64

strephen

преди 10 години

До GiveMeFive ЗА ПРОТОКОЛА - НЕ СЕ ДОКАЗА, ЧЕ Е КАЗАЛ ДА ДОЙДЕ СТАНКО /ТОДОРОВ/. ОБАЧЕ ПО ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА ИСКАМ ДА ТЕ ПОПИТАМ: КАКВО ТОЧНО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО НА СТАНКО ТОДОРОВ - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕДНО НС ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦ.РЕАЛИЗМА, ПРЕД ТОВА НА ПЪРВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БГ, МАКАР И НЕ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН???!!! ВИНАГИ СЪМ ТЪРСИЛ ОТГОВОРЪТ НА ТОЗИ ВЪПРОС! ОСВЕТЛИ МЕ МОЛЯ ТЕ?:)

63

Смешни сте

преди 10 години

До новоизлюпените профили на другари от Позитано.Към 31 МАЙ 2013 година фискалния резерв е 5.8 млрд лева.За 4 години е намалял с около 2 млрд , а Олигарски иска заем от 2 млрд само за да завърши бюджетната година. Въпреки , че в момента бюджета се изпълнява и даже е на плюс.Колкото по малък дефицит има , толкова по малко намалява фискалния резерв .Кой ще ги плаща заемите , какво стана с новите 250 хиляди работни места , какво стана с повишението на доходите , като се спре контрабандата

62

Хаха

преди 10 години

До GiveMeFiveХахаха Платен ***!!!

61

GiveMeFive

преди 10 години

Да не говорим, че точната реплика на Петър Младенов на 14.12.1989 е "По-добре е Станко да дойде" (Станко Тодоров - председател на НС към момента).Тия *** вече и танкове сънуват, спокойно никой няма да изгори нафтата, за да прегази група площадни плъхове!

60

да бе

преди 10 години

До Анонименсамо че най-сетне протестиращите трябва да откажат да плащат на лумпенизираните социално слаби най-вече сред чадата на БКП другарите . Това правителство поддържа *** пенсонерите и всички , присламчили се към държавна хранилка- тези , които работят са поставени в положението на черни роби - затова да се маха.

59

strephen

преди 10 години

До Анонимен 58 ДАЖЕ И ЕДИН ИВАН КОСТОВ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ЧЕРВЕНАТА ПОМИЯ! КОГАТО ПОЖИВЕЕШ МАЛКО ПО ДЪЛГО, ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО! А ЩО С ЕОТНАСЯ ДО 18-ТЕ ГОДИНИ - ТЕЗИ НАД 18 РАБОТЯТ! НО СЛЕД РАБОТА ИДВАТ ПРЕД МС! НЕ МИ ГОВОРИ КОЙ ИМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА - ЛИЧНА КАРТА СЕ ПОЛУЧАВА НА 16, А ПЪЛНОЛЕТИЕ НА 18 И ИМАШ ВЕЧЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!!!

58

Анонимен

преди 10 години

Mafiqta na dogan i sergei trqbva da se zatrie ot balgariq ako trqbva s tankovete

57

strephen

преди 10 години

До Jerry НАИСТИНА ЛИ НЕ ПОМНИМ? СПОМНЯМ СИ, КОГАТО ГЕЯТ СЕ ГМУРКАШЕ НА ЕДНО ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ В БЯЛО МОРЕ ГЪРЦИЯ, ДОКАТО СЕ СРЕЩАШЕ С ТЕХНИЯТ ПРЕМИЕР! ЕСТЕСТВЕНО ОХРАНАТА СЕ ГМУРКАШЕ С НЕГО! СПОМНЯМ СИ 1.5 МЛН ЛВ. ХОНОРАР, ПОЛУЧЕН ОТ ЕДИН ФИЛОСОФ ЗА ЕДИН ЯЗОВИР! СПОМНЯМ СИ 1 МЛРД ЛВ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ЕДИН ЯЗОВИР, ВРЪХ НА ГЛУПОСТТА! СПОМНЯМ СИ СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ И ОПРАВДАНИЕТО НА ГЕЯ, ЧЕ СЕГА СЕ УЧЕЛИ И ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕМ ПО БЛАГОСКЛОННИ! ИСКАШ ЛИ ДА СИ СПОМНЯ И ДРУГо/ ПОНЕЖЕ НЕ СИ СПОМНЯМЕ?

56

До Одисей 1

преди 10 години

Виж и "плюсчетата" върху 50 Въпрос?Хората направо изпадат в екстаз, като чуят че има възможност да върнат Бойко на власт!Така че - край със заблудите!Става дума само за едно - "Или Бойко, или никой друг!"

