178

Анонимен

преди 10 години

Комунистическата олигархия,бандитските групировки,създадени по време на прехода,корупцията по високите етажи,политическата арогантност и незачитане на елементарните нужди на обществото НАПРАВИХА ДЪРЖАВАТА НИ НЕПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА ЖИВОТ.Може би това е целенасочено действие на ДПС,подпомогната от БСП и Атака,за да се осигури завладяването на страната от малцинственият етнос и изгонването на българите.ОЩЕ ЛИ ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ,КОИТО НЯМАТ РОД И РОДИНА,А СЕ КЛАНЯТ САМО НА ПАРТИЙНОТО ЗНАМЕ И .....

177

коментар

преди 10 години

Е,по скоро като Ц.Чачева на млади години.

176

Коко

преди 10 години

Кунева може да изплаши само някое дете,като нищо ще я помисли за Баба Яга.

175

seira

преди 10 години

До РениВ грешка си чадо мое!!!...

174

Рени

преди 10 години

До Одисей 1Защо да е *** ЕС? Много по- напред са в устройството на държавите и в социалната си политика,въпреки световната криза. Сравнение може да си позволи човек, който има трайни, директни впечатления и опит и живее в страна от ЕС, а ако сравнява собственото ниво с по-ниско такова и се примирява с положението,случаят е неспасяем!

173

seira

преди 10 години

'Ко стаа бе пичове??... Малии... "ГОЛЕМ МАЙТАП"

172

boicho.boichev.7

преди 10 години

тя търси власт с чужда окупация, защото никой българин не иска да гласува за нея!*** продажна гъска!

171

boicho.boichev.7

преди 10 години

От тъпия Европейски съюз нито сме видели хубаво, нито ще видим.Сърбия като не е в ЕС, да не са умрели?

170

boicho.boichev.7

преди 10 години

*** продажна!Ти затвори АЕц Козлодуй и продаде България!Тръгнала сега да ми дрънка за чудеса някакви- олигарси имало в България.Ами кой знай как саркози и Меркел се прегръщаха и целуваха с берлускони-той не е олигарх, така ли?

169

lelia_marche

преди 10 години

Бившата чиновничка явно се е сетила малко да говори и за ЕС и да сплаши населението, за да може да яхне протеста и да спечели гласове за нея си после, на едни нови избори. Едно време, като еврокомисар, обаче не беше така съвестна!

168

коса

преди 10 години

.........само една косачка да и дадът и глеи кво става........позор и срам за нам....

167

х

преди 10 години

Ха,ха,ха,ама те това искат бе,как него разбирате.БКП и ДПС, са продукт на руснаците,а и там командва олигархията и протестите са забранени, истински рай за нашите управляващи.

166

Иван

преди 10 години

Тази Кукувица, която подписа договорите за затваряне на 3-и и 4-и блок на АЕЦ Козлодуй моля да не се обажда. Дори европейски експерти потвърдиха, че тези блокове са можели да работят още поне 10-15 години, а направените на тях ремонти дори са надхвърляли изискванията.Знаете ли от колко пари лишиха държавата (тоест всички нас)? Май доста повече от това, което уж искаме да дадем за АЕЦ Белене.

165

752031

преди 10 години

До Гюро Михайлов първиАбе като ги копирате тия постове дето ви инструктират от партията, поне сменяйте по некоя реплика, че тоя пост го има под всяка новина абсолютно същия.

164

Емо

преди 10 години

Голяма работа!

163

Ранчев

преди 10 години

Кунева е права, колкото и да не се иска на някои

162

Страхил

преди 10 години

jivko1128.blog.bg/politika/2013/03/29/meglena-kuneva-prymova-targetyt-na-bkp-i-ds-ili-nepobedimoto.1069385

161

USA

преди 10 години

До АнонименZashtoto si ANONIMEN GLUPAK......................

160

Анонимен

преди 10 години

До USAТъй и тъй си си добре, защо ни занимаваш

159

USA

преди 10 години

Bulgaria strada ot xorata koito sa vse oshte s Poturi . Ne razbraxte li nai posle che Komunistite vinagi sa dokarvali BG co Katestrofi..Az sum OK. Mislete mu vie.......