18

Шах

преди 10 години

До до optimistИ за кого ще гласуваш бе ***?! ЗА "независимия" Бозов, ПОДКРЕПЕН от турци и комунисти!? Той хич не е пионка на ДПС и БСП!? Портних го ИЗДИГНАХА ГЕРБ! Ясно и точно! Айде да не пълниш главите на хората с болните си фантазии!

17

optimist

преди 10 години

Варненци, не давайте Варна на комунистите (Бозов), защото много ще се изложите.

16

Popai

преди 10 години

14 ти ненормален ли си? Спри да пишеш такива *** вьзхвали,защото ще получиш обратен ефект.

15

denim58

преди 10 години

Без да съм от Варна, призовавам Варненци , не слушайте Надежда Нейнски! Гласувайте! Това е начина да си изберете кмет, който да милее за Варна през следващите 2 години! Що за наглост е да призоваваш хората да не гласуват?! Десните се проявяват като абсолютни егоисти!

14

Popai

преди 10 години

И за какво искат мажоритарни избори.От 9 кандидати на балотаж отново бсп и герб.Сега остава да си изберете ибрикчията на кирчо,против когото протестирахте за да ви е пьлен варненския резил.

13

Варна

преди 10 години

Портних е супер умно момче, познавам го лично, двата булеварда тази година направиха заради него, бори се за всеки лев от европейските програми, но предните така правеха конкурсите че само техни фирми печелеха.При това е от стара варненска фамилия, и жена му е супер свястна. Като не познавате човека не пишете глупости.

12

хм

преди 10 години

хората гласували за него, ама "дясното" го призовават да се оттегли? Що за идиотщини са това? Иначе, момчето свястно изглежда, ама подкрепата от тия некадърници го закопа!

11

az

преди 10 години

До варненкаЕ да, но все някой от тях ще трябва да изберете! Дори и да не отидете - така всъщност ще гласувате и за двамата! За съжаление - не е възможно да се гласува против всички!

10

преди 10 години

И как да повярват на Портних като се е объркал в далавери и като две думи на кръст не може да каже като хората. Гледах му пресконференцията по БНТ2 и за съжаление май е на умствено равнище на банкянски пожарникар, чел само една книга

9

Мюмюн Хасанов

преди 10 години

Не гласувайте, варненци! Аз ще гласувам вместо вас!

8

Варна

преди 10 години

Жалко че няма да съм във Варна този уикенд за да гласувам за Портних, но ще изпратя жената :)

7

варненка

преди 10 години

Вие не разбрахте ли ,че не харесваме мутренският герберски зет портних ,нито червеният наведен г...з на кирил -бозов,ЗАТОВА НЕ ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

optimist

преди 10 години

Портних 9, градим България!

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Не съм от Варна,Слушах интервю на двамата кандидта след първия вот,без да ги познавам.Хареса ми по...ниския,не му знам името.

4

Анонимен

преди 10 години

Сигурен съм че "организации", като ***, СИК, ВИС и други такива, мощтно ще подкрепят своя кандидат - Портних.

3

Анонимен

преди 10 години

Стенли ти за Бозов или Портних би гласувал?

2

Nobi

преди 10 години

Не гласувайте, пък после ще ми пиете кафета по площадите.

1

Стенли

преди 10 години

Как може да призовеш подобно нещо!?! За мен не е нормално да агитираш ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА. Супер ядосан съм, че Варна свали Кирил Йорданов от кметския пост с метеж, а сега, когато й беше дадена възможността да избере, тя пасува. Мързи ли ги, какво....