55

Анонимен

преди 10 години

Ако повечето там протестирате само за да се върне Бойко на власт, тогава се разотивайте и си намерете по- свестен начин да изкарвате лесни пари.

54

viktor.stoichev

преди 10 години

Точно гафове от преди години се помнят.Пеевски не толкова заплетен случая колкото и странно да изглежда.Това, че ГЕРБ го ставиха да стане скаднала ефакт, обаче от страна на ДПС и БСП въобще не е толкова дълбока конспирацията.Обсъждали са го за премиер даже.

53

Монархист

преди 10 години

до 59Не Тройната коалиция източиха фискалния резерв, а оня дето беше зает "да строи съвременна България". И очилатата му клакьорка, която в Грузия (ако не ме лъже паметта) има издадена смъртна присъда.Ей тия *** искаха да източат всичко, а не онези които им оставиха ОСЕМ милиарда.

52

Анонимен

преди 10 години

Едва ли има още някой който да вярва за " спонтанност" на протеста на " "милите, умните и симпатичните" . На тези някой не само им пише шпаргалкити, но им поръчва и плаща освен дрогата и балончета! Вярвам, че и на нас работещите ще ни писне скоро от толерантността на управляващите. Е, тогава , нещата ще почнат да загрубяват!!

51

strephen

преди 10 години

До Анонимен 47 НЕ ВИЖДАМ КАК ХОРА, КОИТО ПРОСТО СИ ЧЕТАТ НА АСФАЛТА, ПИЯТ КАФЕ ИЛИ ДАВАТ ВОДА НА ОХРАНЯВАЩИТЕ ПОЛИЦАИ, МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! НЕЩО БЪРКАШ СЦЕНАРИЯ! НО СЦЕНАРИЯТ НА ЕДИН БОЛЕН И ПСИХИЧНО ЛАБИЛЕН ФАШИЗОИД Е ЯСЕН! ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА ОРГАНИЗИРА ШПИЦКОМАНДИТЕ СИ И ДА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕВЗЕМА БНТ! И ТО ПОД БЛАГИЯТ ПОГЛЕД НА ГЕЯ И БЕЯ!

50

До Одисей 1

преди 10 години

Виж това!Вчера и днес във форуми под статии за протестите беше зададен въпрос:"Аз протестирам за да се върне Бойко Борисов на власт!Не ме интересува кой е министър-председател, щом не е Бойко!Вярно = +Невярно = -""Гласували" са над 100 души. Според резултатите над 60% от тях чистосърдечно си признават, че протестират за връщането на Бойко Борисов на власт и ще протестират срещу всеки министър-председател, ако той не е Бойко!Искат си го хората!

49

Jerry

преди 10 години

До viktor.stoichevМного повърхностно гледаш на случая "Пеевски". Предложението за назначаването му минава през страшно много хора, вкл. и през президента, който можеше да спре това назначение, но НЕ го направи. Положението е много заплетено, а това с Пеевски го направиха абслолютно нарочно, но вие не ги схващате тия неща. Вие помните само гафове от вчера, а отпреди месеци и години нищо не помните.

48

Анонимен

преди 10 години

Фантастична идея е обсадата с детските играчки. Колкото по-интелигентни са посланията, толкова по-трудно е за имбецилите в парламента да ги вдянат. Това ги дразни и респектира, но от друга страна ги оставя някак естествено индиферентни. Целият им ресурс е ангажиран в мисълта как да източат бюджетния излишък и фискалния резерв, а когато имаш да покриеш норматив 1мс (мерна единица за крадене в България - един милиард в седмица), ставаш особено аутистичен. Оставка и съдебна скамейка!

47

Анонимен

преди 10 години

И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ КАТО ИМА ИЗБОРИ ВАШИЯ ИВАН КОСТОВ ДЕТО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И 80%БЪЛГАРИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА ПОЛОВИНАТА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО НЯМАТ 18 ГОД А ОТ ДРУГИТЕ НЯМА ДА СЪБЕРАТ И 1%

46

Одисей 1

преди 10 години

50 *** , боллшинството от протестиращите изобщо не ги интересува Бойко Борисов , много си назад с материала , вие комунистите сте като бавно развиващи се , което е хубаво оот една страна , така пропускате момента на изграждане на новото.

45

tdmils

преди 10 години

ДО ТУК С КАФЕТАТА И МИРНИ *** И СИМПАТИЧНИ ПРОТЕСТИ, КАКТО КАЗВА ПЛЕВНАЛИЕВ !!! ТЪРПЕНИЕТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЕ ИЗЧЕРПА, СЛЕД КАТО ЗАГРАДИХА И АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ !! БОЯТ НАСТАНА БЪЛГАРИ И СМЕЛО ТАВАРИЩИ ПО ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!