова което изприказваха не разбирам... Ако беше официална позиция намаше да го пускат през медиите! Това е пълно безумие да изказват лично мнение и да ангажират цялата държава снего! А за Вигенин - много дипломатично дори се е изказал, трябваше да бъде по-остър!

101

Nobody

преди 10 години

До ааЕй затова ще сме си вечно в киреча - щото сме склонни да разрешаваме на всеки, дето е временно на мода, да ни дава акъл. Вчера руснаци, днес ЕС, утре китайци.

100

Анонимен

преди 10 години

Абе Вагино,*** проста ако не е Германия ,която е мотора на ЕС, да си умрял от глад бе ***!

99

аа

преди 10 години

До Nobody - не сме руска губерния, а държава в Европайския съюз. Затова е едно европейски държави да ни дават акъл, друго - руски посланици. Мина времето, когато съветският посланик еше вицекрал на България!

98

Nobody

преди 10 години

Ако руския посланик се изреже като тея двамата, всичките тъдява евролизчета ще ореват махалата как не сме руска губерния, колко сме независими и как никой няма право да ни дава наклон на почвата. Ама сега, понеже са евронедоклати, юруш да си кълнем министъра.

97

Анонимен

преди 10 години

Лъжлив министър!Как може да твърди ,че Парламента и правителството водят диалог от първия ден? С какъв диалог тогава назначиха Пеевски?

96

Усмивката

преди 10 години

Вигенин е прав. Официалният език на посланиците е връчване на нота. Само тогава те могат да изразяват волята на правителството, което ги е пратило. Всичко останало е тяхно лично мнение, което могат да изказват на ухо или на пиянски сбирки, но нямат право официално да обявяват лично мнение. Айде стига ни тъпанарят Уорлик.

95

Shop

преди 10 години

Ем грозно, ем нахално, що е то? Социалист.